Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ-ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη τιμή του Γέροντα Παΐσιου να φιλοξενείται σε ένα σάιτ που φιλοξενήθηκε εχθές και ο Τζιμης Πανούσης...Δεν ντρέπεστε λιγάκι...κωλοτούμπες! Αποφασίστε με ποιούς είστε και κόψτε τις αηδίες. Εκτός και αν κάνετε πολιτική για κάποιους λόγους! Αν είστε ενάντια στη ΝΤΠ κόψτε τα αρχαιοελληνικά φιλοσοφικοπνευματικά τύπου λαρθρα και τους ΠανουσοΚανακηδοΛαζόπουλους και βάλτε ανθρώπους που στηρίζουν πραγματικά τον Έλληνα δίνοντας και τη ζωή τους για αυτόν, όπως ο π. Παΐσιος, ο οποίος έζησε φτωχικά δίνοντας ορθόδοξο παράδειγμα όχι με λόγια λόγια λόγια που μας γέμισαν οι υπόλοιποι, αλλά πρώτα με τη ζωή του. Την ευχή του να έχουμε όλοι μήπως και συνέλθουμε!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξερεις τι λες,την ειδαμε την ορθοδοξια σου και τα χαϊρια που ειχαμε με δαυτη απο την απελευθερωση και μετα,για να μην παμε παληοτερα.
Αυτη δεν ητανε και ειναι η κυριαρχη θρησκεια?
Αυτη δεν ηταν αγκαλια με την καθε κρατικη εξουσια?
Αυτη δεν νοιαζοτανε παντα μονο για να συσωρευει πλουτο για τον εαυτο της μονο?
Φτανει πια η υποκρισια σας καταλαβαμε λαμογια ,συνοδοιποροι της διαφθορας και του σκοταδισμου για να τρεφεται κοιλιες σε βαρος του λαου .Παρασιτα στο σωμα της Ελλαδας.

Ανώνυμος είπε...

ΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΚΑΙ ΚΥΦΗΝΕΣ.ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΣΑΝ ΠΟΙΜΝΙΟ,ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ?

Ανώνυμος είπε...

Διαφωνώ με το επιθετικό τόνο του 12.53, αλλά όντως μας έχει φάει το σταρ συστεμ...
Έχουμε τόσο ωραία πρότυπα και πάμε σε καχέκτυπα να βρούμε την αλήθεια.
Πάντως αυτό το blog είναι μια χαρά, απλά κάνει και διάφορες αναρτήσεις ποικίλης ύλης, μη το παίρνει τόσο στραβά ο φίλος.
Τώρα για τον 1.16, τι να πει κανείς;;;
Ότι ο σκοταδισμός σηματοδοτείται από την εποχή της δολοφονίας Καποδίστρια, του λέει κάτι;;;
Ο Καποδίστριας επιχείρησε να θεμελιώσει ένα ορθόδοξο νεοσύστατο κράτος, αλλά τον στείλανε πριν την ώρα του.
Εντάξει, το καταλαβαίνω όμως πως είναι πωρωμένος κατά της ορθοδοξίας και μαθημένος από ανθρώπους που δρουν σε στοές, κλειστές λέσχες και σκοτεινά γραφεία να προπαγανδίζει και να κάνει το άσπρο-μαύρο...

Ανώνυμος είπε...

ΈΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ Ο 12.53 ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΠΑΡΑΒΡΩΜΙΣΕ ΜΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΘΝΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΑΨΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΜΒΟΥΣ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΤΟΙΟΥΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΕΓΓΕΦΑΛΑ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΑ ΧΑΪΒΑΝΙΑ,ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

δεν ήταν ορθοδοξία αυτό που είδες φίλε μου! την πραγματική ορθοδοξία θα την βρεις στις πράξεις των αποστόλων στο κεφάλαιο για τη ζωή των πρώτων χριστιανών!!! έλα να κουβεντιάσουμε μετά! Δυστυχώς όμως παρά το εκπληκτικό κείμενο που θα διαβάσεις για τη ζωή της ακτημοσύνης και της πλήρους αγάπης πάλι θα χεις μετά να πεις βλακείες γιατί είναι προφανές ότι εδώ δεν βρίσκεσαι για να ξεστραβωθείς αλλά για να στραβώσεις

Ανώνυμος είπε...

ΟΘΟΔΟΞΙΑ Η' ΘΑΝΑΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ "ΜΑΣΩΝΟΙ ΤΠΤ"!!!ΑΝ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΖΩΗ!!!ΧΥΠΝΑΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΕΠΟΧΗ Π ΠΕΡΝΑΜΕ
ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

Μία είναι η αλήθεια και αυτή η αλήθεια φανερώθηκε σε γέροντες όπως ο Παϊσιος ο Πορφύριος και ο Άγιος Νεκτάριος.οση εμπάθεια και αν βγάζετε μερρικοί εναντίον της ορθοδοξίας,ματαιοπονείτε...Χριστός Ανέστη!