Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ο Χάρρυ Κλυνν σχολιάζει τη δίκη Ψωμιάδη



Επί τέλους ανέτειλε η "κάθαρση"

στην αξιοθρήνητη χώρα μας…


Ο Μέγας κακούργος, ο άνθρωπος που κατέστρεψε την οικονομία της Μακεδονίας (Νότια Μακεδονία) ο υπαίτιος της ανεργίας του 25% που μαστίζει την φραπεδούπολη της Θεσσαλονίκης, ο αποδέκτης των χρυσοφόρων υποβρυχιακών μιζών, ο δημιουργός των σκανδάλων της ΖΗΜΕΝΣ, του ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ και των ΤΟΞΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ, ο έτσι, ο..... αλλιώτικος και Θεσσαλονικιότικος Παναγιώτης Ψωμιάδης, θα τεθεί σε αργία μετά την καταδίκη του σε φυλάκιση ενός έτους με ...
τριετή αναστολή από το πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης για παράβαση καθήκοντος…

Τόλμησε ο αρχιεγκληματίας Περιφερειάρχης να μειώσει το πρόστιμο που επιβλήθηκε σε πρατηριούχο βενζίνης και δικάστηκε για το κακούργημά του αυτό σ’ αυτήν τη γελοία ποινή του ενός έτους με τριετή αναστολή!
Αν είναι δυνατόν!!!
Για να δικαιωθεί το περί δικαίου αίσθημα του Ελληνικού λαού η πολιτεία οφείλει να συλλάβει πάραυτα τον επικίνδυνο για την δημόσια διοίκηση και πολιτική υγεία Πόντιο κακούργο και με συνοπτικές διαδικασίες να τον καταδικάσει στην εσχάτη των ποινών!

Υποκριτές… Η Ελλάδα βαδίζει προς την ολοκληρωτική καταστροφή…
Το δημόσιο χρήμα ενθυλακώθηκε από τα πολιτικά λαμόγια που στοιχηματίζουν τώρα στη χρεοκοπία της Ελλάδος προσβλέποντας στον πολλαπλασιασμό των κλεμμένων…
Οι εθνικοί μειοδότες που προσφέρανε δώρο την ενική μας κυριαρχία στους αιμοσταγείς τοκογλύφους του διεθνούς κεφαλαίου σφυρίζουν αδιάφορα, σίγουροι για την ατιμωρησία τους…
Και ο Ψωμιάδης, μήνες μόλις μετά τον εκλογικό του θρίαμβο, οδηγείται στην πολιτική του εκτέλεση!!!

Για να θυμηθώ τα λόγια του ποιητή

«Κι εσύ Νόμε των άνομων ασπίδα, 
σαν την μαϊμού από κλώνο σ' άλλον πήδα. 
Κι απ' την κορφή με την ουρά κρεμάσου 
για να μη βλέπει ο λαός τα πισινά σου...»

ΥΓ: Με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη δε με συνδέει καμιά προσωπική ή ιδεολογική φιλία. Αντιθέτως πολλές φορές διαφώνησα δημοσίως με τις απόψεις του και ακόμα περισσότερες καυτηρίασα και σατίρισα τις λαϊκίζουσες συμπεριφορές του.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαρρυ... βγες στους δρομους και φωναζε.. ξεσηκωσε..

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΧΑΡΡΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ?
ΑΙΑΝΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΡΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ. ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Τα λέγες πολύ νωρίς αλλά βλέπαμε fame story αν και αυτό ήταν δεκαετίες μετα!!!

Modestus είπε...

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Ψωμιάδης έχει κάνει άλλες λαμογιές εδώ πέρα στη Θεσσαλονίκη και βρήκαν να τον καταδικάσουν για κάτι άσχετο. Χώρια ότι το ρουσφέτι πήγαινε κι ερχόταν. Υπόψιν η σύζυγος του κ. περιφερειάρχη έχει θησαυρίσει με τα Plaisir ζαχαροπλαστεία της. Έτσι για να γνωρίζετε πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Δεν αμφισβητώ τα πατριωτικά του αισθήματα αλλά η αλήθεια να λέγεται. Πάει να βγει και από πάνω αδικημένος ενώ τόσα χρόνια λυμαινόταν το πολιτικό σύστημα. Όλοι οι πολιτικοί φίλοι μου είναι για κρέμασμα.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΡΡΥ Ο ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑΣ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΕΝΤΟΡΑ ΤΟΥ, (ΑΦΟΥ ΕΠΕΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ), ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΟΙΜΟΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΒΑΦΤΟΥΜΕ ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ? ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΚΙ ΕΝΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΞΑΝΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ! ΧΑΡΡΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ..

Ανώνυμος είπε...

ΕΕΕΕ

όχι και θύμα ο ''ζορό''

ποιος θρίαμβος ; Με 15% συμμετοχή εκλέχτηκε !

Πόντιος ; Και γω είμαι πόντιος , άρα τί;

Όλοι οι πόντιοι στο πλευρό μου ; Παίρνει συγχωροχάρτι ;

Βρωμάει η σαλονίκη από τις κομπίνες του ζορό, κάτι εταιρείες κέτεριγκ , κάτι ψιλοδιορισμοί , αυτά τα κάνεις γαργάρα, χάρυ ;

Θεσαλονικιός ;

και ;

Δεν βγάζει απατεώνες η σαλονίκη ; ή μήπως θες ονόματα ;

Να θυμίσω ότι οι τρεις αδερφοί μοιράσαν μεταξύ τους πασοκ-νδ-κκε και παοκ-αρη-ηρακλή ;

Είσαι λάθος χάρυ , παρασύρεσαι από τον αντικυβερνητικό οίστρο

Δεν είναι οικογενειοκρατία ότι διόρισε αντικαταστάτη ...τον αδερφό του ;

έλεος

Ανώνυμος είπε...

Ο Ψωμιάδης στη μασονική "φιλανθρωπική" οργάνωση LIONS...
http://www.lions.gr/gr/ph_50years.php

Ανώνυμος είπε...

xary xasate ton ponto tora tha xasete ke tin thesaloniki
telika ti iste esis oi pontoioi sto apirovlito opios sas akoumpa amesos na to stavrosoume afta anexosastan ke xasate tin patrida sas ke ta meri sas
o psomiadis ine remali eke sis ton stirizete giati ine patrioti sas mipos prepi na xipniste
apo gia min po na kitate to ofelos tis patridas eladas ke oxi ta prosopika sas sinferonta eleos eleos eleos
toso poli sas exun epireasi oi tourkoi epitelous timiste ke stirixte ton topo pou sas dini psomi ke trote
exoume frixi me ti alilegioi pou dixntete stous klefes pontious ti iste ke esis kleptapadoxoi oi toso vlakes oso ta anekdota pou sas exoun ke opos ta poula o xaris
eleos pia

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 7,24 ΑΝ ΠΛΟΥΤΙΖΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠ' ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΚΑΤΑΚΡΙΣΗ; ΑΣ ΕΒΑΖΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ.ΤΩΡΑ Σ' ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ,Η ΦΑΚΑ ΣΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.ΠΗΡΑΝ ΕΝΑ ΑΘΛΙΟ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ (βιος και πολιτεία) ΑΠ' ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠ' ΤΗ ΜΕΣΗ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΟΥΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ;ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ;ΕΦ'ΣΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ,ΧΑΛΑΛΙ ΣΑΣ.ΤΩΡΑ ΣΩΘΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο κ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΙΔΗΣ.

Modestus είπε...

Μα ανώνυμε 11:11 αυτό ακριβώς δεν πλούτισε σε άσχετη στιγμή αλλά από τότε που ασχολήθηκε ο αντρούλης της με την πολιτική. Δεν ήταν πλούσια από πριν όπως και οι περισσότεροι πολιτικοί μπήκαν στην πολιτική για να θησαυρίσουν. Άλλωστε είναι γνωστός ο βίος και πολιτεία του εν λόγω κυρίου εδώ στην Θεσ/νίκη απλά καταδικάστηκε για κάτι που δεν το περίμενε, έχει κάνει πολύ χειρότερα (τα περίφημα 45αρια και πολλά άλλα).
Και ορισμένοι που τον υπερασπίζεστε τα ίδια λένε και οι υποστηρικτές του Γιωργάκη, του Τσοχατζόπουλου, του Καραμανλή και πάει λέγοντας. Πάρτε το χαμπάρι επιτέλους δεν υπάρχουν πατριώτες πολιτικοί, όλοι την τσέπη τους κοιτάνε και τους ημέτερους. Φάτε όσο σανό θέλετε την αλήθεια δεν την αλλάζετε.

Ανώνυμος είπε...

Χαρη να λελευω τη λαλιας.Και ας λες βαλακιουλες.
Ποιες ειναι;Ελα τωρα,ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ξεχασες;

Ανώνυμος είπε...

Nτροπη στα ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ που βρηκαν θεμα να κατηγορησουν ''καθαρισουν '' τον Ψωμιαδη βεβαια ειναι ενα εμποδιο κι αυτος στο μαλακο υπογαστριο της Ελλαδας την Μακεδονια.Με την δικη του ''καθαρξη''Μακεδονες περιμενετε την επισκεψη του Σορος για την προωθηση του Μακεδονικου - Σκοπιανικου σεναριου .Προηγηθηκε η επισκεψη στον ανεκδιηγητο ΓΑΠ στου μαξιμου μεριμενετε την επομενη στο Μπουταρομπολαρεικο καθεστως της υποτελους δοσιλογιας !!!Ντροπη και αισχος στη ξεφτιλα της ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ κατοχης.