Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Αμφισβητεί τώρα (;) το μνημόνιο ο Καρατζαφέρης


«Αν ο Παπανδρέου πάει τώρα σε εκλογές… θα φύγει μέρα, αλλιώς θα φύγει νύχτα!»

Αμφισβητεί την πολιτική του μνημονίου ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος, σε συνέντευξη του στο Mega, τονίζει ότι «η πολιτική του Παπακωνσταντίνου δε βγαίνει».

Σε πολύ υψηλούς τόνους, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ τονίζει ότι ο Παπανδρέου «δεν μπόρεσε να κάνει καλή χρήση των δυνατοτήτων που δόθηκαν με το μνημόνιο» και τίποτα δε μας λέει ότι τώρα θα κάνει καλή χρήση της νέας ευκαιρίας που δόθηκε στη χώρα.


Μάλιστα, αναφέρει ότι η κυβέρνηση δεν έχει τη διάθεση να κάνει οποιαδήποτε συζήτηση και όπως λέει «είναι τεράστιο το οικονομικό πρόβλημα της χώρας, αλλά γίνεται μεγαλύτερο από την κυβερνητική ακρισία».

Ερωτηθείς για το μνημόνιο, το οποίο το ΛΑΟΣ υπερψήφισε στη Βουλή, απαντά ότι «εμείς ψηφίσαμε το άρθρο 1 για να πάρουμε λεφτά και πιστεύαμε ότι θα υπήρχε μία άλλη πλατφόρμα που δε διεκδίκησε ο κ. Παπανδρέου».

Εγώ είπε ως πατριωτικό κόμμα ψήφισα κάτι για να πάρουμε λεφτά, αλλά η πολιτική Παπανδρέου, τονίζει, δεν είναι σωστή, ενώ αναφέρει σειρά μέτρων που θα μπορούσαν να έχουν ληφθεί.

Μάλιστα, τονίζει ότι σε ενδεχόμενο εκλογών «ό,τι και να βγει θα είναι καλύτερο από αυτό που έχουμε σήμερα».

Έτσι, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ επιμένει για εκλογές λόγω των πολύ χαμηλών ποσοστών που, όπως τονίζει, εμφανίζουν τα μεγάλα κόμματα, καθώς «οι δημοσκοπήσεις δίνουν την απάντηση στο ερώτημα ότι θα βγει ή το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ». «Ο λαός θα δώσει τη λύση», υποστηρίζει.

Μάλιστα, εμφανίζεται σίγουρος ότι αν γίνουν τελικά εκλογές, κανένα από τα δύο μεγάλα κόμματα δε θα έχει πλειοψηφία, ενώ χαρακτηριστικά λέει ότι «αν ο Παπανδρέου πάει τώρα σε εκλογές… θα φύγει μέρα, αν όχι, θα φύγει νύχτα».
http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/150640/amfisvitei-tora--to-mnimonio-o-karatzaferis/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε ΑΝΤΙ-ΝΤΠ την πολιτικη του Παπανδρεου αμφισβητει ο Καρατζαφερης. Ουτως η αλλως το μνημονιο δεν μας επεβαλε ολα αυτα που εκανε ο ΓΑΠ, μονος του τα εκανε. Το ΔΝΤ απλα θελει τα λεφτα του. Αν ειχαμε κανει σωστη πολιτικη (αναπτυξη) δεν θα ειχαμε φτασει εδω. Το προβλημα δεν ειναι το ΔΝΤ, αλλα η πολιτικη που ακολουθουμε. Αυτο κατακρινει και ο Κ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ?ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ?
ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΚΟΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ?