Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Να καταργηθεί η δημοτική αστυνομία αφού κόβει μόνο κλήσεις και δεν προσφέρει..


Αφού η δημοτική αστυνομία δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο εκτός από το να κόβει κλήσεις παράνομης στάθμευσης... τότε είναι παντελώς άχρηστη και πρέπει να καταργηθεί.

Από ότι βλέπω προβλήματα με παραεμπόριο και με την απραξία της ...δημοτικής αστυνομίας έχουν σε όλη την Ελλάδα. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Προφανώς ο θεσμός είναι για γέλια, διακοσμητικός, άρα τσάμπα τον πληρώνουμε. Ας τα αναλάβει όλα η αστυνομία και τα αστυνομικά τμήματα της κάθε περιοχης, να μην υπάρχει και γραφειοκρατεία.
Δεν θα πληρώνουμε διακοσμητικά στοιχεία στους δήμους με τα δημοτικά μας τέλη. Ας ενταχθούν οι δημοτικοί αστυνομικοί σε άλλες δημοτικές υπηρεσίες (ΚΕΠ, ΚΑΠΗ, καθαριότητα, ΟΝΑ κτλ) ή στην ελληνική αστυνομία τουλάχιστον να κάνουν κάτι. Άντε γιατί αρκετό παραμύθι φάγαμε πως η δημοτική αστυνομία κάτι κάνει και τελικά κόβει μόνο κλήσεις. Σιγά την δουλειά.
http://hellasxg.blogspot.com/2011/04/blog-post_5158.html

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω + 1,000,000!και οχι να μπουνε σε αλλας υπηρεσιες,αλλα να πανε σπιτι τους οπως τοσος που δεν εχει δουλεια!Δε παει αλλο,οχι να ειναι αντιπαραγωγικοι οι ιπταμενοι και οι δημοτομπατσοι να παιζουν με χαρτακια και υφος Κλιντ Ιστγουντ

Modestus είπε...

Και ενώ οι πραγματικοί αστυνομικοί δουλεύουν 24/7 αυτοί το κλείνουν το μαγαζάκι το βράδυ στις 10 και πρέπει να απευθύνεσαι στην αστυνομία μετά. Μη ξενυχτήσουν και κουραστούν τα μανάρια μου. Άλλο ακόμα ένα κόλπο να βολέψουν ημετέρους στους δήμους.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΛΗΣΤΩΝ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΕΣ ΜΕ ΥΦΟΣ 100 ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΟΥΝ! ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΠΕ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
ΥΛΑΣ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ανώνυμος είπε...

EXEIS APOLYTO DIKIO EKTOS APO TO NA KATADYNASTEUEYOUNE TON ELLHNA EPIXEIRHMATIA LES KAI TO KAPNISMA EINAI TO NOYMERO ENA PROVLIMA THS XWRAS!!! KAI NA KOVEI KLHSEIS, MPROSTA STOUS XENOUS PAREMPOROUS EINAI KOTES.
AS TOUS METATHESOUNE ALLOU GIA NA MHN PLHRWNOUME ARGOSXOLOUS

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ. ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΠΡΑΣΙΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΚΟΒΟΥΝ 4-5 ΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ Η ΤΡΩΙΚΑ;;;; ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

TO KAΠΝΙΣΜΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ; Η ΔΗΜ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΟΒΕΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΣΗΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ. ΔΗΛ. ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΤΙ ΕΔΩ Η ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟ. ΤΟ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΔΗΜ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΑΥΣΗ.ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΝΕΘΕΣΕ ΣΤΗ ΔΗΜ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;ΠΟΙΟΣ;ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΑΣΟΣ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΘΡΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΠΟΣΟ ΣΥΜΠΑΘΗΣ Η ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΠΟ ΠΙΣΩΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ, ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ, ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΥΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΩΡΑ!!!!
Γιατί να μεταφερθούν σε άλλες υπηρεσίες,όταν το δημόσιο δεν έχει να πληρώσει ούτε χαρτί φωτοτυπικού???
Άχρηστη ήταν από την αρχή η συγκεκριμένη υπηρεσία!
Το μόνο που θα μπορούσαν να κάνουν οι δημοτικοί αστυνομικοί για να γλυτώσουν την απόλυση, είναι να καθαρίσουν την Ελλάδα από το παρεμποριο, ώστε και το κράτος να λάβει φόρο!
Έχουν τα κότσια???
Αλλιώς σπιτάκια τους!

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν για την απόλυσή των δημοτικών αστυνομικών δεν υπάρχει φόρμουλα, γενικώς κάποιου δημοσίου υπαλλήλου, έστω και αν καταργηθεί η θέση του.
Υπάρχει σχετική νομολογία του ΣΤΕ.
Η δημοτική αστυνομία όντως έχει αδυναμίες εφαρμογής των αρμοδιοτήτων της, κάτι που δεν οφείλεται αποκλειστικά στα στελέχη της, αλλά ενδεχομένως στη φύση των αρμοδιοτήτων, στον έλεγχο που υπόκειται στους αιρετούς κ.α.
Είναι προφανές πως το αν κάθονται ενδεχομένως οι δημοτικοί αστυνομικοί δεν είναι αυτό που πράγματι ενοχλεί, αυτό που ενοχλεί είναι που σε ξεβολεύει όταν έχεις παρκάρει παράνομα, όταν έχεις πετάξει χύμα τραπεζοκαθίσματα, όταν καπνίζεις εκεί που δεν επιτρέπεται κ.λ.π.
Είναι το πλέον βέβαιο πως η συντριπτική πλειοψηφία των πιο πάνω σχολιαστών θα τρελαίνονταν για μια θέση στη δημοτική αστυνομία, ειδικά όσων ψοφάνε για να απολυθούν.
Κι εγώ αν δεν είχα επιλέξει να γίνω δημοτικός αστυνομικός σίγουρα θα ζήλευα κάποιον που το επέλεξε και έχει τη δυνατότητα να εργάζεται σε μια τόσο δύσκολη εποχή.
Το σημαντικό είναι όλο αυτό το σύμπλεγμα κατωτερότητας που νιώθετε να μην αποβεί μοιραίο με κάποια πράξη ανοησίας (εξύβριση, απείθεια κ.α.) το οποίο θα αμαυρώσει το ποινικό μητρώο σας.
Οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ δε δουλεύουν 24/7/365 η ΕΛ.ΑΣ δουλεύει 24/7/365. Οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ 8ωρο ανα 24ωρο δουλεύουν.

Ανώνυμος είπε...

Ακριβως ετσι ειναι φιλε μου! Οταν δουλευει η δημοτικη αστυνομια ολοι προβαλλουν δικαιολογιες οπως "εχουμε κριση' και τοτε γιατι ρε φιλαρακι νεοελληνα πηρες το αμαξακι σου να κατεβεις στο κεντρο της Αθηνας που η βενζινη εχει 1,68 ευρω? και χαλας καμποσα λιτρα αρα μερικα ευρωπουλα αντι να παρεις το μετρο? Μην ξεβολευτείς? Εσυ Επιχειρηματια αγορασες καταστημα στην Αθηνα με γνωμονα και σιγουρια οτι θα καταπατησεις δημοσιο χωρο για να απλωνεις τα εμπορευματα σου στο πεζοδρομιο και να βαζεις τα μηχανακια σου στη Μιχαλακοπουλου αλλα ταυτοχρονα να κραζεις οτι δε βρισκεις θεση να παρκαρεις το τζιπ σου!
Εσυ Κολωνακιωτη, Ιλισσιωτη, Γουδιωτη, Παγκρατιωτη κ.λ.π. που αγορασες διαμερισμα η μαγαζι σε πολυκατοικια του 60 που οταν κατασκευαζοταν δεν εκανε θεσεις σταθμευσης ειναι υποχρεωμενος ο Δημος ή οι υπολοιποι οδηγοι να κοψουν το κεφαλι τους για να παρκαρεις μεσα στο κεντρο κατω απο το σπιτι σου?
Εσυ αρχιελληναρα που καπνιζεις σαν αραπης και φυσας το καπνο οπου βρεις και δε σεβεσαι κανεναν γιατι δε μπορεις να πιεις το ουισκακι σου με τσιγαρο εχεις και αποψη για τη Δημοτικη Αστυνομια?
Εσυ που παραπανω ανεφερες να μεταταχθουν οι Δημοτικοι Αστυνομικοι σε υπηρεσιες οπως ΟΝΑ, ΚΕΠ και λοιπα μας δουλευεις? Εκει δηλαδη δουλευουν? Δηλαδη Εσυ επαρχιωτη που στη πολη σου η Δημοτικη κλεινει 10 το βραδυ οι υπολοιπες υπηρεσιες σε εξυπηρετουν εστω το απογευμα αν δε μπορεις να πας το πρωι? Η ΕΛ.ΑΣ εννοειται οτι δουλευει και δεν πληρωνεται, δε τιθεται θεμα συγκρισεως παρα μονο με Μερικα επαρχιακα τμηματα της που και εκει ειναι χαλαρα τα πραγματα...
δεν ειδα ομως στην πλατεια Λαυριου και στην Ομονοια 20 και 100 μετρα απο το εκει Α.Τ. να μην υπαρχει εμποριο πρεζας και πορνεια και αν την πανοπλη ΕΛ.ΑΣ με διμοιριες υποπλυβολα και ολα τα ρεστα την κρατανε με τα χερια δεμενα τοτε ετσι ισχυει και για την αοπλη Δημοτικη.
Στο Δημο Αθηναιων ετσι πληροφοριακα να σε ενημερωσω οτι ειναι 24ωρη υπηρεσια και ζητα απο το σωματειο μας να σου δωσει στοιχεια για δεκαδες σπασμενα κεφαλια δαγνωνιες απο αφρικανους! ναι ρε δαγνωνουν και εχουν και αρρωστιες ξερεις! Εσυ στη δουλεια σου εχεις τετοια? Μια βδομαδα μαζι μας θελατε με μερικες "τεμπελικες" υπηρεσιες στην Ερμου, Πατρησιων ΑΣΟΕΕ, Μενανδρου ,εκει που ουτε μεσημ,ερι δε πατατε και θα αλλαζατε γνωμη πριν τη δευτερη μερα...
Τωρα αν αζηλευετε τη θεση μας προβλημα σας..μη βγαζετε το κομπλεξ σας...

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΕΡΒΑΛΛΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΕΛΕΥΤΙΑ ΝΑ ΑΡΑΙΩΝΟΥΝ ΥΠΑΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ? ΟΧΙ! ΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ, Η ΕΡΜΟΥ ΣΤΟ 99% ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΙ. ΑΥΤΗ Η ΛΕΠΤΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ. ΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΤΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΣΤΑ ΜΑΣ!
ΓΙΑΤΙ ΜΑΓΚΕΣ: ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΠΕΦΤΟΥΝ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΜΟΝΟ ΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑΝ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ! ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ! ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ!! ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ! Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΙΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 800Ε ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ,ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΝ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΑΝΑΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 3 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΠΑΡΟΝ,ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΙΤΣΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ!! ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΟΧΙ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!! ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΚΗΦΗΝΕΣ ΦΥΡΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

Μαθε πρωτα Βλαχαρα οτι ειμαστε Δημοτικοι Αστυνομικοι και ΟΧΙ Δημοτικοι ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ! και δεν ειμαστε Σωμα αλλα αυτοτελης υπηρεσια του Δημου. (σιγα μην ειμαστε και Μοιραρχοι!) Και το ξαναλεω ελα στο κεντρο της Αθηνας και ζητα απο το σωματειο στοιχεια! Απλα πραγματα και οχι αρλουμπες! Ουστ εσυ κοπριτη! Αλλα στην παπατζα ειστε ολοι πρωτοι και ξερολες! Αν ησουν στην υπηρεσια μας σιγουρα δεν θα τα ελεγες αυτα... Εινα αρκετα ασφαλες το σπιτακι σου και πισω απο μια οθονη υπολογιστη παριστανεις τον τραγκα?

Ανώνυμος είπε...

Καο οσο αφορα τους ψηθοθηρικους λογους αστο καλυτερα. Εχουν προσληφθει ατομα ασχετα οχι μονο κομματικα με τον εκαστοτε Δημαρχο αλλα και ασχετα με τον Δημο και Περιφερεια οπως και γινεται σε ολες τις αξιοκρατικες προσληψεις. Αλλα αμα εχεις κατι χειροπιαστο ελα και στειλε εισαγγελεα οτι δεν εχουμε χαρτια και τυπικα προσοντα! Εσυ γιατι δεν εκανες τα χαρτια σου? Σου ελειπε κανα lower? (αλλα ποιο lower εδω δεν ξερεις Ελληνικα!)
Οταν ενοχλουμε καποιους χρονιους παραβατες και τσιφλικαδες των δρομων με τις ηπιες και αστικες μας αρμοδιοτητες ξαφνικα θυμαστε καταστολες οπλα και λοιπα! Ρε αφου δε γουσταρετε να γινετε ανθρωποι ρε! ΕΧΕΤΕ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!