Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Δημοσιοκάφροι πρασινης νεοταξικής εργολαβικής Υπηρεσίας...


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νο 1 ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΤΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ .. ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ {ΜΠΕΕΕΕ}..Νο 2...ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ...

Ανώνυμος είπε...

kleiste tis tileoraseis kai na sfaksoume tous prodotes dimosiografous gamo to mouni tis manas tous.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο δημοσιοκάφρος του ΣΚΑΙ . ΟΤΙ πρέπει να πληρώνουμε διόδια προκειμένου να φτιαχτούν ΝΕΟΙ δρόμοι !!! Κάποιος να πεί στο μακάκα(λόγω μαλακίανσης του εγκεφάλου θα το είπε) ότι τα διόδια πληρώνονται σε ήδη κατασκευασμένους έτοιμους δρόμους που πληρούν τις προδιαγραφές(που δικαιολογούν διόδια) ! Άκου λέει να συμμετάσχουμε στην κατασκευή(το λέει ο μαλάκας στο βίντεο)!!! ναι, ρε καραγκιόζη του σκαι θα πληρώνουμε να φτιαχτεί και μετά θα ξαναπληρώνουμε για την χρήση όταν περνάμε από τα διόδια για να ξεπληρώσουμε τα λεφτά ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ!!! ρε άντε να γαμ...θεί πιά ο καραγκιόζης που δεν ξέρει τι του γίνεται!!!

~Ετεός

Ανώνυμος είπε...

17 Απριλίου 2011 12:01 μ.μ.

τελειος τα ειπαι ολα

Ανώνυμος είπε...

O πρωτοσάλτος αρχιπαπαγάλος του σκάι σε διατεταγμένη υπηρεσία. Ένας ακόμα από τους μεγάλους δημοσιοκάφρους που κάθε πρόταση που διατυπώνει προκαλεί εμετό. Ήθελα να ήξερα στο πακέτο του ξεπουλήματος στα αφεντικά του περιλαμβάνεται και προσωπική φρουρά και πόσους; Έτσι όπως πάει θα χρειάζεται στρατό πάντως σε λίγο, ο κόσμος έχει πια αγανακτήσει. Για να τολμήσει να παρουσιαστεί δημόσια το καθήκι αν τολμάει να δούμε πόσα γιαούρτια θα μαζέψει.

Modestus είπε...

Αντε ρε καραγκιόζη γύρισε ακόμα ένα εμετικό ντοκυμαντέρ σαν αυτό του 1821 που το εκθίαζες παλιομαλάκα. Πλιάτσικο κάνετε τόσα χρόνια εσύ και οι όμοιοι σου που ζείτε εις βάρος του ελληνικού λαού και πληρώνεστε για να τον παραπληροφορείτε.
Δεν θέλουμε ρε μαλακομπούκωμα δρόμους, ούτε να τους συντηρούν, αν είναι να μας ρημάξουν στο κλέψιμο με τα διόδια. Δηλαδή τόσο φόρο που πληρώνουμε μόνο για βενζίνη, τέλη κυκλοφορίας κλπ δεν φτάνουν για να συντηρήσουν τους δρόμους ε; Διπλάσιο φόρο πληρώνουμε στην βενζίνη σε λιγότερο από 2 χρόνια, θέλουν και διόδια; Να πάνε να γαμηθούν παρέα και εσύ, σκατοχαφιέ!

Ανώνυμος είπε...

kafte to ktirio tou skai!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΙ Η ΨΙΤ ΠΡΟΤΟΣΑΛΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΝΤΕ ΛΑ ΠΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΓΛΙΦΕΤΟΝ ΩΡΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Μας κλέβουν κανονικότατα και έχουν το θράσσος να μας βρίζουν κι όλας. Καλά κάνουν όμως αφου τους αφήνουμε και τους ανεχόμαστε. Άντε στο διάολο μαλάκα Προτο( σάλτα και γαμήσου)