Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΒΟΜΒΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΟΝ ΓΑΠ: Ή εκλογές ή παραιτούμαι. Δεν αντέχω άλλο!



Ήδη τα δείγματα από την χθεσινή 7/4/2011 συνεδρίαση γίνονται πλέον γεγονότα αφού ο “τσάρος” της οικονομίας, συγκλονισμένος τόσο από την απόρριψη όσο και από την συμπεριφορά των συναδέλφων του κατάλαβε ότι πλέον αποτελεί κόκκινο πανί. Έτσι, σύμφωνα με αποκλειστικές μας (και ασφαλέστατες) πληροφορίες, εξέφρασε την ....απογοήτευση του στον πρωθυπουργό λέγοντας του χαρακτηριστικά: Δεν αντέχω άλλο, δεν μπορώ να περάσω τίποτα. Ή θα κάνεις εκλογές ή βρες αντικαταστάτη!

Βέβαια ο κύριος Παπακωνσταντίνου δεν φημίζεται και τόσο για την “ευαισθησία” του. Οπότε η βαθύτερη αιτία μπορεί να είναι η απειλή καταψήφισης του επικαιροποιημένου μνημονίου από την ΚΟ, σε περίπτωση που δεν θα προσκομίσει στοιχεία που να καταδεικνύουν την επιτυχία των μέτρων εως τώρα. Αυτά τα στοιχεία βέβαια δεν υπάρχουν, προδιαγράφοντας ένα μεγάλο φιάσκο σε περίπτωση που ζητηθούν τα 2/3 για αναδρομική νομιμοποίηση του μνημονίου. Κύριε Σόμπολε, συγχαρητήρια για το timing της απεργίας… 
http://greeknation.blogspot.com/2011/04/blog-post_6998.html

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στα τσακίδια και μη ξαναγυρίσεις!!
Συγχαρητήρια στον Σόμπολο κι από μένα!!

Modestus είπε...

Φύγε πούστη καριόλη ο χειρότερος υπουργός Οικονομικών που πέρασε ποτέ είσαι. Έχεις ρημάξει τον κοσμάκη αλήτη. Και δεν φταίει μόνο ο Σόμπολος αλλά και όλο το συνάφι του που τον ακολουθεί.

Ανώνυμος είπε...

Οχι ρε μεγάλε. Μην το κάνεις αυτό σε παρακαλώ.
Τι θα γίνουμε μετά? Ποιός θα μας οδηγήσει με τέτοια σιγουριά στον γκρεμό?
Αν είναι ρε παιδί μου, πες μου να πάρω εγώ το γιωργάκη να του πώ καμμιά κουβέντα.
Κόπανε!

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ,ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Να γινουν εκλογες, να τους ξανα βγαλουμε για να ειναι η ευθηνη ολη δικη μας... Να αποφασισουμε δημοκρατικα τωρα που γνωριζουμε ολοι, οτι δεν θελουμε να υπαρχει Νεοελληνικο κρατος! Ειναι αναφαιρετο δικαιωμα μας να θελουμε να μην υπαρχουμε... Αυτο ειναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ=ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! Οι πολλοι θελουν αυτη τη πολιτικη! Τι θα κανουμε δηλαδη οτι θελει η μειοψηφια?

εωτηση: μηπως δεν θα τους ξαναβγαλουμε?

ΔΑΡΝΑΚΑΣ

Ανώνυμος είπε...

οι πατριώτες Έλληνες είναι μειοψηφία πια, όντως οι πλειοψηφία δε θέλει Νεοελληνικό κράτος, θέλει Ταυλάνδη γεμάτη ρεμάλια, από το 1822 αυτό γίνεται, δάνεια που τρώγονται στα μισά του δρόμου συν τους τόκους ούτε το ένα τρίτο δε φτάνει πίσω..

maria iovinska είπε...

Στα τσακίδια και μη ξαναγυρίσεις!!

Ανώνυμος είπε...

sta tsakidia palio royfianoi toy kerata...........

Ανώνυμος είπε...

ετσι σου ειπανε ρε ΜΑΛΑΚΑ να κανεις απο την bilderberg, ετσι κανεις....Σωστος.Πιονακι οπως και οι υπολοιποι 299 που εχετε ρημαξει την Ελλαδα
και τους Ελληνες....Εχουμε πετρελεια ρε ΟΡΓΙΑ.
Τι αναγκη εχουμε την ευρωπαικη ενωση?
Αμα δεν μπορειτε να λειτουργησετε οπως εμεις οι αντρες φυγετε.ΠΙΟΝΙΑ.ΙΟΥΔΑΙΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

εκανε τη δουλεια του ομορφα κι ωραια και τωρα βεβαια θελει να τη κανει με ελαφρα πηδηματακια.
που θα πας ρεεε?

Ανώνυμος είπε...

που είναι ορέ τα παλικάρια σε αυτόν τον τόπο;
μάλλον ΧΑΘΗΚΑΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

Βάλαμε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα. Το πρώην τσιράκη της Γκόλντμεν Σακς να μας βγάλει από την μέγγενη της Γκόλντμεν Σακς!! Έ, είμαστε για γέλια (ή μήπως για κλάματα;;)

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΥΤΕΛΗΣΘΕΙ. ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΑΧΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ,ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΑΡΑΛΑΓΗΣ.ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΜΑΝ ΣΑΞ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΛΟΟΥΝ, ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΕΣ.ΑΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

καλα ειναι χαζος ο ανθρωπος.Τι λες Ή εκλογές ή παραιτούμαι? Αφου δεν σε θελει κανενας απλα παραιτησου, αλλα ξεχασα εισαι σωτηρας της ελλαδας και το κανεις για το καλο μας....ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΡΕΕΕΕ...!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΞΩ ΡΕΕΕΕ ΟΞΩ ΡΕΕΕΕ!!!!!!!!!!

ΡΕ ΟΞΩΩΩΩΩ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

τι φωναζετε ολοι ?
δεν ειναι βουλευτης !!!!!!!!!!!!
κανενες δεν του εχει κανει μηνυση για παραβιαση του συνταγματος !!!!!!
απλα ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ
ΜΑΖΕΥΤΗΤΕ 10 ΒΑΛΤΕ ΑΠΟ 10 ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΤΟΥ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΥΛΑΒΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΦΥΛΑΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΦΟΡΟ

Ανώνυμος είπε...

@8 Απριλίου 2011 6:46 μ.μ.

Σωστός!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΥΝΗΣΗ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ....ΑΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΑΒΑ ΡΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΑΓΕΛΑΔΟΒΥΖΑΣ,ΝΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΨΕΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙΣ; ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Να πας στο διάολο και να μην ξαναγυρίσεις, θλιβερό ανθρωπάκι..