Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Στάθης λοιδωρεί Κωστόπουλο


Αλήθεια, όταν βλέπουν οι τηλεθεατές τον κ. Πέτρο Κωστόπουλο να μοστράρει στις οθόνες τους το ξεθυμασμένο μεν αλλά ...πάντα δηλητηριώδες λαϊφοστυλαδικό ντρογκάκι του, γνωρίζουν ότι την ίδια ώρα απολύει εργαζομένους από τη δική του επιχείρηση, την "Imako" από την υπεραξία των οποίων χαίρεται τα κοστούμια του και τα σπίτια του?
Και αν το γνωρίζουν αυτό οι τηλεθεατές, το ενθυμούνται καθώς χαυνώνονται και αποχαζεύουν παρακολουθώντας (ως παρακολουθήματα)το κυρίαρχο βλαχομπαρόκ κυριλίκι της ημιθανούς μας νεοπλουτιάς ?
Από τον 
Ναυτίλο
http://www.mediasoup.gr/node/29645

8 σχόλια:

Unknown είπε...

ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ!!!!ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ,ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ,Μαρια Μπακοδημου,Φωτης Σεργουλοπουλος,Κρατερος Κατσουλης,Ζετα Μακρυπουλια,Λιανα Κανελη,Νικος Μουτσινας και παει,λεγοντας.......

Ανώνυμος είπε...

ο κωστοπουλοσ ειναι για εμενα μεγαλοσ μασονοσ...δεν το γνωριζω απλατο πιστευω γιατι το 2000 του εδωσαν εξουσια δυσκογραφηκεσ επι σημιτη(καραμασονου)να εχει τρταγουδακια ποπ και οι μικροι σταθμοι εναλαλαχτικοι κατι ροκ κατι μπλου σκαι ολοι κλεισανε και μεινανε 20 σταθμοι στην αθηνα και τον τυπο μοδασ και λαιφσταιλ με εκδοτη κωστοπουλο...μονο για την γυναικα του γνωριζω οτι ειναι πολυ καλη κοπελα με φιλοτιμο...του εχουν δωσει εξουσια για τα λαιφσταιλ και τισ μουσικεσ...μουσικεσ που να μην ξυπνανε τουσ κοιμησμενουσ...σοφοι τησ σιων εντολεσ...

Ανώνυμος είπε...

Η παντοκρατορια των εμετικου τυπου γκει μπουζουκοφλωρων, (κλειστου κυκλου)που απαρτιζουν την πλειονοτητα των "αναγνωρισημων" προσωπων των ΜΜΕ.Αψυχα τοξικα υπανθρωπαρια που με την ανοχη μας δυστυχως εφτιαξαν τα προτυπα του "νεοελληναρα" για πολλες γενιες,με σημαια την βλαχογκλαμουρια και μεσο την πρωκτολειχια.Καρκινωματα ενος αδιαφορου κοσμου.Αλλαξτε καναλι η καλυτερα κλειστε την.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΑΧΑΔΕΡΟ ΕΚΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΤΟΥ ΟΓΔΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ,ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΤΑ ΚΩΛΟΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΤΙ ΤΙΣ ΜΟΝΤΕΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΑΝ ΤΟ ΒΡΑΚΑΚΙ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΟΡΣΕ,ΝΑ ΦΟΡΑΝ ΤΙΜΠΕΡΛΑΝΤ ΚΑΙ ΡΑΛΦ ΛΟΡΕΝ,ΡΟΛΟΙ ΤΑΓΚ ΚΑΙ ΩΜΕΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΣΤΟ ΓΙΩΤ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΝΤΟΜ.ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΠΙΝΕ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΙΔΕΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΤΗΝ "ΑΛΗΘΕΙΑ" ΤΟΥ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΙΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ.ΤΩΡΑ ΤΡΩΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΕΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΥΦΟΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΗΤΕΥΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΥΠΟΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΔΟΛ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΙΩΝΟΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΟΠΑΣΟΚ,ΠΧ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΛΠ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΓΑΜΠΡΙΛΙΚΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΓΝΟΥΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥΣ ΓΕΡΙΚΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΤΕΝΕΚΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ..............................
ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ..................................
ΙΜΑΚΟ.........................................
ΒΡΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ.ΩΣ ΠΟΤΕ?????????????????

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΣ ΨΩΛΟΚΟΠΑΝΑΣ Ο ΤΥΠΟΣ...ΧΕΧΕΧΕ