Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Δημοψήφισμα του λαού της Αιγιαλείας, αν θα συνεχίσουν ή μη, να πληρώνουν φόρους και ΔΕΚΟ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.
Το ιστορικό Αίγιο, ανοίγει τον δρόμο της αντίστασης στους νεοταξίτες: Δημοψήφισμα, για το αν θα συνεχίσει ή μη ο λαός της Αιγιάλειας, να πληρώνει φόρους και ΔΕΚΟ, στην κυβέρνηση των πολιτικών απατεώνων. Η ιστορία της αντίστασης του ελληνικού λαού, κατά των κάθε λογής κατοχών, δυναστών και πολιτικών εξαπατήσεων, άρχισε να.....

ξαναγράφεται την Κυριακή 3 Απριλίου, στην ιστορική πόλη της Πελοποννήσου το Αίγιο, στον τόπο που γέννησε τον πρωτεργάτη της επανάστασης του '21, τον Ανδρέα Λόντο.
Σε μια ατμόσφαιρα ήρεμης αποφασιστικότητας, 63 στελέχη και μέλη του Πυρήνα του Πατριωτικού Μετώπου Αιγίου, αποφάσισαν να προχωρήσουν τις επόμενες ημέρες σε κάλεσμα όλου του λαού της Αιγιάλειας σε δημοψήφισμα, με μοναδικό ερώτημα, την συνέχιση ή μη της πληρωμής των λογαριασμών των ΔΕΚΟ και των υποχρεώσεων του, στην εφορία Αιγίου. Η απόφαση πάρθηκε με πλήρη ομοφωνία, αποτελώντας έτσι την πρώτη και ιστορική απόφαση σαφούς, κάθετης και καθολικής αντίστασης του ελληνικού λαού κατά των νεοταξιτών και της κατοχικής συμμαχίας που κυβερνά τον τόπο, από μια ολόκληρη κοινωνία, χωρίς κομματικές και συντεχνιακές σημαίες.
Για μια ακόμη φορά, ο λαός της ιστορικής αυτής περιοχής της Πελοποννήσου, δείχνει τον δρόμο της αντίστασης αλλά και της δημοκρατίας, σε ολάκερο τον ελληνικό λαό. Ας διδαχθούμε από τους Αιγιώτες, στηρίζοντας την απόφασή τους, χωρίς ιδεοληψίες και -ισμούς και ας σταθούμε δίπλα τους, στον δρόμο που επέλεξαν. Το Πατριωτικό Μέτωπο, ήταν, είναι και θα συνεχίσει να δηλώνει παρόν, στην επιλογή τους. Με κεντρικό σύνθημα, «ούτε αριστερά, ούτε δεξιά: Πατριωτικά» και κεντρικό στόχο, την επιστροφή στην Ελλάδα της αλληλεγγύης και της αξιοπρέπειας.
Ζήτω η Ελλάδα και κάθε τι μοναχικό στον κόσμο αυτό. Η Ελλάδα που ελπίζει, η Ελλάδα που επιμένει, η Ελλάδα που αντιστέκεται.
Λαέ του Αιγίου, δείξε μας τον δρόμο.
Πατριωτικό Μέτωπο Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626 
http://www.pamet.gr, pametopo@gmail.com

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΞΑΜΕ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΑΤΕ ΜΕΣΟΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ? ΙΔΟΥ ΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ ΓΙΑ ΓΕΡΟΥΣ ΛΥΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Να πας στο χωριο σου και να βοσκισεις γιδια, να φυτεψεις τοματες και να τα πουλησεις για να πληρωθεις

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ
Καζάνι που βράζει είναι όλη η Ελλάδα,το φτύσιμο πέφτει βροχή στο πολιτικό κατεστημένο και ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι απλώς βρέχει Οι Έληνες Πολίτες της Κερατέας της Σύρου του Αιγίου μας δείχνουν το δρόμο της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ Το παιχνίδι τους ήταν καλά στημένο 30 χρόνια στις πλάτες του Ελληνικού Λαού Ο Έλληνας βρίσκει τελικά τη χαμένη του κοινωνική και πολιτική συνείδηση Γνωρίζει την ΙΣΤΟΡΙΑ τους ορκισμένους εχθρούς και τους εθνοπροδότες. ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ Με συνείδηση απέναντι στην ιστορία και ευθύνη για το μέλλον των παιδιών μας Να απαλλαγούμε για πάντα από τους Εθνοπροδότες και τους προστάτες τους ορκισμένους εχθρούς της ΕΛΛΑΔΑΣ Ο Ελληνικός Λαός θα θα σηκώσει ξανά το Λάβαρο της Επανάστασης και όταν ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ πιο ώριμοι δεν θα κάνουμε ποτέ τα ίδια λάθη και εμπεδώνοντας στις επόμενες γενιές ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ ΕΞΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙ Η ΧΩΡΑ??ΔΕΝ ΘΑ ΡΕΖΙΛΕΥΤΕΙ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΕΞΩ?? ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ BLOGGERS ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ

Ανώνυμος είπε...

OΣΟ ΖΩ ΕΛΠΙΖΩ....ΟΣΟ ΖΩ
ΥΛΑΣ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΞΑΙ ΤΑ; BLOG NA ORGANWNOYN POREIES KAI NA TIS "DIAFHMIZOYN" EDW MESA WSTE NA KATEVAINEI O KOSMOS STO SYNTAGMA SYXNA KAI KATHE FORA I KATHE POREIA NA EINAI POLYPLYTHESTERI!!

Ανώνυμος είπε...

9:55 Σε ποια χωρα νομιζεις οτι ζεις.Δεν ξερεις οτι
αυτα που λες εναι ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ 10.21 ΚΑΙ ΤΟΝ 1.34,ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!!!ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ 5 ΕΥΡΩ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.....

Ανώνυμος είπε...

Μέσα όλοι ασυζητητή...