Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Χάρρυ Κλυνν: Ο λαός θα σας πληρώσει τοις μετρητοίς κύριοι... τοις μετρητοίς



Αλέξης Παπαχελάς «Αν το μοντέλο Κερατέας γίνει αποδεκτό ως μέθοδος διαμαρτυρίας η χώρα θα εισέλθει σε μία πολύ ταραγμένη περίοδο»
Δίκαιο έχει ο αμερικανοσκυφτοσαβουρογράφτης τώρα «είμαστε όλοι μια .....ωραία ατμόσφαιρα» που έλεγε και αείμνηστος Ηλιόπουλος.

Άκου να σου πω Καρατζαφερογλύφτη, το μοντέλο που σας ετοιμάζει ο ελληνικός λαός (μη νομίζετε ότι εσείς οι δεκανικοπρομηθευτές του νεραϊδοχτυπημένου θα την γλυτώσετε) καλύτερα να μην το σκέφτεστε, γιατί η Κερατέα κοντά του θα είναι σαν επιτραπέζιο παιχνιδάκι… 
Μπορεί να τον χρεώσατε τον λαό μέχρι το λαιμό, αλλά να είστε σίγουροι κι εσείς και όλη η μειοδοτική σκατοπαρέα σας, ότι ο ελληνκός λαός έμαθε να πληρώνει... Κι εσάς σκοπεύει να σας πληρώσει, όπως σας αξίζει… 
ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μια χαρα τα λες Χαρρυ Κλυνν...εφτασε η ωρα να γευτουνε και οι 300 αρχιρουφιαναροι ΠΡΟΔΟΤΕΣ του εθνους το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΠΑΡΙ..
Το ιδιο ισχυει και για τους αρχιγλειφταρους παπαγαλους τους

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΟΥ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΡΙΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΧΑΡΗ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ..ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑ ΠΑΣΟΚΑΤΣΙΔΙΚΑ,ΤΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ,ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΕΔΙΚΑ,ΤΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ,ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ...ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΜΠΟΝΤΙΜΠΙΛΝΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ? ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ...ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ.ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΜΕ ΡΟΛΕΞ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΓΟΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΥΣ....ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΡΟΛΕΞ...ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ,ΜΕ ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ? ΛΕΩ ΙΣΩΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΗΣ 6 ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ,ΑΠΟ ΤΟ 7 ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ...ΡΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΠΑΡΘΕΝΑ ΜΠΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣΣΣ...ΝΟΜΙΖΩ???

Ανώνυμος είπε...

ΡΕΣΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΟΙ...SORRY NO CASH!

Ανώνυμος είπε...

2.24 Να μην νομίζεις αλλα να είσαι σίγουρος,σήμερα έχουμε λιγότερη "δημοκρατία" απο τότε!
Siatistas.