Σάββατο 23 Απριλίου 2011

ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ!!!



ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO
ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΛΟΠΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ
Μια πολύ περίεργη διάρρηξη έγινε πριν από λίγο στηνΚυψέλη σε αυτοκίνητο της Ασφάλειας του Άκη Τσοχατζόπουλου που ήταν σταθμευμένο κάτω από το γραφείο του σε ....κάθετο δρόμο της οδού Κεφαλληνίας. Οι δράστες πήραν ένα κινητό τηλέφωνο και έναν...
φάκελο που ΔΕΝ περιείχε... πασχαλινά τσουρέκια από την Θεσσαλονίκη. Ακούσαμε ότι περιείχε τους κωδικούς για τις μίζες των υποβρυχίων. Η αστυνομία έφθασε αργά το βράδυ για να δει τι συμβαίνει. Από αυτά που έμαθε το Fimotro, το κινητό ήταν του αστυνομικού του και όχι του Άκη. Είναι η δεύτερη περίεργη κλοπή τις τελευταίες ημέρες που αφορά τον Άκη. Σημαίνει κάτι αυτό;

http://fimotro.blogspot.com/2011/04/blog-post_4053.html

4 σχόλια:

Unknown είπε...

δηλαδή θελουν να μας πούν οτι τους ειχε μεσα σε φάκελλο σε ένα αυτοκίνητο.Ετσι ξαφνικά όλως τυχαίως.
Πολύ δούλεμα !!!!!!!!!
σιχαμάρα

Kostas είπε...

Η Κωδικοί του Άκη, θα είναι το βασικό σενάριο στην καινούργια ταινία του James Bond, που γυρίζεται αυτήν την εποχή στους δρόμους και τα πέριξ των Αθηνών.
Σε γκέστ εμφάνιση και ο Κωσκωτάς που θα παίζει τον ρόλο του ντελιβερά!!!!!

πόντιος είπε...

μα ρε παιδια ειστε πολυ περιεργοι!Η συνομωσιομανια εχει και τα ορια της!!ειναι γνωστο οτι κυκλοφορει συμμορια που κλεβει φακελους!και μενα μου εκλεψαν το φακελο στο στρατο και δεν ειχα κουβερτα και μαλιστα πηραν και το μαξιλαρι απο μεσα!ελεος.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Arlekin είπε...

Κλέφτες είναι στην συνείδησή μας και έτσι θα παραμείνουν σε αυτήν αν δεν αποδοθούν ευθύνες και παραδειγματικές τιμωρίες.
Το παρακράτος του ΓΑΠ πάντως,αληθεύει ή όχι η ανάρτηση,δουλεύει άψογα μέχρι ώρας και καταγράφει μόνο επιτυχίες προς το παρόν.Ας ελπίσουμε μόνο για το παρόν κι αυτές οι συμμορίες-κόμματα να εκλείψουν στο εγγύς μέλλον.