Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Σχετικά με τα σχόλια


Η ψηφοφορία αφαιρέθηκε αφού λοιπον ειναι πασιφανές οτι θέλετε να γινεται κόσμιοι....


Επειδή όμως ακόμα και μετά την εμφανιση της ψηφοφορίας συνεχίζεται η κατάσταση με τα βρυσίδια κλπ. (μπορειτε να πατε να ψαξετε σε σημερινες και χτεσινές αναρτήσεις να δείτε τι γίνεται) τα σχόλια θα γίνονται πλέον μόνο με λογαριασμό google ή openid που έχετε όλοι σας.


Κάπως πρεπει να μπει ένα μέτρο αφου δεν βάζουμε απο μόνοι μας.


Έτσι με αυτό τον τρόπο (μέσω λογαριασμού), γλυτώνουμε τα troll, τους εγκάθετους κλπ βαλτούς! Μην πείτε τώρα κατηγορήσετε για φακέλωμα γιατί αμα ειναι έτσι, τα κλειδώνουμε τελείως και τελίωσε το θεμα.


ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Υ.Γ. Ούτε ο server, ούτε η πλατφόρμα ειναι δικιά μας για να σας φακελώσουμε. Της google ειναι. Και σαν ανώνυμοι που γράφατε τα σχόλια φακελωμένα τα εχει η google με ip κλπ στοιχεία υπολογιστή.


Ευτυχώς εμεις δεν έχουμε πρόσβαση σε αυτα.

8 σχόλια:

Πελασγός είπε...

Αυτό μπορεί να είναι και ένας έξυπνος τρόπος για...φακέλωμα....Λέω τώρα ο καχύποπτος.

Unknown είπε...

ego den exo kanei pote sxolio alla esu ti problima trabas ean tuxon grafei k 2 brisidia parapano poia anilika k saxlamares dikaiologies einai ayta kati allo paizei mastoraa.....

Unknown είπε...

Γιατί εάν θέλουν,δεν μπορούν να μας φακελώσουν όλους ,ασχετα αν γράφουμε σχόλια ή όχι.
Αν π.χ. η CIA θέλει δέν μπορεί να δεί σε ποιές σελίδες μπαίνουμε?

Νείκος είπε...

εχουμε κανει και μεις ενα blog και προφανώς δε γουστάρουμε να λέει ο καθένας ότι μαλακία του κατεβαίνει, κάθε σχόλιο οφείλει να διέπεται απο επιχειρηματολογία και κόσμιο λόγο, με το να βρίζετε και να χλευάζετε υποτιμάτε τη σελίδα και δίνετε βήμα στην αντίπαλη άποψη να τη κατακρίνει.

JOHN MAKR είπε...

τα βρισιδια αγαπητε μου κυριε με τα ip σου τα δημιουργει το ιδιο το blog η οχι. υπαρχουν blogs που γραφεις ανωνυμα αλλα ο ενας σεβεται τον αλλον. ειναι το υφος του blog αρα ψαξτε πρωτα τον εαυτο σας και μετα δηλωστε μη ανωνυμια. μην τα ριχνετε στους αλλους. και φυσικα μας θιγετε που μας αναγκαζεις να σου απανταμε επωνυμα. αντε και καλο πασχα

dimitriskavalos είπε...

Εμένα πάντως δεν με τρομάζει κανένα είδος φακελώματος. Θα λέω πάντα την γνώμη μου και αν δεν αρέσει σε κάποιους.....σε άλλη χώρα!!!
(ΔΕΝ απευθύνομε στο blog)

SuperAtheos είπε...

Μπράβο σας παιδιά αυτό θα πει ελευθερία γνώμης, σέβεστε απόλυτα το δικαίωμα του καθενός να εκφραστεί ανώνυμα, εύγε

SuperAtheos είπε...

Δηλαδή τώρα όποτε θα απαντάμε σε ένα θέμα να δεχόμαστε μέσω email δεκάδες απειλητικά και υβριστικά σχόλια από τον κάθε φανατικό εδώ μέσα, ωραία το σκεφτήκατε