Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Αφιερωμένο εξαιρετικά στο Ελληνικό Δημόσιο!!!


11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

akoma gelao, telio!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Στην Ελλαδα δεν θα υπηρχε η παραμικρη περιπτωση να νικησει η ξανθουλα. ΤΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Αν το βιντεάκι γυριζόταν στην Ελλάδα θα ήταν 45 λεπτών
αν υπολογίσεις και την ουρά που δεν είδαμε.

Ανώνυμος είπε...

στην Ελλαδα θα ρωτουσε τελευταια ερωτηση ο υπαλληλος
-εχεις ταυτοτητα?
-εχω!
-εχεις ΑΦΜ?
-εχω!!
-...ωρα εχετε?
-Ναι 1:30
-Κλεισαμε...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΥΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ Η ΛΕΞΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ,ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΔΕΙΝΑΣΤΗΣ. .ΑΙΑΝΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Kalooooooooooooooooooo xa xa xaaaaaaaaaaaaaaaa Ntoufeki tha eprepe na eixe mazi ke an tis eferne ke pali Antirisi na tou erixne xa xaaaaaaaaaaa

Ανώνυμος είπε...

mpaaaaaaaaaaaaaaa.... auto den ginotan pote edw
mono o xary clyn kserei na pei gia tis dimosies ipiresies... xaxaxaxa
http://www.youtube.com/watch?v=5aEHGtSpIQY

Ανώνυμος είπε...

καλα ακομα υπαρχουν ελληνες που τους φταιει το δημοσιο κ οι σατανικοι δημοσιοι υπαλληλοι??? στον ιδιωτικο τομεα ειναι καλυτεροι ανθρωποι ε? οι ιδιωτικες εταιριες σας εξυπηρετουν καλυτερα.......αλλα οταν παψει να υπαρχει δημοσιο κ ολα τα παρει ο........
.....ελευθερος επαγγελματιας....(το τσιρακι ξενης πολυεθνικης)....
τοτε θα πειτε που εισαι δημοσιο........

(τα παραπανω δεν τα γραφω για οσους απλα θελουν να ξαναστηθει ενα δημοσιο πραγματικα αποδοτικο χωρις να παψει να υπαρχει...μαζι σας σε αυτο.
τα γραφω για οσους σκεφτονατι με τη γνωστη εξουσιαστικη καραμελα...να καταγηρθει το δημοσιο να παιρνουν 500 ευρω ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι ...η να παψουν να υπαρχουν...)

Ανώνυμος είπε...

Κ.Ε.Π. κ έγινε...

Ανώνυμος είπε...

Και μετά θα μας πουν πάρε την κάρτα να μην ταλαιπωρήσαι. Λες και τα δικαιολογητικά τα εμπνέονται οι υπάλληλοι και όχι τα υπουργεία. Υπάρχουν βέβαια και οι κηφήνες του δημοσίου. Με το βιντεάκι γελάσαμε, αλλά καλός και ο προβληματισμός.

Ανώνυμος είπε...

ANTE ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΥΦΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ. ΓΙΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΓΑΜΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟ ΠΕΝΙΧΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΧΑΒΑΛΕΤΖΙΔΙΚΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΙΔΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΤΕ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.