Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Χρεοκρατία. Πρέπει να το δουν όλοι ----ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!---


5 σχόλια:

Γκιαούρης είπε...

Πολύ καλό

Ανώνυμος είπε...

Δείτε όλο. Αξίζει τον κόπο!!!!!!!!!!!!
Να σταματήσουμε να πληρώνουμε όλοι. Με τόσα σκάνδαλα, το δικό μας χρέος πόσο "απεχθές" είναι;; Είναι απεχθέστατο, γι'αυτό σταματάμε να πληρώνουμε. Το έκαναν άλλοι πριν από μας!! Είναι ντροπή μας να σκύβουμε το κεφάλι. Να δούμε που θα πάει το ΔΝΤ. Τί θα κάνει;; Θα έρθει να πάρει την Ελλάδα;; Ας τολμήσουν. Θα γίνουμε κι εμείς βαμπίρ σαν κι αυτούς και ακόμη χειρότεροι και θα τους πιούμε εμείς το αίμα. Απόφαση χρειάζεται και οργάνωση. Γιατί κάποιος δεν μας οργανώνει;; Όλοι στα λόγια μένουν;; Στο τέλος ο λαός θα οργανωθεί μόνος του!! Ή θα τους πιούμε εμείς το αίμα ή αυτοί το δικό μας και των παιδιών μας. Αυτή είναι η επιλογή μας!!! Αποφασίστε και αρχίζουμε να στήνουμε κρεμάλες για τους προδότες!!!

Ανώνυμος είπε...

Proteinw na to deiksoun oi tleoraseis synexeia gia ena mina (den kserw poies omws)mipws kai ksipnisei o laos kai parei thn katastash sta xeria tou.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σε αυτούς που είδαν την Χρεοκρατία και έπεσαν απο τα σύννεφα, προτείνω να δούν ακριβώς μετά τα Zeitgeist 1, 2 & 3 για να ολοκληρωθεί το πακέτο του "απότομου ξυπνήματος".

Ανώνυμος είπε...

ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΛΑΟΝ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΕΙΝΕ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΙ ΤΗΝ
ΕΙΔΗΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΕ ΣΗΜΕΡΗΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ
ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΟΜΕΙΣ
ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΗΓΑΝ ΠΡΟ'Ι'ΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΣΗΤΗΚΙ ΟΙΚΟΝΟ
ΜΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ ΑΤΟΜΙΣΤΕΣ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ......