Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Ραγδαίες εξελίξεις….



Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, στην οποία συμμετέχουν ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο κ. Βενιζελος και ο κ. Παμπούκης.
Το είχαμε επισημάνει έγκαιρα πως όταν θα περνούσε ο χρόνος κατά τον οποίο θα μπορούσαν να γίνουν εκλογές με λίστα, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν «υπάκουοι», ξαφνικά θα μετέβαλαν στάση. Έτσι ακριβώς και έγινε. Ίσως ο κ. Παπανδρέου να αισθάνθηκε ισόβιος ιδιοκτήτης του....
ΠΑΣΟΚ και τηςπρωθυπουργίας της χώρας και δεν διανοήθηκε ότι μπορεί και ο ίδιος να είναι αναλώσιμο είδος. Όπως είναι επόμενο οι επαγγελματίες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, θέλουν να επανεκλεγούν, δεν θέλουν να μείνουν άνεργοι, άσημοι και στιγματισμένοι. Κανείς επομένως βουλευτής και κυρίως αυτοί που είναι αυτόφωτοι, δεν θα βάλει τα στήθη του μπροστά για να διασωθεί ο κ. Παπανδρέου. Άλλωστε η διάδοχη κατάσταση, δηλαδή ο κ. Βενιζέλος είναι πάντοτε παρούσα.
Τα συνεχώς εντεινόμενα λοιπόν φαινόμενα απείθειας των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, που δεν θέλουν να συνδέσουν…. το όνομά τους με τις μελανότερες σελίδες της σύγχρονης ιστορίας της χώρας, θορύβησαν τον κ. Παπανδρέου, ο οποίος πλέον αναζητεί λύσεις για να ξεφύγει κατ’ αρχήν από το κομματικό αδιέξοδο και στη συνέχεια από το ευρύτερο πολιτικό.
Θα πρέπει επομένως να βρει τρόπο πρώτα να περιμαντρώσει αδιαμαρτύρητα στο κοινοβουλευτικό «μαντρί» τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και έπειτα να στριμώξει κυρίως τον Αντώνη Σαμαρά και να τον προσδέσει ως πειθήνιο όργανο στο άρμα του μνημονίου, πράγμα απίθανο.
Το μνημόνιο, όπως ομολογείται πλέον και από την ίδια την κυβέρνηση, απέτυχε. Το χρέος έχει θεριέψει και σε λίγο καιρό δεν θα επαρκεί ούτε καν μια γενναία αναδιάρθρωση, παρά μόνο η πλήρης χρεοκοπία. Το έλλειμμα μεγάλωσε αντί να περιοριστεί. Η ανεργία αυξήθηκε και θα συνεχίσει αυξανόμενη. Ο πληθωρισμός, παρά την εσωτερική υποτίμηση αυξήθηκε και η ύφεση όλο και μεγαλώνει ρίχνοντας την οικονομία σε ένα φαύλο κύκλο.
Έτσι οι πληροφορίες επιμένουν να εμφανίζουν τον κ. Παπανδρέου αποφασισμένο να μην συνδέσει το όνομα των Παπανδρέου με την χειρότερη στιγμή για τη χώρα. Ακόμα πλέον και το ενδεχόμενο των βουλευτικών εκλογών είναι ανοιχτό. Όμως γνωρίζει ότι οι βουλευτικές εκλογές θα σημάνουν και το τέλος του ίδιου και γενικά των Παπανδρέου για την Ελλάδα.
Εδώ είναι το δίλημμα
Αν επιμείνει μπορεί και να καταλήξει πολύ άσχημα. Αν κάνει εκλογές τώρα, τελειώνει.
Δύσκολη απόφαση.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα τέλειωσε για το όνομα παπανδρέου.
Το μέλημά του είναι να φύγει γρήγορα για να μην ακούσει άλλα καντήλια.
Το όνομά του πιά έχει πάρει τη θέση του δίπλα στους μεγάλους προδότες του Εθνους.
Αυτά που έκανε δεν ήταν ούτε από βλακεία ούτε από ανικανότητα. Ηταν σχεδιασμένα.
Ενας μπακάλης θα είχε σώσει τον τόπο με τα λίγα καθημερινά οικονομικά που ξέρει.

Ανώνυμος είπε...

Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΠΑΡΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ..

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
ΚΑΙ,
ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΠΙ ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ.
ΕΠΙΣΗΣ,
ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ (ΑΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΕΞΟΔΟΥ)
ΑΦΗΝΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ - Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΓΥΨΟ-
ΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΛΙΝΟΡΘΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ
ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΕΦΙΚΤΟ - ΧΑΘΗΚΕ Ο ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΩΝ-
ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΣΥΝΕΧΩΣ,
ΟΠΟΤΕ .... ΕΙΔΟΜΕΝ

Ανώνυμος είπε...

Ανοησίες για να μην πω τπτ χειρότερο..Αυτά που αναρτείτε τα διασταυρώνετε;
Καλα απο οοοολα αυτά που έχουν προηγηθεί τα φρουτάκια και καλα ειναι το πρόβλημα; Ολες αυτες οι "ανταρσίες" είναι θέατρο εσωτερικής κατανάλωσης.. Για να πατήσουν ένα φρένο στον λαό που θα νομίζει ότι υπάρχουν πραγματικά κάποιοι στην κυβέρνηση που υπερασπίζονται τα συμφεροντα του..Δεν θα αλλαξει ποτε αυτη η χωρα..Μπεεεεεεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΑ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ.ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΜΗ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο....ΝΙΚΟΣ!!! ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΟΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

σε ενα video game (assasin creed) καποια στιγμη,συναντας με διαφορες διδικασιες την θεα αθηνα μεσω καποιον καταστασεων,η οποια λεει την ιστορια των αρχαιων "θεων"που ειχαν ερθει στην γη,δημιουργησαν τον ανθρωπο ως "ζωο εργασιας"και καποια στιγμη ξεσπασε πολεμος και προστριβες μεταξυ τους.κατι σαν την δικη μας μυθιστορια.τοτε λοιπον και αφου ηταν απασχολημενοι και προσηλωμένοι στις προστριβες τους,ενα συμπαντικο γεγονος ελαβε χωρα και αφανισε την πλανητικη κυριαρχεια τους και ο ανθρωπος ανελαβε τα "ηνια"του πλανητη....ο σκοπος της αθηνας(μινερβα)ειναι να σε προειδοποιησει ως παικτη για την επαναληψη του φαινομενου που συμβαινει στην γη... για να μην τα πολυλογω με το συγκεκριμενο παιχνιδι,ολη αυτη η ιστορια που ζουμε σε παγκοσμιο επιπεδο,μου θυμιζει αυτο ακριβως!!!ειμαστε σε ενα "κλουβι σκεψεων/αποψεων"με τις πολιτικες/οικονομικες εξελιξεις και δεν αντιλαμβανομαστε τι συμβαινει.δεν μιλαω μονο για εμας,τους καθημερινους απλους ανθρωπους,αλλα και για τα ανωτερα κλιμακια.σημερα λεει η ιαπωνες αποφασισαν να πουν οτι ειναι στην κλιμακα 7 η ραδιενεργεια,ο ηλιος ξεσπαει καθε μερα, ο κολπος του μεξικο ξεχαστηκε,αλλα δελφινια νεκρα βρισκονται ακομα και στην ροδο(!!!).αυτο που θελω να πω ειναι οτι εχουμε συγκεντρωσει την σκεψη μας(ισως καποιοι να θελουν να γινει αυτο),σε θεματα που συντομα δεν θα εχουν καμια σημασια,αλλα οταν ερθει η ωρα να γινει αυτο, θα στραφει η κοινη γνωμη μαζικα με αναπόφευκτο αποτελεσμα την δημιουργια πανικου που θα οδηγησει σε ακομα πιο ακραιες καταστασεις.ενω καταρρεει ο κοσμος εμεις και ολος ο "ανεπτυγμενος κοσμος",ασχολουμαστε με spreads,cds,κομματικες πολιτικες και διαφορα θεματα,που σιγουρα εχουν μια ουσια αλλα σε αλλη χρονικη στιγμη.δεν ειναι τα ουσιωδη τωρα.....

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ. ΞΥΠΝΙΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

φτυστε με τον αλητη εμενα...
Φτυστε με, που αν μου ελεγε ο Ανδρεας να παω να πνιγω θα το εκανα ευχαριστως...
Μας εκμαυλισε ο Ανδρεας και ψηφιζουμε και τα αρχιδια του τωρα...
Αργησα να ξυπνησω το ζωο εγω..
ΑΔΕΡΓΙΑ , ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

2:09

Είσαι ενημερωμένος και μπράβο.
Ο Σφακιανάκης τους αποκαλεί πρόβατα αλλά που να ξυπνἠσουν πολιτική αθλητικά και TV .....
Ούτε μετα απο 2000 χρόνια Η Ρώμη δεν άλλαξε !!!!!

Ανώνυμος είπε...

φιλε 3.41 νομιζω ολοι ειμαστε ενημερωμενοι απο την θεια προνοια,αλλα ξεχναμε να το θυμομαστε(!!!)φωναζουμε για τα πολιτικα/κομματικα κτλ.αλλα και αυτοι να φιγουνε και αλλοι να ερθουν,τα πλακακια στην φωτογραφια,θα μεινουν για να μας κανουν να ξεχναμε......

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς το πασοκ έχει μια τάση να εξαντλεί την τετραετία

Ανώνυμος είπε...

την εξαντλει γιατι εχει συνδικαλιστες/στρατιωτικες ηγεσιες, διοικητες δεκο νοσοκομειων κλπ ολους πρασινοφρουρους, ποιος θα σηκωσει κεφαλι?ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον εσύ φίλε 12 Απριλίου 2011 3:34 μ.μ. το κατάλαβες!!!! Και εγώ το ίδιο λάθος έκανα κάποτε αλλά μετά είδα τι γίνετε και ξύπνησα μακάρι να ξυπνήσουμε όλοι κάποτε!!!!

Ανώνυμος είπε...

4¨15 ΣΥΜΦΩΝΏ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛ(Η)ΣΤΕΣ--ΣΤΡΑΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΚΛΠ. ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΠΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΑΥΤΟ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ Η ΦΩΤΙΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ ΑΡΓΕΙ. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ!!