Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Μετά τον ΣΥΡΙΖΑ και ο ΛΑΟΣ ζητά αναδιάρθρωση χρέους. Ποια είναι η θέση της ΝΔ;;;;


Μετά τον ΣΥΡΙΖΑ που πρώτος ζήτησε από την κυβέρνηση να προχωρήσει στην αναδιάρθρωση του χρέους της χώρας, χθες και ο ΛΑΟΣ, μέσω του προέδρου του κ. Καρατζαφέρη ζήτησε από την κυβέρνηση να προχωρήσει το συντομότερο δυνατό σε αναδιάρθρωση του χρέους, καθόσον, όπως είπε, «δεν μπορούμε να επιβιώσουμε μόνοι μας σαν έθνος».





Μετά λοιπόν τις συνεχείς προπαγανδιστικές κορώνες των «λαγών» του ΠΑΣΟΚ, ότι θα πρέπει να ειπωθεί όλη η αλήθεια στο λαό, αλλά και το γνωστό άρθρο του πάντα καλά ενημερωμένου γερμανικού περιοδικού Der Spiegel(που θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα),ήρθε και αυτή η παρότρυνση από τον κ. Καρατζαφέρη, ο οποίος για πολλούς αποτελεί προπομπό εξελίξεων και τα πράγματα αρχίζουν πλέον να παίρνουν άλλη τροπή.




Στα δύο πιο πάνω κόμματα, τα οποία ανοικτά πλέον ζητούν την αναδιάρθρωση του χρέους, θα πρέπει να προσθέσουμε και την πρόβλεψη της ΓΓ του ΚΚΕ κ. Παπαρήγα προχθές, ότι σύντομα θα εισέλθουμε σε ελεγχόμενη πτώχευση, οπότε τα πράγματα ξεκαθαρίζουν.




Όπως έγινε γνωστό, κυβέρνηση ΔΝΤ και ΕΕ διαψεύδουν το περιοδικό Der Spiegel, αλλά θα πρέπει να θυμηθούμε ότι και πριν λίγο καιρό διέψευδαν όλοι….. την περίπτωση πώλησης δημόσιας περιουσίας αξίας 50 δις ευρώ, όταν αυτό διέρρευσε στη συνέντευξη των ανθρώπων της τρόϊκας και μάλιστα ο πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου διακήρυσσε ότι κάτι τέτοιο θα απαγορευτεί με νόμους και Συντάγματα και σήμερα, μόλις λίγες μέρες μετά, έχει γίνει ήδη κυβερνητική απόφαση και έχει μάλιστα περάσει στη φάση της υλοποίησης.




Αντί λοιπόν να σπεύδουν τα διαψεύδουν αυτό που οι ίδιοι, σύμφωνα με το Spiegel, άφησαν να διαρρεύσει, καλύτερα είναι να ενημερώσουν έγκαιρα το λαό για τις συνέπειες της αναδιάρθρωσης του χρέους και όχι να κερδίσουν και πάλι τα λαμόγια που διαθέτουν εσωτερική πληροφόρηση.




Είπαμε και πρέπει για το καλό μας να το αντιληφθούμε όλοι, πως αυτό το πολιτικό σύστημα που δημιούργησε την κρίση, δεν πρέπει, σε καμία περίπτωση, να το αφήσουμε και να την διαχειριστεί.


Θα είμαστε χαμένοι από χέρι.


Όπως είναι φυσικό, το πολιτικό σύστημα θα κοιτάξει πρώτα τα συμφέροντά του.




Εντάξει, το Σύστημα ΠΑΣΟΚ, παίζει τα πολιτικά παιχνίδια του. Όμως εμείς αναρωτιόμαστε ποια είναι η θέση της Νέας Δημοκρατίας; Είναι άραγε υπέρ της αναδιάρθρωσης, όπως είναι ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣ; ή είναι κατά;; Προβλέπει ότι σίγουρα θα γίνει αναδιάρθρωση όπως προβλέπει το ΚΚΕ; ή δεν έχει θέση και άποψη γι’ αυτό το «επουσιώδες» ζήτημα;;;




Πηγή: http://hassapis-peter.blogspot.com/2011/04/blog-post_3513.html



7 σχόλια:

Unknown είπε...

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ;
ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΡΕ ΔΙΚΕ ΜΟΥ;
Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΑΝΤΩΣ,ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ,ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ,ΕΔΩ ΚΑΙ 8-9 ΜΗΝΕΣ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Όντως, ο ΛΑΟΣ το ζητάει εδώ και μήνες.

Με το συγκεκριμένο χρέος δεν βγαίνει η υπόθεση, ας βγάλουνε τις μίζες και τις υπερκοστολογήσεις και τότε ίσος να υπάρχει φως στον ορίζοντα.

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=357910

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/10/2010

Αναδιάρθρωση του χρέους προέβλεψε ο Γ. Καρατζαφέρης από τη Βουλή

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΡΩΤΟΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ,
ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΩΤΟΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ,
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΡΩΤΟΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ,
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΡΩΤΟΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ,

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΔΝΤ ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΔΝΤ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ".ΕΠΙΣΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΙΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ.ΕΝΑΣ ΠΟΤΙΚΟΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ ΟΧΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΑΠΛΑ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΕΙΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΟΡΘΩΣΗ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ"

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΕΙΔΩΛΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΟΙΛΟΙΠΟΥΣ ΟΤΑΝ ΚΙ ΑΝ....

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΔ το έχει δηλώσει,θα τιμήσει τις υπογραφές της χώρας.Θα τα ξεπληρώσουν όλα μέχρι τελευταίας δεκάρας,όπως ο ΓΑΠ.