Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Τελάλης της "επανάστασης" στην Αθήνα ..


43 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κοιτάξτε τήν αντιδράση του κόσμου, καταλαβαίνουν ότι δεν είναι τρελός..είμαστε πολύ βόδια πάντως και χλεχλέδες μπούληδες, τους σόκαρε!

Ανώνυμος είπε...

εκπληκτικος ,πολλα μπραβο σε αυτον τον ανθρωπο ,πολλοι απο δα αυτους θα τρεξουν να τον αποκαλεσουν και τρελο αλλα πια εκει εχουμε φτασει ο φυσιολογικος να θεωρειτε και τρελος. ταυτιζομε και με τον τιτλο ο τελαλης της επαναστασης!!

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς ο κόσμος προσπερνά αδιάφορος, αποστασιοποιημένος, λες και όλα αυτά που λέει αυτός ο άνθρωπος δεν τον αφορούν, αυτόν, την οικογένειά του, την πατρίδα του!! Είμαστε άξιοι της τύχης μας!!! Ανάξια τέκνα των προγόνων μας!!

Ανώνυμος είπε...

εκτος των αλλων αυτος ο ανθρωπος φαινεται να ειναι και μορφωμενος. χρησιμοποιει πολλυ ωραια την ελληνικη γλωσσα. μοιαζει σαν να ειναι ενας εξαγριομενος διανοουμενος.
αλλα απο τα ρομποτακια που ηταν γυρω του και καταναλωνανε ασυστολα χωρις να του δινουν σημασια και θεωρωντας τον τρελο θα ηθελα να μου πει καποιο, ΤΙ ΛΑΘΟΣ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΛΕΓΕ;;;

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΣΟ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΣΟ ΡΟΜΠΟΤ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ.....ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!! ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ Σ'ΑΚΟΥΣΕΙ???

ΜΥΡΤΑΛΗ είπε...

Ενα μεγαλο μραβο στον ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΝ για το θαρρος του αδιαφορωντας για την εικονα τουΕμενα με εκφραζει απολυτα η αγανακτησι του την νιωθω και εγω οταν βλεπω την χωρα μου να γινεται βορρα των τυχαρπαστων οι περαστκοι ειναι τοσο ανασφαλεις και θλιβερα φοβισμενοι που δεν καταδεχτικαν να ακουσουν τι λεειΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

MΠΡΑΒΟ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ !!! ΛΕΓΕ ΤΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ !!! ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 3:04. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜΕ ΟΜΟΡΦΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ. ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΠΑΘΑΝΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ. ΕΥΓΕ!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ. ΤΟΝ ΕΜΠΝΕΕΙ Η ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ. ΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ....ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

sto thiseio eprepe na paei kai na t pei sta koproskyla pou kathonte olh mera stis kafeteries kai sapizoun...

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ, ΞΥΠΝΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ Η ΝΤΡΕΠΟΝΤΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΗΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ,ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΡΩΜΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ, ΕΓΩ ΣΧΕΔΟΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΦΘΕΙΡΟ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ. ΜΡΑΒΟ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΘΗ..ΑΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ .
ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΧΑΖΟΙ,ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΙΚΡΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΝ.
Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕ 30.000 ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΚΟΣΜΟ.
ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ?
ΣΤΟΧΕΥΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ.
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ.
ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΕΧΟΥΝ.
ΓΙΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ,ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.
ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.
ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ.
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 2.000 ΧΡΟΝΙΑ, ΔΙΕΙΣΔΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΛΑΟΥΣ... ΑΙΑΝΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

We have a problem Houston...

Ανώνυμος είπε...

Γνησιος απογονος του Διογενη του κυνικου.

Φιλε Αιαντα συνεχιζω τη σκεψη σου και προσθετω τα λογια του Αριστοτελη οτι ο ιδανικος πληθυσμος μιας πολης δεν πρεπει να ειναι ουτε κατω ουτε πανω απο 40.000

Φιλικα Γιαννης

Ανώνυμος είπε...

4¨09 και 4¨37 συμφωνώ μαζί σας!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό θα πει απελπισία, απόγνωση, αγανάκτηση. Όλα όσανοιώθουμε όλοι. Γιατί φωνάζει όμως μόνο αυτός ο άνθρωπος;;; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;; ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΙΣΙΟΣΟΥΜΕ. ΟΧΙ ΠΟΛΛΟΙ 100 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ. ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

xaxaaxaxaxaxa Ε ρε τρελα.Απο πιο τρελοκομειο δραπετευσε??? χαχαχαχααχαχαχαχαα

Ανώνυμος είπε...

12 Απριλίου 2011 5:14 μ.μ.
Οχι παντως απο αυτο που βρισκεσαι εσυ.
κοιμησου ελευθερα ανθρωπε μου και μην μπαινεις στο κοπο να σχολιαζεις. Ο υπνος κανει καλο.

Ανώνυμος είπε...

Εἶναι φωνὴ βοῶντος ἐν τῇ ἐρήμῳ, ἤ ὄχι;

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ! ΑΚΟΥΓΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

5,14 ΣΤΗΝ ΓΥΑΑΛΑ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

12 Απριλίου 2011 5:14 μ.μ. Είσαι πολύ καραγκιόζης ρε φίλε κάτι τομάρια σαν εσένα έχουν καταστρέψει την χώρα!!!! Είσαι ευχαριστημένος;;;;;;;;; Είναι τρελός ο άνθρωπος επειδή σου λέει την αλήθεια;;;;; Εκτός αν εσύ έχεις βολευτεί από αυτήν την κατάσταση!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις Αθηναιοι, έχουν αρχίσει οι άνθρωποι να βγαίνουν στο δρόμο με ντουντούκες από αγανάκτηση, δραστηριοποιηθείτε λίγο. Η επαρχία λειτουργεί αλλιώς, είναι λίγο πιο ελαφριά η κοινωνική δυσχέρεια, πιο έντονη όμως η κομματική τύφλωση. Κάντε κάτι κι ακολουθάμε. Σας ποδοπατάνε. Μας ποδοπατάνε. Εκεί είσαστε πολλοί, δύσκολα σας κουλαντρίζουν αν αποφασίσετε να φωνάξετε. Δεν είναι τρελός ο άνθρωπος. Νιώθει ότι είναι ο μόνος που δε βρίσκεται σε κώμα και κοιτώντας γύρω του απελπίζεται που δε μπορεί να ξυπνήσει και τους υπόλοιπους. Είναι μόνος του.

Ανώνυμος είπε...

οταν ειδα το βιντεο αυτο, σκεφτηκα πως τον ανθρωπο αυτο θα τον κραξουνε στα σχολια. το γεγονος οτι εκτος απο 2 προβατοσχολια ολα τα υπολοιπα ηταν θετικα ειναι πολυ καλο. αν οσοι συμφωνουν με αυτον τον ανθρωπο βγουν μαζι του θα ξεκινησει να πηγαινει κι αλλος κοσμος, συνεχεια και συνεχεια.
οσοι κανατε αρνητικο σχολιο θα ηθελα να μου πειτε που βρηκατε το λαθος απο ολα αυτα που ειπε. ενα λαθος να μου πειτε να το διαπιστωσω κι εγω.

Ανώνυμος είπε...

simfono me ton proigoumeno filo ksesikothite k katewenoume oloi,, ksesikothiteeeeeeeeeeeeeee

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΥΧΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΤΕΣ !! ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΠΑΡΜΠΑ !! ΜΠΡΑΒΟ ΨΥΧΑΡΑ !!

Ανώνυμος είπε...

Όντως το παρών άρθρο έχει πολλά ελπιδοφόρα μηνύματα σε αντίθεση με τα άλλα όπου μας τα έχετε κάνει σμπαράλια οι φανατικοί από όλες τις μεριές.Επίσης ακούστε αυτό που λέει κανείς "Θεός" δεν πρόκειται να μας σώσει αν δεν παλέψουμε εμείς. Και αναφέρω την λέξη εμείς διότι πρέπει να καταλάβουμε ότι θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο εμείς και την συνεργασία

Αγγελική είπε...

Τέτοιοι σύγχρονοι Διογένηδες, πρέπει να γίνουν πολλοί, μπάς και ξυπνήσει ο ραγιάς έλληνας.

HIGHWIND είπε...

pesta megale....

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ!!!!!

ΑΤΡΟΠΟΣ

Ανώνυμος είπε...

τον τυπο τον θυμαμαι πριν 4 ή 5 χρονια στο κεντρο οτου βολου!εκανε ακριβος το ιδια πραγμα και εμφανιζοτανε για περιπου 2 μηνες!ειχα να τον δω απο τοτε!Ο κοσμος βεβαια τον προσπερνουσε αδιαφορος!

Ανώνυμος είπε...

ΗΛΛΙΓΓΕΝ Η ΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ.ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟΓΕΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΩ ΠΛΑΚΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ.
ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ Η ΨΩΛΟΦΑΓΑ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ 3:14 H ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΚΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΑΡΧΙΔΙ ΚΩΛΟΧΑΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ.ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΧΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΡΕ ΑΔΕΡΦΑΡΑ..ΟΥΣΤ ΓΑΜΙΟΛΗ ΕΒΡΑΙΕ .

Ανώνυμος είπε...

εσύ θα είσαι από τους πρώτους που θα σου πάρουν το σκαλπ, τα οικονομάς χοντρά αλλά σε λίγο ξέρεις που θα τα βάλεις, δρόμο ρεμάλιιιιιιιι.

Ανώνυμος είπε...

τον 314 λέω παιδιά!

Ανώνυμος είπε...

13 Απριλίου 2011 4:18 μ.μ.

ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑΣΟΥ ΣΤΟ ΜΝΗΜΑ ΠΟΥΣΤΡΑ.ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΥΡΑΩ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΜΕΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΕ.ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΣΟΥ ΤΟ ΣΟΙ ΠΟΥΣΤΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΓΡΑΨΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ 3:14 ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΩΛΟ ΡΕ ! ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΤΡΥΠΙΟ ΚΩΛΟ ΓΙ ΑΥΤΟ Σ ΑΡΕΣΕΙ Ν ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΙ Ο ΣΟΡΟΣ ,ΓΡΑΨΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΩΜΙΑΡΗ 3:14 ΟΣΟ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΣΟ ΘΑ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ....ΕΛΕΕΙΝΕ ΔΕΙΛΕ ΠΡΟΔΟΤΗ. ΑΜΑ ΔΕ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΕΔΩ ΡΕ ΣΚΑΤΙΑΡΗ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΡΕ ΛΟΥΓΚΡΑ !

Ανώνυμος είπε...

13 Απριλίου 2011 9:08 μ.μ.
ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΑΝΑΣΟΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=RDMj65j0Qo0

Epireasmenos apo tin tolmi to thrasos tin ore3i to pathos enos anthropou na afipnisei tous ipolipous... egrapsa auto to komati kai thelo na to moirasto mazi sas.
Min skivete pote to kefali kai min kanete oti sas lene.Emeis exoume ti dinami kai prepei na to katalavoume auto.Prepei na stamatisoume poia na eimaste pathitikoi sta gegonota kai prepei na ADIDRASOUME!!! epitelous.....

As kanei o kathenas apo tin plevra tou oti mporei

auto einai to video pou exo parei ton ixo gia to kommati

Ανώνυμος είπε...

3:14 ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ, ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ,ΣΚΟΥΛΗΚΙ, ΜΟΥΝΙ ΑΠΛΥΤΟ,ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ .