Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Είναι γεγονός! Μετά απο πολλά εμπόδια που συναντήσαμε, Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλά στο ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Η Συζήτηση θα αφορά κυρίως το μνημόνιο καθως και μια σειρά απο άλλα ζητήματα που ενδιαφέρουν τους αναγνώστες μας όπως: Την εγκληματικότητα, τον ορυκτό πλούτο, τα ΜΜΕ, την παιδεία και το μέλλον της Ελλάδας. Μπορείτε φυσικά και εσείς να ρωτήσετε κάτι τον βουλευτή παραθέτωντας την ερώτηση σε εμάς σαν σχόλιο ή σε email.  ( anti.ntp@gmail.com ) Στην θεματολογία του email πάντα το όνομα του βουλευτή.
anti-ntp.blogspot.com

75 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εσεις τον κατηγορουσατε,τωρα του δινετε βημα?

Ανώνυμος είπε...

εγω πιστευω οτι ο μπουμπουκοσ ειναι γαμω τα ατομα....ανοιχτο μυαλο...και ελληνασ και οχι προδοτησ εχει παιδεια οπωσ κια ο βελοπουλοσ και ο βοριδησ...ευτηχωσ που υπαρχουν και αυτοι...

Ανώνυμος είπε...

Για ποιο λογο τελευταια η ιστοσελιδα μιλαει μονο και μονο για το λαος; Πιασ'τε και λιγο αριστερα ρε παιδια

Ανώνυμος είπε...

τι εμπόδια συναντήσατε αφού είστε του Λαος

Ανώνυμος είπε...

Στο κατω της γραφης στον πουτσο μας τι θα πει...Λες και θα ακουσουμε κατι καινουργιο

Modestus είπε...

Καλά εντάξει έχετε ξεφύγει τελείως. Αυτός δεν έλεγε ότι ψήφισε το μνημόνιο για να έχουν να τρώει ο κόσμος; Πιο γελοία δικαιολογία δεν έχω ακούσει. Ότι να'ναι! Την επόμενη φορά πάρε συνέντευξη από τον Ψινάκη και από τον Μιχαλολιάκο.

Ανώνυμος είπε...

Και πίστευα ότι είχα βρει μια καλή site.Άντε πάλι ψάξιμο τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο Βελλόπουλο, Πολατίδη συμπαθώ από ΛΑΟΣ
Αυτός είναι νούμερο.
Όπως και να χει, δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό να φιλοξενούνται απόψεις.

Ανώνυμος είπε...

12:55 και εγώ βρήκα μια καλή λεξικό για να μάθεις ελληνικά κόπανε αλβανέ. Κάτω τα χέρια απο το αντι νέα τάξη των Γαμάτων Ελλήνων που έχουν τα αρχίδια να αντιπαρατατεθούν με τους παπαγαλομνημονιάκηδες!!! ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Δλδ είναι Αλβανός γιατί δεν ξέρει να διακρίνει αν η λέξη site είναι αρσενικό η θηλυκό; Ε; για ξανασκέψου προπαγανδιστή

Ανώνυμος είπε...

ενταξει κατακρινετε καραγκιοζησ το ενα το αλλο ...ειστε τελειοι εσεισ που πιστευατε πασοκ και νδ χρονια...ζωα ειστε..απλα..ο αδωνησ μποριε να πιαθιαζετε να φωναζει αλλα ειναι οριτζιναλ και οχι δηθεν μαθετε να κρινετε...δεν υπαρχουν πολλοι σημερα παλλικαρια...ο αδωνησ βγαινει εκτιθετε για να τον βριζετε εσεισ..πιοσ βουλευτησ εκτιθετε σαν αυτον και του λασο γενικα???εχει παιδεια ξερει ιστορια σε οτι λελει εχει επιχειρηματα..και δνε μασ χρεωσε το λαοσ με το μνημονιο αλλα οι παπαριεσ που ψηφιζατε εσεισ και οι οικογενειεσ σασ...παρτακιδεσ ειστε και χριστιανοι τρωμαρα σασ...μονο αν δυναμωσουμε το λαοσ και μικρα κοματα θα παρει μπροσ η ελλασ...ξυπνατε εγωιστεσ...

Ανώνυμος είπε...

1:03 Μπορει να ειμαι αλβανος αλλα κατεβαινω σε πορειες για να πολεμησω για τα δικαιωματα σας αντε φαε κανενα λουκανικο, βαλε το μετα στο κωλο σου και τραβα μαλακια με την συνεντευξη μιας και δεν ειναι ηδη αρκετη η ψωλη που εχεις φαει απο το πασοκ

Ανώνυμος είπε...

Μια ευθεία θέση για την κάρτα του πολίτη.Φλέγον ζήτημα που περνάει στα ψιλά απο εδώ μέσα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω άλλοι πολιτικοί να ασχολούνται με το τι λέγονται στα μπλόγκς. Πόσο μάλλον να δώσουν μια συνέντευξη σε ένα μπλογκερ.
Νομίζω οτι αρκούνται στον ξύλινο πολιτικό λόγο της Βουλής. Ανούσιος και ξεπερασμένος.

Μπράβο στους βουλευτές του ΛΑΟΣ που έχουν τα κάκαλα και τολμούν συνεντέυξεις με απλούς πολίτες-μπλόγκερ και μπράβο (για ακόμη μια φορά) στο anti-ntp που τους "τσιμπάει" για συνεντέυξεις.

Ανώνυμος είπε...

σωστοσ ο 1.18 και πρπει να ακουγουντε του λαοσ...δνε ειναι ρηχοι δνε ειναι ξυλινοι...και με το μνημονιο ασ σταματησει το παραμυθι..δνε μα σχρεωσαν αυτοι...μεγαλο κοπλεξ εχετε με το λαοσ σασ τζουζει...

Ανώνυμος είπε...

Οτι να'ναι αυτά τα σχόλια.. Ρε παίδες την παλεύετε??
Το ένα άκυρο μετά το άλλο.. Ευκαιρία μου φαίνεται ψάχνετε για να τα χώσετε ο ένας στον άλλον.

Ανώνυμος είπε...

Μπουμπούκοοοοο,γιούχοουουυου...λοιπόν-λοιπόν μιάς και μιλάς τόοοοσο πολύ,έτσι κι εγώ,έστυψα το μυαλό μου να βρώ πως να στο κλείσω το ρημάδι.Ναι,κυριές και κύριοι το antimpoumpoukos project είναι εδώ έτοιμο ν'αναλάβει δράση για όλους εμάς...Μπουμπούκο πες αλεύρι,ο Jonah Falcon σε γυρεύει!!!
Siatistas.

Ανώνυμος είπε...

Αφηστε τον ανθρωπο να δουμε τι διαολο θα μας πει και μετα τον σταυρωνουμε.

Ανώνυμος είπε...

Και πολύ καλά θα κάνεις να του πάρεις συνέντευξη μπας και βγάλουν την τσίμπλα απτα μάτια μερικοί.Αν νομίζεις ότι θα τον στριμώξεις είσαι γελασμένος.Αν κάνεις κοπτοραπτική στις δηλώσεις του στύλ ΗΟ θα είσαι γελοίος, πιστεύω ότι δεν είσαι,ειλικρινά,σαν κι αυτόν.Βέβαια η σποντίτσα "πολλά εμπόδια" χωρίς να μιλάς ανοιχτά για ΠΟΙΟ εμπόδιο και από ΠΟΙΟΝ είναι ένα αρχικό σημάδι για το αντίθετο.Ειμαι υπέρ του να ελέγχονται οι βουλευτές απτα μπλογκ.φυσικά δέχονται να δίνουν συνεντέυξεις μόνο αυτοί που έχουν @@@ και το θάρρος της γνώμης τους όπως Γεωργιάδης,Βελόπουλος,Καμμένος,Καρατζαφέρης (την Κανέλλη ελπίζω να την δούμε).

Ανώνυμος είπε...

Γενικοτερα το αντι-ντπ βγαζει ειδησεις που αφορουν τα παντα και πιστευω οτι ειναι το πιο αντικειμενικο blog. Εγω δεν ψηφιζα ποτε μου αλλα στις επομενες εκλογες θα τους ψηφισω. Και θα τους ψηφισω οχι γιατι ειναι γονοι οικογενειων αλλα γιατι ειναι ολοι παιδια της πιατσας ξερουν πως βγαινει το ψωμι και πανω απολα επιχειρηματολογουν τα παντα. Ποτε δεν θα πουν απλα κατι για να το πουν. Τις τελευταιες μερες λογω οτι διαβαζω για τις εξετασεις μου βαζω το καναλι της Βουλης και παιζει για παρεα και τελικα καταλαβα γιατι παμε κατα διαολου σαν κρατος...ολα τα κομματα εχουν τρομερους βουλευτες αλλα αυτο το ΛΑ.Ο.Σ ρε μαγκες με ξεσηκωνει...Οσο για τον Αλβανο πιο πανω εχω να του πω να παει να διεκδικησει τα δικαιωματα του στην χωρα του...

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να τον ρωτήσετε το εξής:

Αν θα παραβίαζε τον νόμο για το καλό της πατρίδας και θα έπερνε και τα όπλα αν χρειαζόταν να την υπερασπιστεί απο τους πουλημένους σαν τον Γιωργάκι.

Ανώνυμος είπε...

1:50 Καλα ρε μωρο,ψαρακλα πηγαινε να τελειωσεις τις πανελληνιες σου να δεις μετα τι σε περιμενει.Α! και η βουλη δεν ειναι γηπεδο να βλεπεις ποιος ξεσηκωνει πιο πολυ το πληθος γιατι τα ιδια καταφερε η ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να ξεσηκωσουν το πληθος και στο τελος να τους αφησουν με το πουλι στο χερι αντε

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σας καλά κάνετε και του παίρνετε συνέντευξη. Έστω κι αν δεν αρέσει σε όλους, πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις.

Ανώνυμος είπε...

έλα ρε μεγάλε 1.55!πάς και την πέφτεις στο παιδί που λέει τη γνώμη του?Ή κανένας κνίτης είσαι που περιμένει στο πανεπιστήμιο τους πρωτοετείς να τους πιάσει ψηφοφόρους για Το Κόμμα ή απλά μαλάκας

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΝΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!
http://www.youtube.com/watch?v=-FBfp00NeiE

ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ(ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ) ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ?ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 299 !

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι ολοι στο κολπο ο Καρατζαφερης και ο μουμπουκος μπορει να ειναι αλλά ο Βελόπουλος όχι

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ?? ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΜΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ...ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Μήπως κάποιοι θέλουν να πουν ότι η άμεση δημοκρατία είναι κάποια λύση για αυτά που αντιμετωπίζουμε σήμερα; και ότι το υπάρχων πολιτικό σύστημα δεν προσφέρει λύσεις;

Ανώνυμος είπε...

Το λύκο τον βλέπεις, τον τορό γυρεύεις?
Ststs.

Ανώνυμος είπε...

ρωτήστε τον γιατί με Πασοκ-Ντορούλα ψήφισαν το μνημόνιο?τι μίζα πήραν για το ξεπουλημα της Ελλαδος?

ο κόσμος έστω αργα τους κατάλαβε και θα πάρουν πόδι μαζί με τους υπόλοιπους ξεφτίλες στις επόμενες εκλογές?

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Η ΠΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΟΠΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Βους επί γλώσση μέγας.

Ανώνυμος είπε...

αν ο βελόπουλος δεν ειναι στο κολπο γιατί δεν αποχώρησε από το μαντρί,να πει όχι.στρόφαρε.όλοι κλίκα είναι!του πασοκ οι βουλευτες που ειπαν οχι διαγραφηκαν αλλα τουλαχιστον το ειπαν εστω και για τα ματια του κοσμου!

Ανώνυμος είπε...

Ολοκληρώθηκε περί τις 1.30 το πρωί η ψηφοφορία επί των άρθρων 2 που αφορά στις ΔΕΚΟ, 3 για τον περιορισμό προσλήψεων, 4 συντελεστές ΦΠΑ, 12 ΑΤΕ Bank, 14 επιχειρησιακή σύμβαση, 15 διαδικασία επίλυσης συλλογικών διαφορών και 18 μερική – προσωρινή απασχόληση και απλοποίηση διαδικασιών εργασιακής νομοθεσίας τα οποία «πέρασαν» κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Βουλής.

Στην συγκεκριμένη διαδικασία δεν υπήρξαν «ανταρσίες» από πλευράς ΠΑΣΟΚ και αυτό γιατί ο κομματικός μηχανισμός πήρε φωτιά.

Κινητοποίηση μετά τον αιφνιδιασμό

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες υψηλόβαθμα στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου επικοινωνούσαν καθ΄ όλη την διάρκεια του διαστήματος μεταξύ της λήξης της ψηφοφορίας επι της αρχής και της έναρξης της ψηφοφορίας επι των άρθρων με εκείνους τους βουλευτές για τους οποίους υπήρχε φημολογία ότι θα «σπάσουν» την κομματική γραμμή και θα καταψηφίσουν άρθρα του νομοσχεδίου.

Ο αιφνιδιασμός του κ. Βαγγέλη Παπαχρήστου, ο οποίος καταψήφισε το νομοσχέδιο, κινητοποίησε ακόμα και τον ίδιο τον πρωθυπουργό ζητώντας από τους στενούς του συνεργάτες συνεχή ενημέρωση. Υπο αυτά τα δεδομένα, Ιπποκράτους και Μαξίμου έθεσαν σε λειτουργία τους κομματικούς μηχανισμούς με αποτέλεσμα θεσμικός κορυφαίος θεσμικός παράγοντας να κυκλοφορεί στους διαδρόμους της βουλής επιχειρώντας να «επαναφέρει στην τάξη» τους επίδοξους «αντάρτες» λέγοντας στον καθένα «έχεις δίκαιο! Αλλά στην κατάσταση που είμαστε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε».

Νωρίτερα είχε ψηφιστεί επί τις αρχής το πολυνομοσχέδιο που περιλαμβάνει τις φορολογικές και εργασιακές μεταρρυθμίσεις με 156 ΝΑΙ και 130 ΟΧΙ.

Ωστόσο, η «ανταρσία» από την κυβερνητική πλευρά ήρθε από τον βουλευτή Πρέβεζας κ. Βαγγέλη Παπαχρήστο, ο οποίος τον τελευταίο καιρό δεν έκρυβε την δυσαρέσκειά του για πολλά από τα μέτρα της κυβέρνησης.

Άμεση ήταν η αντίδραση του πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου ο οποίος με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής κ. Φίλιππο Πετσάλνικο ενημέρωσε το κοινοβούλιο πως ο κ. Παπαχρήστος τίθεται εκτός της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

"Ένα μεγάλο βόδι μου πατάει την γλώσσα", παροιμιώδης έκφραση πού λέγεται όταν κάποιος δεν μιλάει εξ αιτίας των χρημάτων. ("... εί τις επ' αργυρίω σιωπήσειν"). - Αισχύλος, Αγαμέμνων, στ.36-7.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΘΑ 'ΛΕΓΑ.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

ShAd0W_z0nE είπε...

(EIMAI O 2.28)
"αν ο βελόπουλος δεν ειναι στο κολπο γιατί δεν αποχώρησε από το μαντρί,να πει όχι"

Ειπε οχι απλα αν δεις την συνεντευξη του αναγκαστηκε να μεινει γιατι εκανε συμφωνια με τον Καρατζαφέρη αν η πλειοψηφια πει ναι τοτε να πει και αυτος ναι. Παρ' ολα αυτά λεει πολλές αλήθειες που κανεις σχεδον δεν τολμά να πει. βεβαια όπως είπε και ενα φίλος παραπανω και να παρουμε συνεντευξη απο τον μπουμπουκο δεν αλλαζει τιποτα η μόνη λύση είναι η επανασταση.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΜΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ....

Ανώνυμος είπε...

kata ti gnomi mou to site pai mia xara...
anixte ta autia sas..kai apla kratiste oti pisteuete esis oti ine sosto..
akouste..kai meta krinete...

p.s den ime iper tou LAOS i otidipote..apla exo mathi na silego plirofories/gnomes apo opou mporo..
kai sti teliki.. toulaxiston autos o anthropos milai..den krivete mono..

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ,ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΙΘΕΤΕ ΜΗ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΤΕ,ΑΥΤΟΣ ΦΑΝΕΡΩΝΕΤΕ,ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΣΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΝ ΘΕΣ...ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΒΑΤΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟ ΄ΣΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΣ΄ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΤΡΕΜΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ....
Ο ΑΔΩΝΗΣ ΑΥΤΟς ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ,Σ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΛΟΣ,ΔΕ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ....

Πανυβλακες πρασινοι και μπλε ο Αδωνης σας εφταιξε?
Αυτος εχει κυβερνησει και βρισκομαστε σε αυτο το χαλι?
Εσεις ολοι που ψηφιζετε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ 35 χρονια μιλατε χωρις ντροπη βρε παλιομακες?

Χεσμενο το χω το Λ.Α.Ο.Σ και τον Καρατζαφυρερ ...

Η ΑΛΗΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΕΧΕΙ
Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Σ Υ Ν Ε Ι Δ Η Σ Η


Υ.Γ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΝ ΘΑΒΕΙ ΑΠΥΣΤΕΥΤΑ ΜΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ...ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΒΗΜΑ?

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=jRETk8GzREQ&feature=related

poly apla! rwta ton otan ton deis! prepei na t leei i kanei ton xazw!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΡΕ? ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΚΡΑΖΕ ΤΟΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ ΟΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΨΩΜΙ?
ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ?
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ BLOG ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΚΗΣ Ο ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ...

http://www.youtube.com/watch?v=eU6xIOaDX-0

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

http://www.youtube.com/watch?v=jDGZYq2huUA

Ανώνυμος είπε...

Ποιος τον γαμαει και αυτον τον μαλακα μωρε....

Ανώνυμος είπε...

Ο άνθρωπος είναι καραγκιόζης μεγάλος!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΛΕΣ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ. Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΛΑ ΕΠΕΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΘΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΧΡΕΩΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΟΤΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΜΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΑΝΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ, ΣΩΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΗΤΑΝ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΤΩΡΑ ΠΗΡΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ. ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ. ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ. ΑΙΑΝΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή δε γουστάρω να με δουλεύουν σας αποχαιρετώ και παύω να σας διαβάζω και φυσικά θα ενημερώσω και τους φίλους μου γι αυτό.
Αφού θέλετε να δώσετε βήμα και να προβάλετε πολιτικούς που ψήφισαν προδοτικά το μνημόνιο....χάρισμά σας.

Ανώνυμος είπε...

ειμαι σιγουρος οτι μερικα απο τα παραπανω σχολια ειναι βουλευτων που διαβαζουν το αντι νεα νταξη

Modestus είπε...

Το ερώτημα είναι είμαστε ή δεν είμαστε πατριώτες; Και αν λέμε ότι είμαστε και θεωρούμε το μνημόνιο ότι πιο χειρότερο υπάρχει πως γίνεται να λέμε ότι ο Άδωνις και το κόμμα του που το παίζουν πατριώτες, το ψήφισαν και να τους δίνουμε βήμα για να μιλήσουν όταν θα έπρεπε να τους κρεμάσουμε στον Σύνταγμα για παραδειγματισμό. Άρα κάποιο λάκκο έχει η φάβα που λέει και ο πραγματικός λαός.

Ανώνυμος είπε...

Παιδια , μπορειτε να μου πειτε , τι αλλαξε και απο φουλ μνημονιακο το Λαος ,εν μια νυχτι το γυρισε ? Τι κωλοτουμπες ειναι αυτες ,και ποσο αφελης πρεπει να ειναι καποιος για να μην καταλαβαινει τους τακτικισμους του Καρατζαφερη? Αρχιδια που νοιαζετε για την πατριδα .
Οσο για τον μπουμπουκο ,αυτος δεν μπορει να μαζεψει την γυναικα του, αντιθετως την στηριζει και η οποια συμβαλει τα μεγιστα στον αποπροσανατολισμο του λαου. Τι ερχεται να μας πει τωρα ?
Υπατια

Ανώνυμος είπε...

Τι να κανουμε ρε μαγκες αφου μονο οι βουλευτες του Λαος μιλανε να μην τους δωσουνε βημα δηλαδη?
Οπως ειπε και ο Βελοπουλος ολλοι κοιτανε το δενδρο και δεν βλεπουνε το δασος.Ποσο κολλημενοι ειναι μερικοι τι περιμενουνε να βγουν ατομα της κυβερνισης η της ψευτοαντιπολιτευσης και να μιλησουν για τα χαλια τους μονο ενας Καμενος εχει τα @@ και μιλαει, εκτος αμα περιμενουνε τους ψευτοκουλτουριαρεους του Συριζα και τους Αθεους του ΚΚ να βγουν και να μας σωσουν Ξυπνατε κανενας δεν ειναι τελοιος αλλα αμα δεν εχεις Εθνικο Φρονιμα δεν πας πουθενα...

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ!!!

knossopolis είπε...

ναι μόνο που δεν σας είπε ότι υπογράψανε στο μνημόνιο που ενεργοποιεί την Δανειακή Σύμβαση ότι τα 110 ΔΙΣ που θα λάβει η χώρα ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΣΕ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΧΡΕΟΛΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ούτε ένα ευρώ δεν θα πάει σε συντάξεις και μισθούς. Τα χρήματα πάνε από την μια τράπεζα στην άλλη και ΟΥΔΕΠΟΤΕ έρχονται στην Ελλάδα!

πάρτε και το σχετικό βίντεο: http://www.youtube.com/user/knossopolis#p/u/20/SzMnerog9AY

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΕΙ,ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΩΝ"?ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο μαλάκες που φιλοξενήτε τον αρχι-ΦΑΣΙΣΤΑ.
Αν έχετε τα άντερα ρωτήστε τον τα εξής:
1)Δεν ντρέπετε καθόλου που ισχυρίζεται (το έχει πει δημόσια) πως χάρη σε αυτόν τρώμε ? Γιατί ψήφισε το μνημόνιο για την σωτηρία μας. Έχει αποδειχθεί πως ούτε 1 ευρώ δεν πήγε σε μισθούς και συντάξεις. Τα λεφτά τα πήρε η κυβέρνηση για να πλήρωση τόκους (τοκοχρεωλύσια)στα παλιότερα δάνεια. Η κυβέρνηση απλώς πείρε την μίζα της (όπως οι εισπρακτικές εταιρείες πέρνουν ποσοστά). Και έτσι "ηρέμησαν" οι αγορές (οι διεθνείς τοκογλύφοι). Αφού το παίζετα πατριώτες, γιατί δεν λέτε τι κακό έπαθαν ο Ισημερινός και η Ισλανδία που τους πετάξαν έξω τους διεθνείς τοκογλύφους και πως συνεχίζουν την ζωή τους?
2) Δεν ντρέπεται καθόλου όταν λέει "Αυτοί δεν είναι πολίτες είναι κομμουνιστές"? Δηλάδη οι κομμουνιστές τι είναι? Δεν ζουν σε αυτή τη χώρα ?Δεν δουλεύουν ?Δεν πληρώνουν φόρους ?Να σας θυμίσω πως για τα σκατά που ζούμε τώρα, άλλοι κυβέρνησαν. Δεν κυβέρνησαν κομμουνιστές στην Ελλάδα. Και επίσης αυτοί (οι βρωμοκομμουνιστές) αντιστάθηκαν και πολέμησαν εναντίον του κατακτητή όταν χρειάστηκε. Οι πρόγονοι του μπουμπούκου έγιναν δοσίλογοι και ταγματασφαλίτες. Διαβάστε λίγη ιστορία (αν τολμάτε...)
3) Πως νιώθει που το παίζει TV persona αυτός και η ξεκωλιάρα η γυναίκα του που τρέχει από τηλεοπτικό σκουπίδι σε σκουπίδι (θυμάστε και το τηλεπαιχνίδι με τον ορό της αλήθειας???). Προάγει ήθος ???
4) Θαυμάζει και λατρέυει τα ΜΑΤ. Συγχαρητήρια! Αυτούς λοιπόν που πέρνουν εντολές να δέρνουν εργαζόμενους, συνταξιόυχους, φοιτητές, μαθητές, γέρους. Όποιον τους διατάξουν. Αν η εργασία είναι χαρά, υπάρχει πρόβλημα για αυτόν που κάνει αυτή τη "δουλειά".
5)Αν λατρεύει την αστυνομία, ας μας πει, η αστυνομία ποιον προστατεύει ? Τους πολίτες, οι τους κλέφτες της χώρας (υπουργούς, βουλευτές, μεγαλοδημοσιογράφους, λαμόγια κτλπ).


Μπουμπούκο με μεγάλη μας χαρά θα σε κρεμάσουμε, αληταρά , πατριδοκάπηλε, φασίστα.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ http://www.youtube.com/watch?v=pqqW1-2bsp0 ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ(ΣΥΜΦΩΝΕΙ;) ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ(ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΙΩΠΙΣΗ) ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΟΥΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΦΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ!ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΔΙΚΟ,ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ''ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ'' ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΗΞΕΡΕ.ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ 1)ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΜΑΖΕΥΑΤΕ 1ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ;ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ Η ΗΤΑΝ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ,ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΥΤΡΑ;ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΓΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩ,ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΝΤ. 2)ΤΙ ΘΕΣΗ ΠΕΡΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ,ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ(ΘΥΜΑΤΕ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΜΙΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ) 3)ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ,ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ;(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΧ ΤΩΝ ΑΦΙΔΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΟΔΟΜΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ) ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΝΤ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΑΠΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ!ΚΛΕΙΝΩΝΤΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ http://anti-ntp.blogspot.com/2011/04/blog-post_6111.html ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΝΗΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΗΡΩΑΣ!!!!ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΩ ΤΟ 120 ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι γινεται ρε ολο το ΛΑΟΣ και η Χρυση Αυγη εδω μαζευτηκαν;;;

Κριμα και ελεγε 2-3 καλα το site ...αλλα απο οτι δειχνει και το poll,σας πηρανε χαμπαρι παιδες.

Ανώνυμος είπε...

kalws tarxidia mas ta duo

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα θελα να πω ότι καλά κάνετε και παίρνετε συνέντευξη απ΄τον Άδωνη. Όχι ότι τον συμπαθώ αλλά δημοκρατία δεν υπάρχει αν δε μιλήσουν όλοι -άσχετα αν είναι προδότες ή όχι-.
Αυτό που θέλω να τον ρωτήσετε είναι τι έχει να πει για το "αν δεν ψήφιζα το μνημόνιο εσύ δε θα ΄χες να πάρεις τον μισθό σου αύριο", μιας και ο Καζάκης ξεκαθάρισε ότι τα λεφτά απ΄το μνημόνιο δεν πήγαν σε μισθούς και συντάξεις αλλά σε προηγούμενα χρέη.

Ανώνυμος είπε...

2.35 ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΓΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΤΟΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΨΟΦΙΜΙ ΑΘΗΝΑΙΕ!!!!ΟΥΤΕ ΚΥΝΗΓΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ... ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΒΟΥΤΥΡΟΠΑΙΔΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, Ο ΑΔΩΝΙΣ, Ο ΒΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ, ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 296 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ !!!!!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΤΣΙΜΠΛΙΑΣΜΕΝΟΙ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 100 ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΨΗΦΙΣΑ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.... ΑΔΩΝΗΣ ΜΕ 2 ΧΕΡΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΑΘΗΝΑ

Σαββέλης είπε...

παιδιά σίγουρα είναι ο ορισμός της δημοκρατίας να ακούγονται όλες οι φωνές.

Αλλά θεωρώ ύποπτο το γεγονός ότι μέχρι τώρα κάνατε μία συνεντεύξη από βουλευτή του ΛΑΟΚ και θα κάνετε και άλλη συνέντευξη πάλι από τον ίδιο βουλευτή. Πού είναι τα άλλα κόμματα; Δεν υπάρχουν;
Γιατί πάτε μόνο στο ΛΑΟΣ;

Και αν ζητήσατε από άλλων κομμάτων βουλευτές να σας δώσουν συνέντευξη και εκείνοι αρνήθηκαν γιατί δεν γράψατε σε μας τους αναγνώστες ότι αρνήθηκαν να σας δώσουν συνέντευξη και να ξυπνήσουμε καταλαβαίνοντας ποιος έχει ή δεν έχει τα @@ να μιλήσες στους πολίτες;

Ανώνυμος είπε...

ANTI-NTP.BLOGSPOT.COM: Επικοινωνήσαμε με το γραφείο της Βάσως Παπανδρέους και μας αρνήθηκε με την δικαιολογία οτι δεν δίνει συνεντεύξεις σε blogs. θελήσαμε και με τον κύριο λαφαζάνη του Σύριζα αλλά δεν λάβαμε απάντηση. Η γραμματέας της κανέλη δεν απαντάει ποτέ τα τηλέφωνα.. Οι βουλευτές του λάος όσο και αν διαφωνώ μαζί τους στο μνημόνιο και τους θεωρώ υποκριτές, είναι οι μόνοι όπως και ο καμμένος φυσικά που απαντούν τα τηλέφωνα...

Ανώνυμος είπε...

διαλιέχτε τη σωστή απάντηση.τι συμπεραίνουμε από τα παραπάνω σχόλια
α.το μνημόνιο είναι η κλασσική καραμέλα όλων.έχει απαντηθεί και όμως μας τα πρήζουν ορισμένοι
β.υπάρχουν κομμούνια-συμμορίτες που δεν τους αρέσει η ΝΤΠ και ο πολυπολυτισμός(!) που σκέφτονται εθνικά(!!:O!) αφού παρακολουθούν και νοιάζονται για το καλο του μπλογκ
γ.οι ναζί ή αλλιώς ναζιάρηδες χρυσαυγίτες συνεχίζουν να κατηγορούν όλους τους βουλευτές ότι είναι το ίδιο
δ.το ΛΑΟΣ τσούζει πολύ
ε.ο Αδωνάρας τσούζει όσο δεν πάει...
στ.ο γελας-ορθόδοξης έχει κάνει στα μουλωχτά πάνω από 10 σχόλια
ζ.όλα τα παραπάνω (λύση στο επόμενο κράξιμο)

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΤΑ ΑΔΩΝΗ. ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΦΡΙΖΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

12:47 Τσέ φάτσ?Ημιμαθή Μπουρτζόβλαχε Λεβεντομαλάκα,το γάμησες και ψόφησε!Τι σχέση έχει τώρα η γνώση και ο τσαμπουκάς με τον τόπο καταγωγής?!Σ'έχει γαμήσει καμιά φορά Αθηναίος(εμένα πάντος οχι)?!Απο πότε οι Αθηναίοι είναι λιγότερο Έλληνες απο εμάς τους επαρχιώτες και μιλάς έτσι?!Πως ξέρεις απο που είναι,αν είναι κυνηγός και είναι απο χωριό?!Ποιός είσαι ρε πούστη?!Ευτυχώς δεν περιμένουμε απο κανένα βλάχο να μας σώσει!Ναι,λείπει ενα -ν- απ'την παροιμία,κατ'άλλα είναι σωστή(γκούγλαρέτο,έχετε στο χωριό σας google?!)!Το ερώτημα είναι γιατί τον κράζεις?!Τι θέλει να μας πεί ο φίλος μας με αυτή την παροιμία?Επικεντρώσου εκεί ρε βλάχο!Μια άλλη παροιμία την έχεις ακουστά βλάχο? - "Τ' αγγειά γινήκαν θυμιατά και τα σκατά λιβάνι. Οι βλάχοι γίναν δήμαρχοι κι οι γύφτοι καπετάνιοι." Έτσι λέει ο λαός!
Siatistas.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΕΡΝΑ ΑΠ ΤΗ ΣΤΟΑ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΟΠΩΣ ΤΤΟΥΣ ΛΕΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ,ΠΩΣ ΑΝΕΧΩΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΡΕΠΑΛΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΕΕ; ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΕΕ;;

Ανώνυμος είπε...

Σας διαβάζω και κλαίω

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΟ-ΝΤΠ
Καλη συνέχεια με τους τελειωμένους..

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω κάποιους που λένε " όλο το λαος και η χρυση αυγη εδω μαζευτηκαν;" Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω ένα πράγμα. Τι προβλημα έχει η χρυση αυγη; Εγω στην ζωή μου τόσα χρόνια τα συριζα μυριζα ,κκε και όλο αυτό το σκουπιδαριό θυμάμαι να δημιουργει προβλήματα.Αυτούς θυμαμαι να κανουν εγκληματα και επεισοδια ..αυτους θυμαμαι να μου επιβαλλουν με το ζορι να ζησω με ολη την μεση ανατολη, παρεπιπτοντως, δεν υπαρχει ο ρατσισμος με την εννοια που τον παρουσιαζουν. ας κοιταξουν οι αμορφωτοι κανα λεξικο. Ρατσισμος ειναι το να επιβαλλεις σε καποιον να δεχτει κατι , οχι να μην γουσταρεις η να μη δεχεσαι κατι. Αυτα για να σταματησουν οι αριστερες μαλακιες.Επισης.. 50 χρονια οι αριστεροι εκαναν κακο στον τοπο.Οποιαδηποτε χωρα στον πλανητη εχει παει μπροστα, ειναι αυτη που έχει ξεριζωσει τον κομμουνισμο και τους μαλακες που τον πρεσβευαν( συγγραφεις και οχι μονο)

ShAd0W_z0nE είπε...

Αφού οι αριστεροί και οι ΠΑΣΟΚΟΙ εξυπηρετούν τα συμφέροντα των Εβραιων ρε παιδια, δεν του έχετε παρει χαμπάρι ακόμα;;!!

Τι συνεντευξη να παρουμε από εβραιους του ΠΑΣΟΚ(που εχει αρκετους) ή από τους αριστερούς που δουλευουν για αυτούς;

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει ο χαζόκοσμος γενικώς , που δεν διαβάζει ιστοριά και δεν ξέρει τι του γίνεται να καταλάβει ένα πράγμα. Θα συμφωνήσω καταρχάς με τον παραπάνω φίλο. Οι αριστερές οργανώσεις είναι γενικά η γάγγραινα του τόπου, είναι αυτοί που δεν έχουν ούτε θεό ούτε πατρίδα ούτε κανένα πιστεύω.Μέχρι εδώ πάει καλά..δικαίωμα τους είναι..αλλά το θέμα είναι ότι προβαίνουν σε εγκληματικές ενέργειες και προκαλούν πραγματικό κακό σε όσους δεν τους ακολουθούν. Η ιστορία ανέκαθεν έχει δείξει ότι αυτοί είναι οι φασίστες, απλά παρερμήνευσαν τον όρο και τον χρησιμοποίησαν όπως ήθελαν..

Hellas-Orthodoxy είπε...

Μην τους ακους mykoniato,ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΑ!!!

ΞΥΔΑΚΙ ΣΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ!ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΑΦΡΙΖΕΤΕ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!

ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΣΑΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΑΓΕΥΣΤΗ ΚΑΙ ΑΟΣΜΗ ΣΟΥΠΑ ΤΩΝ...ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΥΤΙΑΔΩΝ,ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΤΕ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!

ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΚΡΙΤΙΚΗ!ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟΜΑΘΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!

ΑΝΤΕ,ΤΡΕΧΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ "ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ" ΚΙ ΕΛΑΤΕ!

Αμφίσημος είπε...

Εγώ θα ήθελα να σταματήσω επιτέλους να διαβάζω αντιπαραθέσεις ελλήνων-αλβανών, εβραίων και μη, δεξιών-αριστερών και να ζητήσω απο τον κο Άδωνι Γεωργιάδη να καταθέσει πρόταση στη βουλή προς αντικατάσταση των απαρχαιωμένων windows λειτουργικών συστημάτων στο δημόσιο τομέα με σύγχρονα και ελεύθερα σαν το Linux μπας και σώσουμε κανα φράγκο...