Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Καμίνης+Μπουτάρης για το παρεμπόριο


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ. Το πρόβλημα να χτυπηθεί στην πηγή. Πηγή είναι η είσοδος αυτών των ανθρώπων στην χώρα μας!! Όσο για τους καϋμένους τους ανθρώπους να βγάλουν ένα μεροκάματο, ξεχνούν οτι αυτό το μεροκάματο το "κλέβουν" από τους Έλληνες. Μάλλον όμως δεν τους ενδιαφέρουν οι καϋμένοι Έλληνες, αλλά μόνο οι καϋμένοι λαθρομετανάστες, που στο κάτω-κάτω δεν ξέρουμε και τι ρόλο παίζουν!!! Αφού όμως δεν τους στέλνουμε στο διάολο (Καμίνη και Μπουτάρη) καλά κάνουν!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί κατά την διάρκεια της εκπομπής δεν έπαιρνε ο κόσμος τηλέφωνο να αντιδράση;; Έστω και χωρίς να το πούνε. Γιατί σίγουρα δεν θα το έλεγαν από την τηλεόραση, αλλά τουλάχιστον θα ήξεραν πως ο κόσμος αντιδρά και πως δεν πάει άλλο. Αλλά ούτε από τον καναπέ μας δεν θέλουμε να επαναστατήσουμε!! Και μετά έχουμε το θράσσος να μιξοκλαίμε!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΡΕ ΣΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΑΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ; ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΓΡΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΣΤΟΥΣ Σ.Δ.Ο.Ε ; ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΤΡΩΩ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ;;;; ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΣΧΕΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ... ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΠΑΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΚΡΑΝΟΣ ΕΝΩ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΥΚΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΦΟΡΤΩΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ;; ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΛΑΟΣ ΟΛΟΙ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΚΡΑΖΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ..

Ανώνυμος είπε...

Οι εμπορικοί σύλλογοι γιατί δεν συνεννοούνται ώστε να μην πληρώσει κανένας καταστηματάρχης φόρους, αν δεν εξαλειφθεί το παρεμπόριο;; Πουλημένοι είναι όλοι;; Και οι ίδιοι οι καταστηματάρχες γιατί δεν μπορούν να εννωθούν επιτέλους;; Γιατί κοιμούνται;;;

Ανώνυμος είπε...

و همچنین به پروردگار است و خداوند KAMINIS BOUTARIS برای بشریت و مهربان که نشان می دهد همه. میخوام چند وقت را به دعا در مسجد آتن و تسالونیکی.

Ανώνυμος είπε...

gamo to mouni sou 11:40