Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Η ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ! ! !



Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ .....

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ 80 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΩΝ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ,ΕΘΝ.ΑΜΥΝΑΣ,
ΥΠΕΧΩΔΕ,ΥΓΕΙΑΣ,ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1980 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.....ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΣΣΈΨΕΙ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ 
ksipnistere.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λαϊκά δικαστήρια ΤΩΡΑ!!!! Και πιο κάτω κρεμάλες!!

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ είπε...

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,
ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΣΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ Α ΒΑΘΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΕΙ ΣΕ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΤΛ.
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΡΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σύζυγο και παιδιά ε;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 300ΔΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

جيد لينة اليونانية ولو ببطء هذا الحل هو الصحيح، وأكثر من ذلك.

Unknown είπε...

Γαμω τον αλαχ σου,παλιοπουστα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η λύση είναι απλή. Όταν έχεις πόλεμο πολεμάς. Τόσο απλά. Εμείς όμως παρ'όλο που έχουμε πόλεμο (από κυβέρνηση, λαθρομετανάστες, γειτονικές χώρες, ΔΝΤ) δεν κάνουμε τίποτα. Ξέρετε γιατί;; Γιατί πολύ απλά κάποιοι τρώνε ακόμα. Ίσως υπάρχει ακόμα μαύρο χρήμα. αλλά θα τελειώσει. Μόνο που μέχρι τότε θα έχει τελειώσει και η Ελλάδα!!!

Ανώνυμος είπε...

Εαν το 1% του πληθυσμου εισφερει το 5% της περιουσιας του μονο σε καταθεσεις τοτε εχουμε καλυψει το ελλειμμα στο διπλασιο.

Οσον αφορα το απο 1980 και μετα δεν το καταλαβα.
Γιατι οχι απο το 74;

Γιαννης

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ Κ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ. ΑΥΤΗ Η ΔΕΜΕΥΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΕΝΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΟΦΣΟΡ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΛΠ. ΝΑ ΔΗΜΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΘΩΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ?ΔΙΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΘΩΟΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΘΩΟΙ. ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΕΡΙΣΣΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
Α, ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ 500 ΕΥΡΩ ΑΝΑΣΦΑΛΗΣΤΟΙ. ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΝΑ ΧΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΟΥ ΤΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΣΚΑΤΑ ΑΠΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ Ο ΓΑΜΙΟΛΗΣ.Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΗΔΗΧΤΗΚΕ ΜΕ ΧΟΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΤΑΞΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

لعنتی خم نرم و منتظر

Ανώνυμος είπε...

Απ'ότι φαίνεται για να απαντάει (με τα ορνιθοσκαλίσματά του βέβαια) διαβάζει τι του γράφουμε!!! Ρίχτε του μπινελίκια του πούστη, του αχάριστου που ήρθε εδώ λίγδωσε το αντεράκι του, σταμάτησε να βρωμάει το στόμα του από την πείνα και σήκωσε κεφάλι. Την αχαριστία φίλε μου κανένας δεν την συγχωρεί όμως. Ούτε Θεός, ούτε διάολος, να το θυμάσαι!!!