Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Επεισόδιο με ελεγκτές του ΟΑΣΘ


8 σχόλια:

Νίκος είπε...

Ωραίος ο καμεραμάν, ενημερωμένος!

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα; Ανέβηκε στο λεωφορείο χωρίς να κόψει εισιτήριο; Λογικό δεν είναι να υποστεί και τις συνέπειες του νόμου εφόσον πιαστεί; Λογικό δεν είναι να του ζητάει o ελεγκτής την ταυτότητα; Δηλαδή τι να κάνουμε ξέφραγο αμπέλι τις συγκοινωνίες; Μπάτε σκύλοι αλέστε; Και αυτοί από που θα χρηματοδοτηθούν αν όχι από τα εισιτήρια; Αυτό που κάνουν μερικοί δεν είναι μαγκιά αλλά ηλιθιότητα, για να τολμήσουν να το κάνουν στο εξωτερικό και να τους δω εγώ μετά αυτούς τους τζάμπα „μάγκες“….

Ανώνυμος είπε...

Ναι το θέμα είναι όμως με την ηλιθια λογική σου φίλε ότι και 3 ευρο να παει το εισητηριο θα πρεπει να το πληρωνει ο κοσμος την στιγμη που του κοβουν μισθους και συνταξεις. Αυτοι που πρωτα δεν πληρώνουν και ειναι τσαμπα μαγκες οπως λες, ειναι τα κομματα και τα κομματοσκυλα. Μην λες την μιση αληθεια.

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλά στο εξωτερικό δεν παίρνει το 50% ο ελεγκτής!Και οι συγκοινωνίες δεν βρωμάνε και οι απλυτοι και λαθραίοι δεν μπαίνουν μέσα γιατι είναι παράνομοι και υπάρχει κράτος και νόμος και όλα λειτουργούν στην εντέλεια. Τους ρώτησες όμως αν είναι ελεύθεροι?Χωρίς κάμερα παρακολουθήσεως ,καρτα πολίτη,πλαστικό χρήμα μπορουν να ζήσουν?Τότε ποιό το νόημα της κρατικής συγκοινωνίας 1.20 Χ 30 =36 ευρά πληρώνω για 2 διαδρομές την ημέρα χωρίς απόδειξη.Λέτε να πληρώνουμε και στην δημοτική συγκοινωνία?

Ανώνυμος είπε...

ηλιθια λογική; Ωραια τότε άνοιξε και εσυ ενα μαγαζί και πούλα τα προιόντα σου τζάμπα μαλάκα αφου εισαι της λογικής του δεν πληρώνω, με τέτοια μυαλά θα πάτε μπροστά μπράβο σας....δε λέω οτι οι συγκοινωνίες ειναι οι καλυτερες, αλλα υπαρχουν και εναλλακτικές λύσεις π.χ. το ποδήλατο. Δεν ειναι η λύση το δεν πληρωνω αλλα αναρχία

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΕΛΕΓΚΤΗΣ. Ο ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΞΕΡΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΑΒΑΣΙΜΑ-ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ. ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

αμάν με τα κόμματα ακόμα; δε βαρεθήκατε αυτό το βιολάκι;

Ανώνυμος είπε...

μαλακα 12:32 κανε πρωτα ποδηλατοδρομους.