Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΨΩΜΙΑΔΗΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ 8-04-2011


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!! ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟΙ!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΙΜΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ?? ΙΔΩΜΕΝ!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΔΙΑΜΕΛΙΖΕΤΑΙ! ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!! ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΘΑ ΣΑΣ ΡΙΞΟΥΜΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΨΩΜΙΑΔΗ ΜΕΙΩΣΕΣ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΟΥ ΒΕΝΖΙΝΑ-ΝΕΡΟΥΛΑ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ. ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΔ αν θέλει να tom στηρίξει γιατί δεν βγάζει μία υποστηρικτική ανακοίνωση;

Η μήπως φοβούνται κάτι άλλο;

Ανώνυμος είπε...

"Εμείς στηρίζουμε ότι άδικο είναι εις βάρος του λαού 1:03,εμείς θα στηρίξουμε την αδικία 1:08,εμείς στηρίζουμε το άδικο και το φτωχό λαό 1:16..."

Έγραψες ιστορία Πανίκα,αθωώνεσαι λόγω βλακείας...

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΠΙΛΑ ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΒΡΗΚΑΝ ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ.ΟΤΑΝ ΧΑΡΙΖΑΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ,ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΑΤΑΧΤΖΗΔΕΣ,ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ.ΤΟ ΟΤΙ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ.ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΔΕ ΣΣΑΣ ΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ;

Ανώνυμος είπε...

Ο k.ΨΩΜΙΑΔΗΣ εχει ετοιμο κομα στα σκαρια εδω και 2 μηνες.Σχεδιο Σαμαρα ειναι η αποπομπη του.Για να κρατησει τους (πικραμενους)της ΝΔ.Αυτα περι μακεδονιας και τετοια,ειναι μπουρδες.Και φυσικα ο
ΨΩΜΙΑΔΗΣ ειναι στο κολπο.ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥ
ΛΕΨΕΙ.