Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Αρνούμενοι να εγκαταλείψουν την παράδοση της ορθοδόξου εκκλησίας, διώκονται ποινικά από την ελληνική δικαιοσύνη! Πάνω από 422 παραθρησκευτικές οργανώσεις, ουδέποτε εκδιώθησαν από την Ελλάδα!!!



Χθές στις 6 Απριλίου 2011 το Ά τριμελὲς Εφετείο Θεσσαλονίκης, με ομόφωνη απόφασή του, κατεδίκασε τελεσιδίκως τους δεκατέσσερεις πρωταιτίους της καταλήψεως της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου με επικεφαλής τον ηγέτη τους Μεθόδιο-Ματθαίο Παπαλαμπρακόπουλο. Κατά την ακροαματική διαδικασία οι παρόντες εκ των καταληψιών εδήλωσαν πεισματικά την.... άρνησή τους να υπακούσουν στις αποφάσεις της Ελληνικής δικαιοσύνης. Το Δικαστήριο εκτιμώντας ιδιαίτερα αρνητικά το γεγονός της μη συμόρφωσής τους στις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, τους επέβαλε ποινή φυλάκισης έξι μηνών για την παράνομη κατάληψη της Μονής, γεγονός που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι παραμονή τους εκεί αποτελεί ποινικό αδίκημα.
Παράλληλα, με την απόφαση αυτή και για πολλοστή φορά, επικυρώνεται η απόφαση της Ιεράς Κοινότητος Αγίου Όρους για την απέλασή τους και προβάλλεται επιτακτικά η υποχρέωση της Ελληνικής Πολιτείας για την άμεση εφαρμογή της.
http://greeknation.blogspot.com/2011/04/422.html

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στη φυλακη να βαλουν τον Παπανδρεα και ολα τα συγγενη μαϊμουνια. Αφηστε κατω τους μοναχους.

Ανώνυμος είπε...

η μόνη μονή του Αγίου όρους που αντιστέκεται στην λαίλαπα της νέας τάξης....από το 1973 την κυνηγάνε οι σκατοεβραίοι σιωνιστές και μασώνοι νεφελίμ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ,ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΜΟΝΕΣ,ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΛΩΒΗΤΟΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΛΩΒΗΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΒΡΑΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ Ο 10.11. ΑΙΑΝΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Βραβευμένη χριστιανική ταινία, της ορθόδοξης Ρωσίας τώρα στη ΝΕΤ!
Είναι αληθινή ιστορία

Ανώνυμος είπε...

τη Μονή Βατοπαιδίου θα κηνηγούσαν που έχει χρήμα και δύναμη και έκανε παιχνίδια με τουσ πολιτικούς?Πάντα ο φτωχός και τίμιος διώκεται.ΝΤΡΟΠΗ

Ανώνυμος είπε...

Tι θα απογίνουν μετά οι μοναχοί; ποια η τύχη της μονής; Ούτε στα μοναστήρια δεν αφήνουν τους πραγματικούς Χριστιανούς να ζήσουν ήσυχα...καταραμένοι...έρχεται όμως ο καιρός που θα βρούν την τιμωρία τους...

Αγγελική είπε...

Γιατί είναι πολλά τα λεφτά και εκεί.
Οι γνήσιοι εσφιγμενίτες δεν θα εγκαταλείψουν είναι αποφασισμένοι.Το "Ορθοδοξία ή Θάνατος" είναι το δικό τους δόγμα.
Το χρήμα για την αναμόρφωση δήθεν, καταπάτηση, του μοναστηριού είναι πολλά εκατομμύρια ευρώ κι αυτοί τους τα τριψαν στη μούρη.
Ολα τα υπόλοιπα μοναστήρια ξέρουν, αλλά κάνουν την πάπια, γιατί τα πήραν τα λεφτά.

Ανώνυμος είπε...

prodoth masone papandreoy anti na dioxis tous apaTEONES POLITIKOYS POU DIALISANE TIN ELLADA DIOXNEIS TOUS KALOGEROUS ..AFTO DIXNEI POS TA TSIRAKIA TIS MASONIAS SE EXOUN MARIONETA NA DIALISIS TIN ELLADA KAI TON XRISTIANISMO FTOYSOU PRODOTH

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΗΣΜΕΝΟΙ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ? ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΦΤΕ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ