Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Παγκόσμια Βουλή των Ελλήνων ιδρύουν στις 4 Απριλίου οι Έλληνες της Διασποράς



omogeneia-02Την ίδρυση Κοινοβουλίου των απανταχού Ελλήνων της Διασποράς ανακοινώνουν οι Έλληνες της Ομογένειας στις 4 Απριλίου. Η ανάγκη να ενεργοποιηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο η τεράστια κοινωνική, πολιτική και οικονομική δύναμη των Ελλήνων που ζουν στις πέντε ηπείρους του πλανήτη, εκφράσθηκε σε κύκλους Ομογενών με επίσημη διακήρυξη στην επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας στις Η.Π.Α. την 25η Μαρτίου 2011 και διανέμεται ήδη σε Έλληνες σε όλες τις ....
γωνιές του κόσμου.

Στην διακήρυξη αναφέρεται ότι η απαξίωση των πολιτικών κομμάτων και κυβερνήσεων στην Ελλάδα στις δυνάμεις των Ελλήνων της Ομογένειας, δεν αφήνει άλλα περιθώρια από την άμεση ενεργοποίηση όλων των απανταχού Ελλήνων στην κρίσιμη φάση που διανύει η χώρα.

Πρώτο μέλημα της Παγκόσμιας Βουλής των Ελλήνων είναι η αποκατάσταση της φήμης της Ελλάδος σε διεθνές επίπεδο.

Ο καταστατικός χάρτης στον οποίο αναφέρονται οι σκοποί, η αποστολή και η λειτουργία της... Ομογενειακής Βουλής των Ελλήνων θα δωθεί σε παγκόσμια δημόσια διαβούλευση την Δευτέρα 4 Απριλίου 2011, και οι εκλογές για την ανάδειξη των 111 μελών του ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ θα γίνουν με ηλεκτρονική ή επιστολική ψήφο. Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν όλοι οι Έλληνες της Διασποράς.


Μάνος Μεϊμαράκης

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λέτε η σωτηρία να έρθει από εκεί!!! Ο Θεός να δώσει. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι Έλληνες τις διασποράς αγαπάνε την Ελλάδα περισσότερο από τους Έλληνες της μητροπολιτικής Ελλάδος!!! Καλή επιτυχία σε ότι κάνουν κι όποια βοήθεια χρειαστούν είμαστε στο πλευρό τους!! Μπράβο!!!

Ανώνυμος είπε...

den mas axizei

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά που μπορούμε να το βρούμε στα Αγγλικά την επίσιμη ανακοίνωση;

Ανώνυμος είπε...

και θαναι ολοι ξενοι

Ανώνυμος είπε...

η επανασταση και η αφυπνιση απο εξω θα αρχισει!!

Ανώνυμος είπε...

Ότι σου λείπει το αγαπάς περισσότερο. Έτσι και οι Έλληνες του εξωτερικού αγαπάνε την Ελλάδα!!! Καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους!!!

Ανώνυμος είπε...

Επρεπε γιατί την εγχώρια την καταντήσαμε μπουρδέλλο.Όλες οι ανθελληνικές πουτάνες εκεί μέσα είναι.

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ!!!!!!!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!!! ΕΝΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!!!!! ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

Μακαρι και καλη επιτυχια. Μακαρι αυτο να ειναι η κινητηριος δυναμη για την αφυπνηση των Ελληνων εντος της Ελλαδας.

Ανώνυμος είπε...

Μη τα περιμένουμε όλα από τους άλλους. Πρέπει να κινηθούμε και εμείς και στην ανάγκη να εννωθούμε μαζί τους. Κάτι σαν θυγατρική τους στην Ελλάδα!! Καλή επιτυχία στην κίνησή τους. Μπράβο!!

Ανώνυμος είπε...

γιατι ρε ελληνες να βγαλεται 111 μελη το νουμερο των ιλλουμινατι καντετα 121 131 141 301 οσοι ειναι οι πολεμιστες του λεωνιδα ελεοςςςςςςςςςςς

Ανώνυμος είπε...

γιατι 111 γιατι

Ανώνυμος είπε...

301 πολεμιστες με των λεωνιδα η 41 51 91 101

Ανώνυμος είπε...

οχι 111 ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε παλι προδοτες υπαρχουν κιαλα νουμερα

Ανώνυμος είπε...

τρομοκρατικη επιθεση αμερικη τον 11κατο μανδριτη 11-4-2004 παλι 11 ιαπωνια 11-3 παλι το 11 τωρα υπαρχει ο παπας ποιος αλλος ο 111 φανταστιται τι θα γινει 11-11-11

Ανώνυμος είπε...

Ρε βλάκες που είναι η επίσημη ανακοίνωση;;;;

Ανώνυμος είπε...

η επανασταση και η αφυπνιση πρεπει πρωτα να ειναι ατομικη