Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΜΙΑ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ-3:ΘΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΙΣΙΟΥ!



Ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη ζωή, το έργο και τις προφητείες του Πάτερ Παΐσιου ετοιμάζει ο δημοσιογράφος και Ειδικός Σύμβουλος Διοίκησης της ΕΤ3 Γιάννης Φερέτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μέτρ του είδους, κ.Φερέτης με τη δημοσιογραφική έρευνα που έκανε στο Άγιο Όρος, όπου έζησε τα περισσότερα χρόνια ο Γέρων Παΐσιος, και.... μέσα από μαρτυρίες άλλων μοναχών, θα κάνει γνωστές στους τηλεθεατές άγνωστες πτυχές από τη ζωή του Γέροντα. Το ντοκιμαντέρ θα μεταδίδεται κάθε μέρα τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Ο γέροντας Παΐσιος υπήρξε μια από τις πιο φωτισμένες Άγιες μορφές της σύγχρονης ιστορίας της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Γεννήθηκε στα Φάρασα της Καππαδοκίας, στη Μικρά Ασία, το 1924 και προτού γίνει μοναχός ονομαζόταν Αρσένιος.Ο πατέρας Παΐσιος εισήλθε πρώτη φορά στο Άγιο Όρος για να μονάσει το 1949, αμέσως μετά την απόλυσή του από το στρατό. Όμως επέστρεψε στα κοσμικά για ένα χρόνο, προκειμένου να αποκαταστήσει τις αδελφές του. Το 1950 αποφασίζει να επιστρέψει στο Άγιο Όρος και η πρώτη μονή στην οποία κατευθύνθηκε και παρέμεινε για ένα βράδυ ήταν Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στις Καρυές. Στη συνέχεια κατέλυσε στη σκήτη του Αγίου Παντελεήμονος, στο κελί των Εισοδίων της Θεοτόκου. Λίγο αργότερα αποχώρησε από τη μονή και κατευθύνθηκε στη Μονή Εσφιγμένου, απ' όπου έφυγε το 1954 για να κατευθυνθεί προς την Ιερά Μονή Φιλοθέου. Μετά από δύο χρόνια, το 1956, πήρε το λεγόμενο «Μικρό Σχήμα» και ονομάστηκε «Παΐσιος».

Από το 1958 έως το 1964 ο Γέροντας βρίσκεται εκτός του Αγίου Όρους, ενώ αργότερα πηγαίνει στο Όρος Σινά στο κελί των Αγίων Γαλακτίωνος και Επιστήμης. Το 1964 επιστρέφει στο Άγιο Όρος και λίγα χρόνια αργότερα, το 1979, μονάζει σε ένα κελί στην περιοχή «Παναγούδα».

Τα τελευταία χρόνια της ζωής του οι πόνοι από τις διάφορες αρρώστιες και κυρίως από τον καρκίνο γίνονταν όλο και περισσότεροι. Τελικά, ο Γέροντας Παΐσιος απεβίωσε την Τρίτη 12 Ιουλίου 1994 και ώρα 11:00. Ενταφιάστηκε στο Ιερό Ησυχαστήριο του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης.
ΠΗΓΗ.
Την ώρα που η Κρατική Τηλεόραση κάνει αντεθνική προπαγάνδα και "κόβει" τις Ελληνορθόδοξες εκπομπές από το πρόγραμμά της,η παραπάνω είδηση είναι μια ευχάριστη έκπληξη:Περιμένουμε με ανυπομονησία το ντοκιμαντέρ,για έναν πραγματικά φωτισμένο Γέροντα της Ορθοδοξίας μας! 

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/04/3.html

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τωρα καταλαβαινετε ,γιατι παιζουν συνεχεια οι ιστοριες με τις προφητειες.Πανε να μας κοιμησουν και επισημα τωρα. Περιμενε μαλακα Ελληνα, τηνεκπληρωση των προφητειων για να δεις ασπρη μερα.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή αγαπητέ 9:40 η ΕΡΤ-3 διαβάζει τα μπλογκ,βλέπει ότι γράφουν για προφητείες και σου λέει κάτσε να βγάλω κανά φράγκο δείχνοντας τη ζωή του γέροντος Παισίου μιας κι έχει πέραση..
Να μας κοιμήσουν και επίσημα αναφέρεσαι. Έχεις σκεφτεί ότι τώρα μάλλον εσύ κοιμάσαι και βλέποντας τη ζωή του γέροντος ξυπνάς; Πώς καταντήσαμε έτσι αυτή τη χώρα βρε παιδιά;
Αποκλείω το γεγονός ότι ο παραπάνω είναι Έλληνας. Είμαστε Έλληνες έχουμε ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΗ θρησκεία, μία υπέροχη χώρα.
ΠΟΣΟ ΤΥΦΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΑ;
Διάβασε κανένας από αυτούς ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ και μόνο ένα πατερικό βιβλίο, τον ίδιο το βίο του πατέρα Παίσιου;
Εγώ προσωπικά ξέρω περίπτωση αθέου που πήγε γιατί τον πίεσαν στον πατέρα Παίσιο, τον φώναξε στο τέλος με το όνομά του, μίλησε μαζί του και ο άνθρωπος έφυγε κλαίγοντας.....ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ...
ΑΣ ΜΗΝ ΙΣΟΠΕΔΟΥΝΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΙΑ.
Εύχομαι καλή πνευματική Ανάσταση σε όλους, και σε σένα φίλε/η 9:40 ειλικρινά να βρεις γαλήνη στην ψυχή σου...
Ευχές σε όλους

Ανώνυμος είπε...

Ετσι ,με προφήτες,αγίους και φαντάσματα,με υποκρησία ,ψέυδος και μίσος αβυσαλέο μας μαντρώνουν οι εξουσίες γιά να ζήσουνε αυτοί εδώ καλά και εμείς μετά θάνατο ...στον παραδησό τους

Ανώνυμος είπε...

Η σκέψη σου έχει μια βάση, ειδικά με τα τελευταία γεγονότα, αλλά δεν νομίζω ότι ένα ντοκυμαντέρ του γέροντα είναι ικανό για τόσο μεγάλη ζημειά. Αυτά που κατάφεραν ήρθαν έπειτα απο πολλά χρόνια αποχαύνωσης.

Δεν υπαρχει γυρισμός πλέον, ελευθερία η θάνατος όπως έλεγαν και οι πρόγονοι μας.

Ανώνυμος είπε...

Μάγκες, δείτε το!
Άθεοι και μη δείτε το και θα ενθουσιαστείτε...
Προσωπικά, πίστεψα Στον Θεό μετά από αυτό το ντοκιμαντέρ!
Για την ακρίβεια, ενισχύθηκε η πίστη που υπέβοσκε μέσα μου

Ανώνυμος είπε...

10:20
Αϊ στο διάολο σοβαρολογείς;
Έχεις κάνει βαθειά μελέτη του πράγματος,γύρνα στο μεσαίωνα και την ιερά εξέταση μπάς και συνέλθεις άνθρωπέ μου.
καλημέρα.

Ανώνυμος είπε...

Ο παραδεισος ειναι εδω , και η ζωη που ζουμε ειναι αυτη που ζουμε αυτη την στιγμη.Παρτε το χαμπαρι .Το κολπο ειναι :μην μιλατε στους αφεντες στηριχτε τους ,και να σας αδικουν μην σηκωνετε κεφαλη ,μεινετε ταπεινοι δεχθητε τις αδικιες με υπομονη και θα κερδισετε τηνβασιλεια των ουρανων,η μεγαλυτερη απατη που εγινε ποτε ,τα πειραματα για τον ελεγχο του νου, ωχριουν μπροστα σε αυτη την σκευωρια που παιζετε αιωνες τωρα ,και η ιδια πλευρα να καλοπερναει .Ποσο τυφλοι πρεπει να εισαστε .!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Κοσμάς ο Αιτωλός,μιλούσε τα δύσκολα χρόνια της Τουρκοκρατίας στην Ελλάδα,για απελευθέρωση των Ελλήνων.Πολλοί γελούσαν.Πόσο μάλλον οι Τούρκοι.Είδαν όμως,πως αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα.Είμαστε λαός,που ζει μαζί με τις προφητείες.Απλά,ο Έλληνας τα θέλει τώρα αμέσως.Δεν ζω σε ουτοπία.Ας κοιτάξει τις προφητείες του παρελθόντος,και θα δει πως εξελίσονται όλα την κατάλληλη στιγμή.

Ανώνυμος είπε...

10.25
Σοβαρολογώ!
Δες και θα καταλάβεις.
Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα απολύτως, αφού φαντάζομαι είσαι ανοιχτόμυαλος.
Απλά δες και πες μου μετά ό, τι θες.
Καλημέρα και από μένα

Ανώνυμος είπε...

10.27
χαχαχαχαχαχαχα
Μου θυμίζεις στον δικηγόρο του διαβόλου τον Αλ Πατσίνο!

Ανώνυμος είπε...

Οσο για τον κοσμα τον αιτωλο αφελη Ελληνα εισαι σιγουρος οτι τα εχεις διαβασει ολα????γραφει για τον κατακτητη Τουρκο!!!!
"Η δουλεία του Γένους
Τριακόσιους χρόνους μετά την Ανάστασιν του Χριστού μας έστειλεν ο Θεός τον άγιον Κωνσταντίνον και εστερέωσε βασίλειον χριστιανικόν· και το είχαν χριστιανοί το βασίλειον 1150 χρόνους.
Ύστερον το εσήκωσεν ο Θεός από τούς χριστιανούς και έφερε τον Τούρκον και του το έδωσε δια ιδικόν μας καλόν, και το έχει ο Τούρκος 320 χρόνους.
Και διατί έφερεν ο Θεός τον Τούρκον και δεν έφερεν άλλο γένος;
Δια ιδικόν μας συμφέρον· διότι τα άλλα έθνη θα μας έβλαπτον εις την πίστιν, ο δε Τούρκος άσπρα άμα του δώσης κάμνεις ο,τι θέλεις."
αυτα εγραφε μεταξυ αλλων "ο καλος παπουλης"ΕΡΩΤΗΜΑ:Τι δώσατε Χριστιανοί στους Τούρκους χάριν του ΝαζωραίοΥ?? ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ!!

Ανώνυμος είπε...

ἐγὼ νομίζω πὼς τὸ θέμα τῶν προφητείων θὰ προσπαθήσουν νὰ τὸ ὑπονομεύσουν ἤ καὶ νὰ τὸ γελοιποιήσουν...

Ανώνυμος είπε...

Θα μιλήσω προσωπικά και μόνο χωρίς να θέλω να επηρρεάσω κανέναν, άλλωστε ελεύθεροι είμαστε όλοι να πιστεύουμε όπου θέλουμε. Γεννήθηκα και μεγάλωσα χριστιανός ορθόδοξος, ποτέ όμως, ούτε και τώρα, ήμουν της εκκλησίας. Πάντα όμως πίστευα ότι κάτι υπάρχει. Μέχρι που έφτασε η ώρα και μου άνοιξαν τα μάτια, για την ακρίβεια έφτασα στο σημείο ακριβώς λίγο πριν κλείσουν μια για πάντα. Πέρσι τέτοιο καιρό ήμουν σε κώμα 35 ημέρες από μια σπάνια αρρώστια με ελαχιστες ελπίδες επιβίωσης και ακόμα πιο λίγες πιθανότητες στην απίθανη περίπτωση που επιζούσα να ήμουν όπως και πριν. Τον γέροντα Παΐσιο τον είχα μόνο ακουστά, τον Όσιο Αρσένιο ούτε που τον ήξερα. Τους είδα και τους 2 σε οράματα να με κάνουν καλά, και πράγματι έγινε το θαύμα και επέζησα και πλέον είμαι όπως και πριν. Από τότε θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που αρρώστησα γιατί είδα έναν άλλο κόσμο και πλέον η σωτηρία της ψυχής είναι προτεραιότητα για εμένα και την οικογένειά μου.

Ανώνυμος είπε...

11:24
ποια πατρίδα πουλησανε βρε φιλεμου που βρηκαν την πατριδα για να πουλησουν, γιατι αν δεν κανω λαθος για εκεινη την περιοδο μπορουμε να μιλαμε για εθνος ελληνων (και αυτο με επιφυλαξη ) και οχι για πατριδα. κατα τα αλλα κανεις δεν ειναι μεγαλητερος μισσελληνας απο τους ιδιους τους ελληνες ΕΜΜΕΙΣ δηλαδη.
Οσο για τον πατερα Παισιο ας ειναι καλα εκει που ειναι ετσι και αλλιως δεν εβλαψε κανενα ουτε και εκανε καποιον καλλητερο απο οτι ειναι ή ηταν

Ανώνυμος είπε...

Ρε τη λύσσα είναι αυτή ενάντια στη θρησκεία μακάρι με την.ίδια λύσσα να αντιστεκόταν και ενάντια στο κακό, τη καλός που θα ήτανε ο κόσμος
Και για την αποκατάσταση της αλήθειας ο Κοσμάς ο αιτωλός δίδασκε "χτιστε σχολεία και όχι Εκκλησίες" και για να μην παρεξηγηθώ εννοούσε ότι μεγαλύτερη ανάγκη είχαμε τότε γιά μάθηση όπως και τώρα

Ανώνυμος είπε...

10:27 Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ?? ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ...Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗΙΝΗ ΖΩΗ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ...ΓΙΑ ΨΑΞΟΥ ΛΙΓΟ..

Ανώνυμος είπε...

11:24 ΤΗ ΕΥΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΦΙΛΕ Μ?!!!ΝΑ ΔΟΞΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΛΕΗΣΕ...ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ Τ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ
ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΘΕΟΦΙΛΟ ΚΑΙΡΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΚΩΤΟΣΑΤΕ Ε;ΤΑΧΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ,ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ; ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ...ΑΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

εγω ενα ξερω οτι ο καιρος για τα σπανακια περασε!!!!!! μηπως να αφησουμε τις προφητειες και να σηκωσουμε τα μανικια και να δουλεψουμε ολοι μαζι για το κοινο συμφερον και το μελλον των παιδιων μας.

Ανώνυμος είπε...

Τίποτα δεν είναι τυχαίο...Έχετε μάτια μα είστε τυφλοί …. έχετε αφτιά μα δεν ακούτε...Να κάνουμε το καλό και οχι το κακό...Να κάνουμε υπομονή...Ο καιρός πλησιάζει...:)

Ανώνυμος είπε...

Τὶ ἀσχολεῖσθε ἄνθρωποι ἐφ'ὅσον δὲν πιστεύετε στὸν Χριστό; Τὴν ἀπ'ἔξω ἐσεῖς τὴν ἐπιλέγετε μὲ περίσσιο στόμφο. Οἱ καταστάσεις θὰ παύσουν νὰ εἶναι X-Box σὲ λίγο καιρό. Νὰ ξέρετε ὅτι μέχρι τὴν τελευταῖα στιγμὴ θὰ μποροῦμε νὰ φωνάξουμε αὐτόν που τώρα πολὺ εὔκολα χλευάζουμε καὶ συκοφαντοῦμε. Τὰ πράγματα θα ἦταν καλλίτερα ἄν δὲν εἴχαμε ἀκούσει τὶς παραφροσύνες τῶν δῆθεν πολιτισμένων δυτικῶν.

Ανώνυμος είπε...

6:50 και εγω χριστιανος ειμαι, αλλα θα σου πω μια παροιμια,καποτε καποιος πνιγοταν και φωναζε συνεχεια, θεε μου βοηθησε με,θεε μου βοηθησε με,καποια στιγμη ο θεος βαρεθηκε να τον ακουει και τοτε εμφανιζετε μπροστα του και του λεει να σε βοηθησω ρε χριστιανε μου αλλα κουνα και εσυ λιγο τα χερια σου,ετσι κανουμε και εμεις περιμενουμε να σωθουμε απο τους καναπεδες δεν νομιζω να νοιαστει κανενας για εμας πρεπει και εμεις να κανουμε κατι.

Ανώνυμος είπε...

Ο γέροντας έκανε θαύματα σε δικούς μου. Μην ακούτε την προπαγάνδα των νεοπαγανιστών και των άθεων.
Και βγάλτε επιτέλους από τον χάρτη της Ελλάδας την αμερικάνικη σημαία και το σύμβολο της μασονίας. Ακόμα και αν έτσι νομίζουν ότι είναι δεν θα αφήσει ο Θεός. Και δεν θα αφήσει γιατί είδατε πόσο αδύναμοι είμαστε, με μερικά ψιτ από χημικά διαλύουν χιλιάδες διαδηλωτών.
Γίνονται και κινήσεις από εδώ και εκεί και τίποτα. Όχι ότι δεν συμμετέχουμε σ΄ αυτά αλλά ο αγώνας είναι άνισος με τα ανθρώπινα κριτήρια.

Ανώνυμος είπε...

11:24,

το μπαχτσίσι(μετρητά) εννοεί ο Άγιος,όχι αυτά που θα ήθελες εσύ,ωστέ να κατηγορήσεις τους Χριστιανούς!

Ανώνυμος είπε...

Δείτε έναν μάγκα, γιατί έχουμε γίνει μπούληδες μου φαίνεται: http://www.agioritikovima.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=1992:mateja-keman&catid=99:news&Itemid=369

ΙΩΑΝΝΑ είπε...

ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΙΣΙΟ.
ΑΡΑΓΕ ΤΗΝ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ " ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ?
ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΑΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΘΕΣΦΑΤΟ ΟΤΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟς ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια ρε μεγάλε 9.06...
Είσαι μάγκας τώρα...
Κάτι έκανες και καλά...
Δε ντρέπεσαι λίγο;
Όχι για όσους πιστεύουν, αλλά για τον ίδιο το γέροντα;
Είναι δυνατόν να μιλάς έτσι;
Τι στο κέρατο, σε λάκο με φίδια μεγαλώσατε μερικοί;
Πόσο απάνθρωποι μπορεί να γίνουν κάποιοι;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ;; ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ. Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΜΥΑΛΟ. ΑΛΛΙΩΣ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΙΧΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ;; ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΖΩΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ. ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!! ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ. ΤΟ ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΠΑΣΑ ΜΟΥ Ν'ΑΓΙΑΣΩ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ. ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ!! ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Καλώς τα λες αυτά ρε αδερφέ, αλλά τι σχέση έχουν με την υπέροχη εκπομπή που θα παρουσιάσει η ΕΤ3;
Ο π. Παΐσιος συμβούλεψε κόσμο, ενθάρρυνε, έδειξε αγάπη, βοήθησε φτωχές οικογένεις, αποτέλεσε παράδειγμα για τη ζωή και την άσκηση που έκανε και πολλοί άνθρωποι εμπνέυστηκαν από αυτόν.
Ενίοτε θαυματούργησε με πολύ προσευχή -και όχι με μαγικά κόλπα- και θυσίασε τη προσωπική του υγεία για την ευδαιμονία άλλων συνανθρώπων μας!
Άρα;
Αυτά που υποστηρίζεις έχουν κάποια βάση, αλλά δεν κολλάνε με το θέμα της ανάρτησης.
Χωρίς παρεξήγηση κιόλας...