Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Αρχαία Μακεδονική επιγραφή του 267 π.Χ. αποδεικνύει πως οι αρχαίοι Ελληνες έβλεπαν τους Μακεδόνες όπως και τους υπολοίπους....




(πατήστε τις εικόνες για μεγέθυνση)

Νομίζω πως είναι ξεκάθαρο κι έρχεται να δώσει την χαριστική βολή στους Σλάβους....
Αναφέρονται ονόματα νικητών αθλητών σε αγώνες στην Αλεξάνδρεια σε αγώνες προς τιμήν του βασιλέως Πτολεμαίου.

Καλή αντάμωση Γκρουέφσκι......

Φυσικά μην περιμένετε να το χρησιμοποιήσει ο Τζέφρυ.....
Αυτός έχει πάρει ήδη τις εντολές του για το τι πρέπει να κάνει....

5 σχόλια:

dont remain silent είπε...

H ιστορία έχει φωνή και κραυγάζει την ελληνικότητα της Μακεδονίας.. Με τους πολιτικούς που επιλέξαμε, ΕΜΕΙΣ, δεν θα δούμε ποτέ προκοπή..

Ανώνυμος είπε...

Το θεμα δεν ειναι να μαθουμε αν η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Το θεμα ειναι να μαθουν οι Σκοπιανοι οτι δεν ειναι Μακεδονες

.

Ανώνυμος είπε...

σωστος 1.20

Ανώνυμος είπε...

To thema eine aplo Makedonas esthi = Ellinas,Grafi kai glosa Elliniki!!

Aftoi ti exoun ; tipota apo ta dyo ti theloun tote; Eipame oi Ypourgoi mas eine ''Dianooitikoi Anapyroi'' pou koitazoun tin Tsepi tous ke ta ypoloipa na ta kanei i epomeni kywernisi!! Xoris Stress ke na exoun tin isyxia tous!!

Ανώνυμος είπε...

4¨27 ούτε εσύ γράφεις Ελληνικά. Παιδιά όχι γκρίκλις. Δεν μπορούμε να τα διαβάσουμε. Και εν πάση περιπτώση μη τους βοηθάτε να σβήσουν το Ελληνικό Αλφάβητο, άλλο που δεν θέλουν.
Όσο για αυτά που βγάζει η μάνα γη από τα σπλάχνα της και αποδεικνύουν την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, θα μπορούσαν να προσκομείσουν στο δικάστήριο. Αλλά το θέμα βέβαια είναι αλλού. Εξ άλλου η λέξη Μακεδονία βγαίνει από το Μακεδνόν==ψηλός, μακρύς. Αλέξανδρος==Αυτός που διώχνει, απομακρύνει άντρες εξ ου και αλεξίσφαιρο ή αλεξικέραυνο.
Φίλιππος== Φίλος των ίππων.