Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Σπύρος Καρατζαφέρης: Τελικά ο Λιάπης έχει 17.000 ευρώ και δύο υφυπουργοί του ΠΑΣΟΚ 110 και 70 εκατομύρια!!!



Ο κύριος Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι είδε τα έγγραφα με τα μάτια του από το ΣΔΟΕ. Όταν όμως πήγε στην Άλφα, βρήκε μόνο 17,000 Ευρώ στον λογαριασμό.
Ο αντιπρόεδρος της βουλής σύμφωνα πάντα με τον κύριο Καρατζαφέρη έδωσε εντολή να μην συνεχιστει η έρευνα διότι τα χρήματα που βρίσκονται σε κωδικό, είναι κληρονομιά του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή και ο ίδιος είναι διαχειριστής.

Αυτά είπε ο κύριος Σπύρος Καρατζαφέρης στην εκπομπή του. Είπε όμως και κάτι άλλο, απείρως χειρότερο:
Ότι οι ίδιες πηγές στον ΣΔΟΕ, του έδειξαν άλλους δύο λογαριασμούς ΥΦΥΠΟΥΡΓΩΝ του ΠΑΣΟΚ με 110 και 70 εκατομμύρια αντίστοιχα. ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!
Του έδειξαν λοιπόν το όνομα του Λιάπη, αλλά δεν του έδειξαν τα ονόματα των πράσινων υφυπουργών που σωρευτικά είχαν μεγαλύτερα ποσά στην κατοχή τους και όχι ως “διαχειριστές”!
Βγάλτε τα συμπεράσματα σας. Αναμένουμε την αντίδραση του Μιχάλη Λιάπη αλλά και επίσημα της Νέας Δημοκρατίας που πρέπει να απαιτήσει τα ονόματα των πράσινων υφυπουργών.
Τόσο απλά. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

http://www.dexiextrem.blogspot.com/

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟ ΦΑ΄Ι΄. ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟ΄Ι΄ΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟ ΦΑ΄Ι΄. ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟ΄Ι΄ΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

Άρχισε τα κόλπα του Ακη ο Μιχαλάκης, έβγαλε ανακοίνωση απειλώντας με αγωγές και μηνύσεις...δεν φταίνε αυτοί φταίνε οι ξεφτίλες που τους ψηφίζουν.

Ανώνυμος είπε...

Επενέβη ο εισαγγελεύ;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ο πουστρο-"Εθνάρχης" του άφησε ένα αυτοκίνητο, τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για αγρίους.

Ανώνυμος είπε...

Αυτούς ψηφίζουμε;

Ανώνυμος είπε...

Ε και; Τι κι αν εμαθα ποσα εχει και ποσα δηλωνει και ποιοι θα πουνε ψεματα να τον καλυψουν; Αν τα μαθω εγω, εσυ αυτος κτλ θα αλλαξει κατι? Απλα μολις θα τον βλεπω μπορει να του κανω ου. Αφου ολοι τους, απο εξουσια μεχρι τον τελευταιο υπαλληλο, αρπαζουν απο παντου και καλυπτουν ο ενας τον αλλο. ΘΑ συγκινηθει μηπως καποιος και θα τον καλεσει σε απολογια? ΘΑ ενεργησει κανεις τιμια? Μπα.... Σε καποιο αλλο ονειρο ισως!!

Ανώνυμος είπε...

stis ekloges na pate pali na toys psifisete...gia na vgaloyn kai alla

Ανώνυμος είπε...

σκατα στα μουτρα των πολιτικων, σκατα στους ταφους των πολιτικων, εκτος μηδαμινων περιπτωσεων!!!!! ΕΚΔΙΚΗΣΗ........ saturn!

Ανώνυμος είπε...

Πόρτα-Πόρτα στο Λιάπη;;;