Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Οργιάζει ο Κωστόπουλος στα Ελληνικά Πετρέλαια - Ξεκίνησε η 10ήμερη απεργία των εργαζομένων



Ένα μπάχαλο επικρατεί στα ΕΛΠΕ και η κατάσταση δείχνει να οδεύει σε αδιέξοδο...

Ο Δ. Σύμβουλος κ. Κωστόπουλος οργιάζει αφήνοντας τις νέες μονάδες χωρίς μέτρα ασφαλείας, έχοντας δημιουργήσει ένα στρατό 160 Διευθυντών (από 50 που ήταν πριν 5 χρόνια-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ: 1 Διευθυντής ανά 15 εργαζόμενους) και συκοφαντώντας τους εργαζόμενους, προφανώς με......

στόχο να καλύψει τη δική του ανικανότητα, αν όχι άλλες σκοπιμότητες... Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση των εργαζομένων στα ΕΛΠΕ...





http://24wro.blogspot.com/

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΓΝΟΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΟΛΠΟ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΙΣΤΕΨΗ ΤΩΝ ΕΛΠΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΟΥΛΙΘΗ ΣΤΙΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ.

Modestus είπε...

Δεν τους κλαίω όμως τους εργαζομένους, οι αμοιβές μιας καθαρίστριας εκεί φτάνουν όσα παίρνει ένα διευθυντικό στέλεχος σε ιδιωτική εταιρεία 60-80 χιλιάρικα τον χρόνο.

Ανώνυμος είπε...

KAI POU KSEREIS ESU RE FILE TIS AMOIVES MHPWS DOULEVEIS EKEI H AKOUS TA MME POU TA LENE GIA NA STREPSOUNE TON KOSMO ENANTION TOUS K NA FAGWNOMASTE METAKSU MAS....GIA PHGAINE ESU NA DOULEPSEIS MESA STON KARKINO ME VARDIES,POU DEN KSEREIS AN THA VGEIS ZWNTANOS...ANTE OLOI MILANE EK TOU ASFALOUS XWRIS NA KSEROUNE THN TUFLA TOUS...

Ανώνυμος είπε...

den einai oloi se monades.. phgaine kai sta dioikhthria na deis ti ginetai...ellinares..

Ανώνυμος είπε...

Μία παράκληση παιδιά. Μην εκτελείται την Ελληνική γλώσσα, σταματήστε να γράφετε γκρίκλις, εξ άλλου δεν τα διαβάζουμε, δυσκολευόμαστε. Ελληνικά παιδιά, σε Έλληνες απευθύνεστε!! Μην τους κάνετε το χατήρι να εξαφανίσουν το ελληνικό αλφάβητο. Ευχαριστώ!!
Συμφωνώ οτι προσπαθούν να υποβαθμίσουν τα ΕΛΠΕ για να τα ξεπουλήσουν!! Το ίδιο κάνουν στο κέντρο της Αθήνας, το ίδιο και στην Κερατέα για να δωθεί η περιοχή στους Γερμανούς που θέλουν να επεκτήνουν το αεροδρόμιο. Ίδια ιστορία, ίδια μπόχα!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι που ειναι σε μοναδες οι βαρδυες τους πληρωνονται τριπλα απο αντιστοιχους εργαζομενους της μοτοροιλ, παιρνουν 18 μισθους, και για τις διοικητικες θεσεις καλυτερα και απο θεση στη βουλη. Κανουν σαν τρελοι να βρουν μεσο για τα ΕΛΠΕ.

Ανώνυμος είπε...

H ASXETIA PAEI GONATO EDW MESA EXW DIKO MOU ANTHRWPO POU DOULEVEI EKEI MESA KAI PERNEI 17 MISTHOUS KAI ANAPNEEI TON KARKINO KATHE MERA!! AN TOU TA KOPSOUNE AYTA TA LEFTA POIOS O LOGOS NA KATSEI EKEI MOU LES??? GIA PHGAINE ESU EKSUPNAKIA NA DOULEPSEIS NA DOUME SOU ARESEI??? ANTI NA STHRIZOUME O ENAS TON ALLON KOITAME NA FAGWTHOUME METAKSU MAS...KAI META LETE GIATI DEN PAME BROSTA...PWS NA PAME????

Ανώνυμος είπε...

βλέπω πως ακόμα και σε block σαν αυτό υπάρχει το αίσθημα που τα μεγάλα ΜΜΕ έχουν μπολιάσει τον κόσμο "να τρωει ο ένας τη σάρκα του άλλου" το διαίριν και βασίλευε" καλά κρατεί στην ελληνική κοινωνία.
αντί εγώ που δουλεύω αλλού να κάνω αγώνα για να τους φτάσω εύχομαι να..." ψοφήσει η γίδα του γείτονα"
εγώ πάντως που το έξαξα είδα πως τα ΕΛΠΕ έχουν πάνω από 180 εκατομμύρια κέρδοι και μάλλον πρόσφεραν και οι εργαζόμενοι σε αυτό.
Γιατί θα πρέπει να αυξηθούν τα κέρδοι των μετόχων εις βάρος των εργαζομένων;
εξάλλου διαπίστωσα ψάχνωντας ότι η ΕΛΠΕ υπολογίσει τις αμοιβές των εργαζομαίνων εισφορές σε ΙΚΑ άλλα ταμεία αλλά και εφορία. με αυτόν τον υπολογισμό και εγώ που πέρνω 18 χιλίαδες το χρόνο καθαρά φαίνεται ότι πληρώνομαι 38.000 αλλά τα λεφτά δεν φτάνουν.
μήπως πρέπει να αλλάξουμε συμπεριφορά ο ένας απέναντι στον άλλο;;;;
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ..... ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΏΝΗ και οχι του ΚΕΜΑΛ...............
μην τρώτε ο ένας τη σάρκα του άλλου ο εχθρός θέλει να μας εξοντώσει όλους

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ. ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΥΝΟΜΙΛΩ ΜΕ ΚΑΛΟΠΙΣΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ.
ΕΙΜΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ. ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ 25 ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΒΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟ ΠΟΣΤΟ. ΟΝΤΩΣ ΔΟΥΛΕΥΩ 192 ΗΜΕΡΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ 80 ΕΩΣ 90 ΕΙΝΑΙ 12ΩΡΑ 'Η 16ΩΡΑ. ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΙΥΓΕΙΝΟ ΕΩΣ ΤΟΞΙΚΟ. ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΑΣΧΑ, 15ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ, ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ. ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΑΜΟΙΒΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 60000 ΕΥΡΩ ΜΙΚΤΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ, ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΒΑΖΩ 35000 ΕΥΡΩ.
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ, ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ, ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ, ΤΟΜΕΑΡΧΩΝ( ΠΟΥΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ), ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣΙΜΗΣΙ ΠΕΡΟΠΟΥ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΡΙΜ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΣΑΝ ΚΙΝΗΤΡΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΕΠΙ ΣΕΕΙΡΑ ΕΤΩΝ. ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΥΝΔΙΝΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΘΡΗΝΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΚΥΒΙΚΑ ΤΟΞΙΚΩΝ ΑΕΡΙΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΙΣ ΜΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ 8 ΩΡΕΣ.
ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΚΟΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΜΑΣ. ΑΝΑΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ. ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΠΡΟΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΕΡΔΗ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ.
ΚΥΡΙΟΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΜΙΣΘΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΦΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΧΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΧΘΟΥΜΕ. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.
ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΝΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΔΙΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΦΕΡΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.
ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΟΧΙ ΜΑΖΙ!!!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΡΙΕΣ ΑΠΟ ΚΟΠΡΙΤΕΣ!!!
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΔΥΝΑΜΟΙ!!!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω με τον συναδελφο στο τελευταιο σχολιο και θα συμπληρωσω οτι για την κριση τους με τα νεα φορολογικα μετρα καθε συναδελφος μου θα πληρωσει απο 1200 εως 2000 ευρω προσθετο φορο ως εκτακτη εισφορα για να μου πει τωρα καποιος απο τους πονηρους αν εχει πληρωσει ποτε στη ζωη του τοσο φορο συν το φορο μισθωτων υπηρεσιων που πληρωνουμαι καθε χρονο με προσαυξησεις στο κρατος κυριες και κυριοι αυτα ηταν τα αληθινα νεα καλοσας βραδυ