Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Διάσημη σειρά παιδικών κινουμένων σχεδίων διδάσκει τη λατρεία στον Σατανά τον οποίο (ορθώς) συνδέει με την "Νέα Τάξη Πραγμάτων" (VIDEO ΣΟΚ!)



Δείτε το βίντεο!!
Κάποιοι μας κατηγορούν για  φαντασιοπληξία και  "φονταμενταλισμό" , κάποιοι άλλοι  που μάλιστα  δηλώνουν και "Ορθόδοξοι Χριστιανοί"  μας κατηγορούν  ότι  καλλιεργούμε  δήθεν την  "αντιχριστοφοβία".
Είναι  προφανές, ότι  όλοι αυτοί  αντιλαμβάνονται   αυτό που θέλουν,  έχοντας όμως το κεφάλι τους χωμένο βαθειά μέσα στην άμμο.
Το να καταγγέλουμε  την  "Νέα Τάξη Πραγμάτων" και να....
αποδεικνύουμε  με εκατοντάδες ντοκουμέντα και  επιχειρήματα, την αντίχριστη και απάνθρωπη  στόχευση όλων  εκείνων  των  φυσικών και   νομικών προσώπων , των κυβερνήσεων, των φορέων , των διεθνών οργανισμών,  των εταιρειών , των κομμάτων  κ.α , που διαπλέκονται  άμεσα με αυτήν , θεωρείται  "συνωμοσιολογία, ή  "κυνήγι μαγισσών".Για την "ταμαπακιέρα" όμως ούτε κουβέντα.Κανείς απο τους επικριτές μας  δεν  αναφέρθηκε σε αυτά που  απροσχημάτιστα πλέον  επιβάλλει η "Νέα Εποχή" και το γεωστρατηγικό της  επιτελείο  που εκφράζεται ως  "Νέα Τάξη Πραγμάτων".Όλα για αυτούς είναι  απολύτως φυσιολογικά, όλα είναι  αναγκαία και όταν  το κακό   δεν κρύβεται , ούτε μασκαρεύεται , τότε  είτε  υποβαθμίζουν την αξία του είτε  όταν δεν γίνεται αλλιώς, μιλούν  για  "παράπλευρες απώλειες" ή "αναγκαίες θυσίες  για το  κοινό καλό".
Δεν μας  έφταναν όλα τα θεσμικά  μέτρα που  επιβάλλει παγκοσμίως η "Νέα Εποχή" δια της  πλανητικής εξουσίας των  μέχρι σήμερα  διαχειριστών της  και των εντολοδόχων κυβερνήσεων (βλέπε παγκόσμια  ηλεκτρονική διακυβέρνηση, ηλεκτρονικό φακέλωμα, κάρτα του πολίτη , οικονομική εξόντωση  κρατών, αποεθνοποίηση , αποχριστιανισμός, διατροφικοί  κώδικες κλπ), απλώνει τώρα  τα βρωμόχερά της και   στις παιδικές ψυχές , τις οποίες  θέλει να μαγαρίσει μέσω  "φιλικών" κινουμένων σχεδίων.
Στο παρακάτω Video   που μας  έστειλαν οι  "Δάσκαλοι της Λήμνου" ( http://ethnikipaideia.blogspot.com)  και τους ευχαριστούμε για αυτό ,  θα δείτε  με φρίκη ένα απο τα πολλά δείγματα  της αντίχριστης πλύσης εγκεφάλου  που κάνει η "Νέα  Εποχή" στα  παιδιά μας .Δείτε  λοιπόν  πως τα μαθαίνει  να λατρεύουν  στην κυριολεξία την  "Νέα Τάξη Πραγμάτων" ( την αναφέρουν με το όνομά  της)  και τον αρχηγό της,  που είναι  κατα την δική τους (ειλικρινή) εκδοχή  ο ίδιος ο Σατανάς. 
Σίγουρα δεν είναι ούτε το μοναδικό δείγμα   απο την εγκληματική  δραστηριότητα   του "κατηχητικού"  της "Νέας Εποχής",ούτε  ασφαλώς  θα σταματήσουν  τα  επιτελεία της να μαγαρίζουν  παιδικές  ψυχέςόσο και αν φωνάξουμε  , όσο και να το καταγγείλουμε.
Αυτό όμως που  μπορούμε  και πρέπει να κάνουμε  είναι αφ΄ενός να συνειδητοποιήσουμε  ότι  όλα αυτά  δεν είναι ούτε  "τρίχες" ούτε  φυσιολογικά πράγματα  και αφ΄ετέρου  να  ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο  και να προστατεύσουμε  τα παιδιά μας  όσο είναι καιρός.
Ευχόμαστε το παρακάτω δείγμα   της αντίχριστης παιδικής προπαγάνδας να  αφυπνίσει  μερικούς απο μας,  ώστε να  πάψουμε να αδιαφορούμε για τις ψυχές των παιδιών μας,  που τα αφήσαμε έρμαια στην ανατροφή της τηλεόρασης και των  video games.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αρκουδος..(πουτιν;)

Ανώνυμος είπε...

Αν αυτο είναι παιδικό καλύτερα να βλέπουνε την Τζούλια! Το ΕΣΡ τους με πόσα χέρια την παίζει ;

Ανώνυμος είπε...

Το ΕΣΡ τους αποτελειται απο παιδοφιλους και σατανιστες. Δειτε ολους τους συμβολισμους της ταινιας 'Εγω ο Απαισιος'- 'Despicable me'.Θα φρικαρετε!Δειχνει ακομη και παιδι που μπαινει σε φερετρο με καρφια/ανθρωποθυσιες παιδιων!!!!
Αν δεν ειναι κοπος ριξτε μια ματια.
http://www.youtube.com/watch?v=rb6t1WpIfGk
http://www.youtube.com/watch?v=JCpZsnstFno

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ,ΑΠ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΝ ΠΡΟΟΘΟΥΝΕ....ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ............ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ
ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΤΕ ΠΟΥΣΤΟΠΑΠΠΕΣ....

Jason X είπε...

Είστε καθυστερημένοι τελικά! Έχασα 6 λεπτά από τη ζωή μου. Σε ποιο σημείο είδατε να διδάσκει τη λατρεία του σατανά ρε; Πλάκα μας κάνετε ή ληγμένα παίρνετε;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΣΥ 10.36 ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΤΙΝΟΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 10.38 Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ ΕΛΗΞΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΕΙΔΗΣΗ.

anoixti-matia.blogspot.com είπε...

ολα παιρνούν στο υποσυνείδητο ετσι οταν μεγαλώσουν αυτα τα παιδια και ερθει η νεα τα ξη πραγματων θα λενε "ε, και τι νεο, αυτα τα βλεπαμε και μικροί"

anoixti-matia.blogspot.com είπε...

ο κοσμος πρπει να ενημερωθει στομα με στομα....στο μπλοκ αυτο γινεται πολύ καλη δουλεια και την στηριζω όσο μπορώ...
τελος η εποχη του καναπε

Jason X είπε...

Εσύ 1:46 πήγαινε να προσκυνήσεις τον εβραϊκό θεό σου και άσε τη δική μου φαιά ουσία. Όταν φτάσεις στο δικό μου νοητικό επίπεδο(MENSA)έλα να μου μιλήσεις! Μέχρι τότε, μπορείς να συνεχίσεις να πουλάς μούρη σε άτομα του μηδαμινού επιπέδου σου. Αλλά ξέχασα, εσάς ο θεός σας και οι ανθέλληνες "πατέρες" σας, σας θέλουν φτωχούς στο πνεύμα για να μη καταλάβετε την απάτη!