Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Απεργία Pina Colada....Υπουργοί λαλούν,Μαροκινοί χορεύουν (τραγούδι)




Η είδηση 
μόλις ανακοινώθηκε η νίκη τους, οι ''απεργοί πείνας'' ξεκίνησαν να χορεύουν και να πανηγυρίζουν! Mετά από 44 μέρες απεργίας πείνας(?) πως καταφέρνουν και χορεύουν?μυστήριο.
και  η αποκαλυψη τηϛ αληθειαϛ
δεν  έκαναν απεργία  πείνας αλλα ''απεργία Πίνα Κολάντα – Pina Colada''
«Νηστικό αρκούδιδεν χορεύει» αλλα όταν κουνάει το ντέφι η εξουσία όλα γινονται.
ΠΡΟΣΟΧΗ...


Η ''απεργία Πίνα Κολάντα – Pina Colada'' είναι μια υπόθεση εξαιρετικά σοβαρή. Δεν προτρέπουμε κανέναν να καταφύγει σε μιά τέτοια ενέργεια, για κανένα λόγο. Επειδή όμως κάτι τέτοιο δεν είναι στο χέρι μας και επειδή ακριβώς είναι μια υπόθεση ζωής και θανάτου, κάποια πράγματα πρέπει να είναι γνωστά.
Ανάλογα με τη διάρκεια της απεργίας πείνας, μπορεί να προκληθεί σοβαρή εώς και αμετάκλητη σε ορισμένες περιπτώσεις ζημιά στον οργανισμό, ιδιαιτερα στο συκωτι λόγω κίρρωσηϛ από την καταχρηση αλκοόλ. Ακολουθεί μια αναφορά στα βασικά προβλήματα υγείας που εμπλέκονται σε μια ''απεργία Πίνα Κολάντα – Pina Colada''  που κρατάει πάνω από 2-3 χρόνια. Αναφέρεται πάντα στην περίπτωση που απεργός δέχεται μόνο αλκοόλ και και οδηγίεϛ αντιρατσιστικων οργανωσεων, ήταν απόλυτα υγιής όταν ξεκίνησε την απεργία πείνας. Επίσης, κάποια από αυτά είναι μο-νι-μα:
·        Βλάβες στον εγκεφαλικό ιστό (οι βλάβες μπορεί να προυπάρχουν)
·        Αδυναμία στα οστά (Η αλληλεγύη κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει.)
·        Παραισθήσεις/Απώλεια του προσανατολισμού (μπορεί να μην ξερειϛ που πέφτει η Κουμουνδούρου).
·        Πιθανώς μόνιμη βλάβη εξωτερικών οργάνων (είναι αυτό που φαντάζεστε!!)
·        Θάνατος κάθε λογικηϛ (μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή, ανάλογα και με την κατάσταση που θελουμε να δημιουργησουμε).
Γιατί όμωϛ δεν έκαναν μια κανονικη απεργία  πείνας ;
 Απλά ελαβαν υποψιν τουϛ τα πορισματα τηϛ επιστημηϛ.Οι καλύτερες αποφάσεις λαμβάνονται με γεμάτο στομάχι. Αυτό τουλάχιστον λένε οι επιστήμονες από το πανεπιστήμιο του Cambridge. Αγαπανε με παθοϛ τον τοπο μαϛ γιατί  "Ο έρωτας περνάει απο το στομάχι ".
Τι είναι όμωϛ  Πίνα Κολάντα – Pina Colada ;
Ένα ποτό βασισμένο στο ρούμι σε συνδυασμό με κρέμα καρύδας και χυμό ανανά, δίνει τον τροπικό χαρακτήρα σε μια Piña Colada. Επελεξαν συνειδητα αυθεντικό ρούμι Κούβας, με 3 αιώνες ιστορίας και παράδοσης, εκφράζει τη ψυχή της επαναστασηϛ.  Η συνελευση τωναλληλέγυων επελεξε το ποτό αυτό μετά από νηστικη ψηφοφορία. Τα  κοκτέιλ Πάσο-ντόμπλε, Πινκ έλεφαντ, Πλάντερς παντς Νο1, Πλάντερς παντς Νο2,Πρέζιντεντ; Ρεβ ντεζ Αντίλ, Σαγκάη κοκτέιλ, απορρίφτηκαν γιατί είχαν αστικεϛ καταβολεϛ.
Έτσι εξηγειται γιατί χορευαν με τοσο παθοϛ
Η δύναμη τηϛ ψυχηϛ είναι ανεξαντλητη. Οι απεργοι Piña Colada συμφωνα με ανεπιβεβαιωτεϛπληροφορίεϛ χορευαν Baladi ή Beledi .Το Baladi είναι δημοφιλής ρυθμός belly dance και παραδοσιακό στιλ χορού. Ξεχωρίζουν τα έντονα χτυπήματα των γοφών προς τα κάτω. Καλό θα είναι να μαθουμε όλοι οι Ελληνεϛ να το χορευουμε στο ταψι. θα μαϛ χρειαστεί σιγουρα στο εγγυϛμέλλον.

Ποιον ακριβώϛ χορό χορευαν;

Ενα  κυκλικό χορός γνωστό ως αχίντους (σε ελευθερη μεταφραση Τρείς λαλούν και δυό χορεύουν) είναι παλιοϛ και συμβολικός για τους Βέρβερους της Βόρειας Αφρικής. Πλέον πια δεν θα δείτε αποκεφαλισμούς κοτόπουλων κατά τη διαρκεια των χορευτικων φιγουρων.
Συμφωνα με τον  ονειροκριτη αν δεί ένα κοτοπουλο στο υπνο του πως το αποκεφάλισαν, συντριπτική ήττα ή αποτυχία σε κάποιο εγχείρημα θα επακολουθήσει σύντομα. Αλλοι όμωϛεγκυροι αναλυτεϛ υποστηριζουν ότι ο χοροϛ ήταν ο  Guedra (σε ελευθερη μεταφραση φέξε μουκαι γλίστρησα )-είναι   ιεροτελεστία με την οποία οι φιλές Berber (φυλές της Βόρειας Αφρικής) ευλογούν την γη. Οι χορευτές χορεύουν γονατιστοί τινάζοντας τα χέρια και τους καρπούς τους. Οπωϛ και να έχει το πράγμα όλοι μαϛ καλό θα είναι να κάνουμε ένα ζεστο μπάνιο και να τουϛπεριμένουμε γονατιστοί αλλα να μην τινάζουμε τα χέρια και τους καρπούς μας γιατί υπάρχει κινδυνοϛ να σηκωθει σκόνη κάτι που είναι εξω από τιϛ παραδοσειϛ και τα εθιμα των νέων συμπολιτων μαϛ.

Ο δασκαλάκος ήταν λεβεντιά;
Τhomas K.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΤΙΑΣ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΑΜΠΝΤΟΥΛ. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΒΡΩΜΟΚΟΛΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.