Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Ανάβουμε ΟΛΑ τα φώτα στα σπίτια μας! ΟΧΙ στην υποκρισία! OXI, δεν συμμετέχουμε στην ανοησία, ΔΕΝ σβήνουμε τα φώτα!



"Ώρα της Γης 2011"‎, η μεγάλη απάτη! ΟΧΙ στην υποκρισία! σήμερα Σάββατο 26 Μαρτίου, στις 20:30, ανάβουμε ΟΛΑ τα φώτα στα σπίτια μας, όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, διαδηλώνουμε μ’ αυτό τον τρόπο εναντίον της βλακείας, εναντίον της μαζικής ψυχολογικής τρομοκρατίας που θέλουν να μας επιβάλουν. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΥΡΙΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ, ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΙΛΤΡΑ ΣΤΑ ΦΟΥΓΑΡΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ! Αρνούμαστε την υποκρισία αυτών που κερδοσκοπούν ρυπαίνοντας, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στις πολιτικές που μας θέλουν υπηκόους των ΜΜΕ και των πολιτικών τους, είμαστε ενεργοί πολίτες κι όχι κοπάδι!
Ο πλανήτης θα σωθεί όταν...


πληρώσουν και τιμωρηθούν οι κλέφτες του μόχθου, αυτοί που εκμεταλλεύονται και κερδοσκοπούν σε ζητήματα οικολογίας: Οι άνθρωποι πάνω από τα κέρδη!

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

huh, koita sta perissotera 8emata sumfwnw mazi sou, edw omws exw na diafwnhsw. K as einai apath, einai to ligotero pou mporoume na kanoume gia to kalo tou perhvalontws.. eksalou eixes postarei 8emata an 8umamai kala, gia ta ergostasia DEH pou rhpenoun ellhnikes perioxes.

Ανώνυμος είπε...

Οικονομικό κραχ στη Συγγρού

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=59120967

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ χρωστάνε πάνω από 230 εκ. ευρώ σε τράπεζες!

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=70451&catid=9&la=1

Ανώνυμος είπε...

Ντου ρε, ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ!!!
Μου το είχαν πει οτι πρόκειται για πείραμα για να δουν
πόσους επηρεάζουν μέσω της TV και να βγάλουν ποσοστά!!!
Κανένας !!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΨΥΧΕΤΑΙ. ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΚ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΑΦΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΝΕΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΦΟΡΩΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΥΠΑΡΞΗΣ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.....ΞΥΠΝΗΣΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΗΜΟΥΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙ ΤΟΥΣ.ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΙΔΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΑΡΚΕΤΑ...... ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ......

Ανώνυμος είπε...

προπερσι παιδια συμμετειχα ο πανυβλακας...
Απο περσι και καταλαβαινοντας οτι θελουν σε ολους τους τομεις να μας ποδηγετησει η νεα ταξη πραγματων τους γραφω κανονικα , και με τα φωτα ανοιχτα...

Ανώνυμος είπε...

Εμπρός λοιπόν, σβήστε όλα τα φώτα και καθίστε με τα κεριά στα σπίτια σας. Τις υπόλοιπες ημέρες όμως μπορείτε ελεύθερα να αφήνετε την τηλεόραση να παίζει χωρίς να βλέπει κανείς,να φεύγετε από τα δωμάτια του σπιτιού σας και να τα αφήνετε ανοιχτά για 5 ώρες... με αυτήν την υποτιθέμενη μία ώρα που θα ζήσετε σαν πρωτόγονοι δεν υπάρχει αποδεδειγμένα κανένα όφελος στο περιβάλλον!!!Ξυπνήστε!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα βάλω και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο να ανάβει.

Modestus είπε...

Το θέμα είναι αν είμαστε συνειδητοποιημένα άτομα και δεν ρυπαίνουμε το περιβάλλον μας. Τι να σου κάνει και καλά η ώρα της Γης αν εσύ τον υπόλοιπο χρόνο ανοίγεις το παράθυρο του αυτοκινήτου σου και αμολάς σκουπίδια, πετάς έστω και ένα μικρό σκουπιδάκι κάτω αντί στον κάδο απορριμάτων ή βρωμίζεις τις παραλίες που πας να κάνεις μπάνιο το καλοκαίρι. Οπότε δεν σε σώζει αν κλείσεις τα φώτα για μια ώρα, είσαι ζώο ότι και να κάνεις. Οπότε αυτή η πρωτοβουλία ακόμα και να μην είναι εκ του πονηρού, είναι σίγουρα εκ του ουκ άνευ.

Ανώνυμος είπε...

Oi empneustes autis tis ideas den eixan upopsin to periballon, alla tin apixisi pou tha eixan sto kosmo ws maza.An sas endiaferei to periballon uparxoun pio apotelesmatikoi tropoi prostasias tou.Kai mono pou i idea proerxetai apo tous pagkosmious trapezites me skopo tin xeiragwgisi, den tha asxolithw kan.
Einai toso megali YPOKRISIA opws i anthrwpistiki boitheia meta tous bombardismous.

http://hardons-blog.blogspot.com/search?q=earth+hour

Ανώνυμος είπε...

Ρε δε γαμιουνται με τη μέρα της γης! Τους γράφω στα παπάπρια μου....φτάνει με την κοροιδεια της οικολογιας....ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ - ΝΕΑ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΛΑΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά σβήστε τα φώτα να δούμε αν φωσφορίζουμε από το ραδιενεργό Ιώδιο 131 της Ιαπωνίας.

Ανώνυμος είπε...

Ελπιζω να μην τα αναψατε ολα στο φουλ.Αν οντως ειναι πειραμα,τοτε και η επι τουτου αντιδραση μετρα γι'αυτους.Δεν εχει σημασια αν τα αναψες τερμα η' τα εσβησες.Οπως και να εχει αυτοι ξερουν την ταση σου και αυτο ηταν το ζητουμενο.Το καλυτερο ειναι το γραψιμο,σαν να μην συμβαινει τιποτα.

Alex the Ripper είπε...

27 Μαρτίου 2011 4:28
ακριβως.

και κατι αλλο , η "εκστρατεια" αυτη ειναι made in WWF αυτο αρκει για να καταλαβει κανεις γιατι γινετε ολο αυτο.(αυτο για οσους ξερουν ποιοι εκαναν την WWF γιατι για αυτον που δεν ξερει την βλεπει σαν μια αθωα οικολογικη οργανωση)