Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Oμιλία που θα μείνει στην Ιστορία!! Ελληνες εναντίον μασόνων!!!


19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kallooooooooooooooooo etsi na pai polys kosmos se diadiloseis gia na min nomizoun oti tous kanoun plaka. Edo xriazete na fygoun ta ke ta dyo megala kommata ke na erthi kati to alliotiko prota i patrida ke ta symferonta tis opou ola tha mas ofelisoun ke meta ola ta ypolipa dioti xoris patrida tha eimaste san Alodapoi/Ksenoi mesa stin xora mas !!

Ανώνυμος είπε...

νομιζω οτι ο ομηλιτης μπερδεψε τη βουρτσα με τη πουτσα.Τι δουλεια εχουν οι μασωνοι με τους διεθνιστες.ΕΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΤΕ

BillyellasAZ(ellasAZ) είπε...

Αν και έχω διαφορετική γνώμη για τις θρησκείες, και προπάντων τις Εβραιογενές θρησκείες, επιτρέψτε μου να αποδώσω τα συγχαριτήριά μου σε όλους που παρεβρέθηκαν σε αυτήν την συγκέντρωση, και οι οποίοι δεν φοβήθηκαν να αποκαλέσουν τα ανθρωποειδή της βουλής με το πραγματικό όνομά τους... έξω μασόνοι και Εβραίοι απ' την Ελλάδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

o kosmos xupnaei!!xerei thn alhtheia kai oi vromeroi politikoi kanoun pws den katalavenoun!tha fane to kefali tous an de sumorfwthoun.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ; , 6.45 ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΣΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΚΥΛΙ;

Ανώνυμος είπε...

@5:24 π.μ. ''xoris patrida tha eimaste san Alodapoi/Ksenoi mesa stin xora mas !!''
Συνεχίζεις όμως και γράφεις στα ''γκρικλις'' .Για ποιά πατρίδα μου μιλάς ,όχι μόνο εσύ αλλά και πολλοί άλλοι που δεν γράφετε στα ελληνικά;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΣΑΣ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ; ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΞΕΚΙΝΑ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ,ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΑΜΑΝ.
Β Λ Α Χ Ο Σ

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΝΕΝΟ! ΟΥΤΕ Ο ΓΚΑΙΜΠΕΛ ΟΥΤΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ!!!..ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΑ!! ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ Ή ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΩΣ ΥΠΟΨΙΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ....ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΕ ΟΓΚΟ ΚΑΙ ΠΑΛΜΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!!!ΤΟ ΘΑΨΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΑΣΧΕΤΟ ΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ 100.000 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!! ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ!!!! ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ.....ΛΙΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΔΗΛ. .. ΖΕΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ!! ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ '73 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΚΑΙ ΚΡΥΦΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ....ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΙΧΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...''ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ..Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ '73''!!!!

ΑΝΑΡΧΟΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ Α.C.Α.Β.

Ανώνυμος είπε...

GAMO TH MASONIA KAI TOUS 12 THEISTES ZHTO H ELLADA KAI H ORTHODOKSIA.FOTIA SE OLA TA MME POU EKRYPSAN GIA ALLH MIA FORA TH DYNAMH MAS.

Δημήτρης είπε...

Ρε ξεκολλήστε λίγο να κράζετε συνέχεια αυτούς που γράφουν με greeklish. Εσείς είστε πιό Έλληνες απο αυτούς? Δεν έχουν δικαίωμα να μιλανε για την πατρίδα αυτοί και έχετε εσείς? Μη γίνεστε ελεεινοί σας παρακαλώ. Αν θέλετε να κάνετε παρατήρηση να κάνετε όχι όμως και να ταμπελώνετε τους άλλους με βάση το πώς γράφουν. Σας παρακαλώ και πάλι.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε Δημήτρη, δεν είναι σοβαρό θέμα το ότι πολλοί γράφουν με γκρίκλις;Η νέα γενιά έχει ξεχάσει να γράφει. Εχω ρωτήσει άτομα για το ποιό είναι το τελαυταίο γράμμα της αλφαβήτου και μου λένε το z.Και τι πάει να πει πιό Έλληνες;Κανείς δεν είπε κάτι τέτοιο...

Ανώνυμος είπε...

Ετσι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεκα Χρονια περιμενω να ακουστουν δημοσια αυτα που ειπωθηκαν

Ανώνυμος είπε...

Σεβασμὸς στὴν πατρίδα, σὲ αὐτὸ συμφωνοῦμε ὅλοι πιστεύω. Ἡ γλῶσσα δὲν εἶναι πατρίδα;

Ανώνυμος είπε...

TOSO SIMANTIKO THEMA EINAI TA GREEKLISH?EINAI THEMA AUTO NA MAS XWRIZEI KAI NA MALWNOUME?OI ALLITES POU MAS KUBERNOUN EINAI OI EXTHROI.
(epeidi proswrina exw problima sto control panel me ta pliktra glwssas pou aposuntonizontai kathe fora pou allazw site apagoreuetai na summetexw edw?)
I GLWSSA MAS EINAI MIA I ELLINIKI KAI DEN AMFIBALLEI KANEIS GIAUTO.AS ASXOLITHOUME ME TA SOBARA THEMATA.

Unknown είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΕΞΩ ΑΠΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΕ ΛΟΓΟΥΣ..ΠΥΡΟΣ!ΕΛΛΑΣ=ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Πόσο άσχετος είναι ο 6:54. αστό και άκου, ψάξε-μαθε και τότε ξαναέλα να σχολιάσεις!

Ανώνυμος είπε...

παιδια δεν εχει σημασια τι γινεται στα πολιτικα και ποιος κυβερναει...σημασια εχει η θρησκεια...Ο Θεος και το αιγαλεο να κερδιζουν και ολοι αλλοι να παν να γαμ..... αχχχαχα λυθηκα!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΟ ΛΑΟ ΤΑ ΒΑΛΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΓΚΑ(ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΜΑΓΚΕΣ)ΔΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΣΕΒΑΣΜΟΣ!!!!!