Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΚΙ ΟΜΩΣ,Ο Γ.Γ. ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ NAER MATARON!




Αριστερά,βλέπετε το πρώτο τεύχος του περιοδικού "Χρυσή Αυγή",που εξέδωσε ο Μιχαλολιάκος το 1980:Διακρίνεται το "Αγχιβασίην".

Δεξιά,βλέπετε έναν δίσκο που έβγαλαν το 2004 οι σατανιστές Naer Mataron,στους οποίους συμμετέχει και ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΜΕΝΗΣ,πρωτοκλασάτο στέλεχος της Χ.Α.Τίτλος του,το "Αγχιβασίην"!

Βλέπουμε λοιπόν,πως οι Σατανιστές ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΡΟ με τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής!!!....

Τυχαίο,άραγε;

Ας δούμε όμως,τι σημαίνει αυτή η λέξη: 

Πρόκειται για ρητό του Εφέσιου φιλόσοφου Ηράκλειτου. Το πλέον ίσως, κατά τους μελετητές του, βαθύ και δυσνόητο.

Την πλέον εύστοχη ερμηνεία έδωσε ο Διογένης Λαέρτιος και είναι η ακόλουθη:

"Αγχιβασίην: Η εγρήγορση του όντος απο την Λήθη προς τον Συμπαντικό Λόγο εξ ου αντλεί ενέργεια."

Από την παραπάνω ερμηνεία του,δεν προκύπτει κάποιος σατανιστικός συμβολισμός:ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ NAER MATARON ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ;;;

Ας απαντήσουν οι ίδιοι! 
hellas-orthodoxy.blogspot.com

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό σε πείραξε εσένα΄?
Δεν νομίζεις πώς είναι καιρός
να ζητάς άλλου είδους απαντήσεις
και από άλλα πρόσωπα...../

Ανώνυμος είπε...

μπουρδα...αιντε συνελθετε ρε.

Ανώνυμος είπε...

Εχω ασχοληθει πολυ με 2 ΠΠ και γνωρίζω αρκετα ιστορικά σοιχεία περι ανοδου /πτωση του ΝΑΖΙΣΜΟΥ. Ολοι οι ηγεσια του κόματος αυτου ήταν αποκρυφιστες και προσπαθουσαν να βρουνε υπερφυσικες δυνάμεις και όπλα, δεν νομίζω οτι δεν υπάρχει συνδεση αντίθετα πιστευω ότι ετσι επιτελέσθηκαν τα σχεδια για την διαλυση της πολυπολικότητας που ηταν εν ισχυ το πρωτο μισο του 20 ου αιωνα και πήγαμε στον διπολισμο μέσω του οποίου οδηγουμαστε μετα την πτωση του και τις τεχνικές καταστλασεις του 21 αιώνα ,9/11 κλπ, σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Μποει αυτό να μην λέει κατι ανοιχτά , όποιος ΕΛΛΗΝΑΣ διαβάζει έστω και επιφανειακά τις γραφές γνωρίζει που ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΥΤΟ και για ποιον.
ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΤΙΑ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ.
ΙΠΠΙΑΣ Γ.

Ανώνυμος είπε...

δαγκοτο ΧΑ για να τελιωσει η νεα ταξη μια ωρα αρχητερα. οσο για τις συνομοσιες του ελλας βοθροδοξυ... να θυμισουμε οτι η ελλαδικη εκκλησια ελεγε καλλυτερα ραγιας στον τουρκο παρα ελευθερος δυτικος. οταν καταρρεύσει η εβραϊκή νέα τάξη και επανελληνιστει ολη η γη η καθεστωτική βοθροδοξια θα πάει εκεί που της αρμόζει δηλαδη στο βόθρο

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΟΥΡΔΑ!ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ HEAVY METAL ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ.ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΝΤΩΣ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΡΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ BLOG.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΛΔ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΗΣ,ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ,ΚΡΥΦΟΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ VEGETARIAN EΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

Προς 6:22.
Αν γνώριζες κάτι από την ιστορία εκείνης της περιόδου, θα μπορούσες να διακρίνεις τους λόγους για τους οποίους οι Βυζαντινοί (ο λαός!) προτιμούσαν να βασιλέψει στην Πόλη "καλύτερα τούρκικο φέσι, παρά φράγκικο φακιόλι". Και όντως καλύτερα ήταν! Είναι άσχημο πιστεύω, να παρερμηνεύουμε κάποια πράγματα, είτε το κάνουμε άθελα, είτε ηθελημένα. Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας και ακόμη χειρότερο είναι να ωθούμε ανθρώπους στις λανθασμένες δοξασίες μας. Ας σταματήσει αυτός ο "πόλεμος" κατά της ορθοδοξίας επιτέλους, με όποιον τρόπο κι αν αυτό γίνεται. Αυτή ήταν η μόνη που στήριξε τον ελληνισμό στις πιο δύσκολες του στιγμές, όπως δεν μπορούσε να κάνει τίποτε άλλο, και αυτή θα είναι που θα τον στηρίξει και πάλι. "Επαναστάτες", δήθεν "ελληνάρες", δωδεκαθεϊστες και λοιποί βάλτε το καλά στο μυαλό σας αυτό: "Η σημαία που αγαπώ... έχει επάνω τον Σταυρό... και θα την υπηρετώ... μέχρι να με βρουν νεκρό..! Καληνύχτα σας...

Ανώνυμος είπε...

7:35 ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ. ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ.

ο ΕΛ είπε...

7.35 οντως η ημιμαθεια ειναι θανατος, για αυτον τον λογο ασε τα συνθηματα και κατσε διαβασε τους αφορισμους κατα της ελλαδος του ευαγγελιου για να καταλαβεις την σιωνιστική φύση της επιβληθείσας δια ροπαλου βοθροδοξιας ξυπνατε ρε ο ελλην ηταν ειναι και θα παραμεινει αδογαμτιστος,τα δογματα ειναι των γιδοβοσκων ξυπνατε ρε υπαρχει σχεδιαρα για την ελλας και τον επανελληνισμο και κα-τα-λα-βε-τε-το οποιοςδηποτε ,οποτεδηποτε, στραφηκε εναντιων του ελληνισμου για οποιονδηποτε λογο θα φτυσει το γαλα της πουτανας μανας του, ψαχτε τρυπα να κρυφτείτε λαγούμι να κουρνιασετε.

Ανώνυμος είπε...

το μελλον του μπλογκ αυτου ποιο θα ειναι?
πολυ συχνα διαβαζουμε τους ορους βορθοδοξοι-βορθοδοξια κ καποιοι δεν μας θεωρουν ελληνες τους ορθοδοξους......αλλα εδω που τα λεμε αυτοι οι ανθρωποι ταιριαζουν με το σημα της μασονιας ....οσο για τον επανελληνισμο του πλανητη τι να πω....
εδω ειναι σοβαρο μπλογκ?
η να βαλλω να βλεπω το λιακοπουλο καλυτερα?
προσοχη παιδια μη γινει το αγαπημενο μας μπλογκ γραφικο.....

Ανώνυμος είπε...

1.22: Τον κώλο σου να φοβερίζεις...

Αλέξανδρος είπε...

ε ναι....ποιος άλλος; το Hellas-Orthodoxy πάλι...
παραθέτω απλά την επίσημη απάντηση της Χ.Α. σε έναν αναγνώστη με παρόμοια απορία. Δώστε περισσότερο βάση στον στίχο από τον Ορφικό Ύμνο.
ούπς! Ορφικά; Αρχαία Έλλάδα;απαγορευμένες λέξεις για το hellas-orthodoxy. Ρε κάντε μας τη χάρη παλιο εβραιόπουλα που μας παιρνιέστε και για πατριώτες.
http://xryshaygh.wordpress.com/2009/11/26/%CE%B5%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B1-%C2%AB%CF%87%CF%81%CF%85/