Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Δέκα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητούν να κατατεθεί αγωγή κατά της Moody' s!!! Το να φταίει και λίγο το duo ΓΑΠ-ΠΑΠ δεν τους περνάει απ' το μυαλό



http://orthanoixtossfigthraspeirews.files.wordpress.com/2009/10/5-de-tha-kanei-enstash-kai-meiname-malakes.jpg?w=450&h=311Τη χρησιμοποίηση νομικών μέσων και την κατάθεση αγωγής κατά του οίκου αξιολόγησης Moody's, με την οποία να εγείρονται απαιτήσεις για την καταβολή αποζημίωσης,προτείνουν με ερώτηση που κατέθεσαν προς τον υπουργό Οικονομικών 10 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (στη φώτο αριστερά βλέπετε δύο απ' αυτούς) και συγκεκριμένα οι: Μιχάλης Κατρίνης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Ιωάννης Αμοιρίδης, Σπυροπάνος Μαργέλης, Αθανάσιος Γικόνογλου, Δημήτρης Καρύδης, Δημήτριος Λιντζέρης, Ντίνα Γιαννακοπούλου, Ευαγγελία Κουρουπάκη και Παύλος Στασινός.


Όπως σημειώνουν, η υποβάθμιση της....
ελληνικής οικονομίας από τον οίκο Moody's συντελείται σε μία στιγμή που η μεταρρυθμιστική προσπάθεια βρίσκεται σε εξέλιξη, με επώδυνες πολιτικές για ευρύτατα στρώματα του ελληνικού λαού, ενώ το πρόγραμμα χρηματοδότησης από τον μηχανισμό στήριξης συνεχίζεται απρόσκοπτα και αδιάλειπτα, ενώ επίσης επίκειται το κρίσιμο ευρωπαϊκό συμβούλιο της 25ης Μαρτίου.

Οι βουλευτές υπογραμμίζουν ότι η θεμελίωση της ενέργειας του ξένου οίκου είναι ασθενής και δεν στηρίζεται σε πραγματικά περιστατικά, ενώ η χρονική συγκυρία γεννά βάσιμες υπόνοιες, για αποδυνάμωση της διαπραγματευτικής θέσης της Ελλάδας.

Πέραν της νομικής αντιμετώπισης οι υπογράφοντες βουλευτές ερωτούν αν θα τεθεί στο Συμβούλιο Οικονομικών Υποθέσεων θέμα αυστηρής εποπτείας των εν λόγω οίκων κι αν υπάρχει πρόθεση ανάληψης νομοθετικής πρωτοβουλίας για δημιουργία ευρωπαϊκού δημοσίου φορέα πιστοληπτικής αξιολόγησης.
http://dexiextrem.blogspot.com/2011/03/moody-s-duo.html

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σιγα παιδες, με το μαλακο..μην τους τα κλασετε πολυ τα παπαρια..λιγο, ετσι;

Ανώνυμος είπε...

Sosta amesos να κατατεθεί αγωγή κατά της Moody's!
i Ellada me teteies malakies xani Polla Xrimata,giafto theloun kinigima katoi tetei gia na plirosoun merika disekatomyria etsi gia na mathenoun pos allios mbori na ekseliksi i katastasi! Etora tha fanei an oi ypourgei mas kanoun kamia energia i oxi!

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΧΕΣΤΗΚΑΝΕ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ. ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΤΣΑΚΩΝΟΥΜΕ ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΑΝΟΜΑΓΚΕΣ.
ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΠΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΟΥΦΑΛΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΤΟΥ...ΣΕ ΤΑ ΜΑΣ ΡΕ.