Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Ιαπωνία, Τσουνάμι και HAARP



1

Πριν τον σεισμό, και το τσουνάμι, προηγήθηκαν έντονοι διασταυρούμενοι αεροψεκασμοί, και ακόμη πιο έντονη δραστηριότητα του HAARP στο Πανεπιστήμιο του Τόκυο. Προηγήθησαν απειλές από τους διεθνείς τραπεζίτες για Οικολογική Καταστροφή, Τι γίνεται; Τι παιχνίδι παίζουν στις πλάτες των ανθρώπων που καθόλου μα καθόλου δεν τους ενδιαφέρουν; Είμαστε πιόνια στην μεγάλη σκακιέρα των επικυρίαρχων και των υποτακτικών τους; Σίγουρα έχουν χάσει την ψυχραιμία τους και κάνουν ολέθρια και οφθαλμοφανή λάθη. Γιατί άραγε βιάζονται; Τι επιφυλάσσουν για τους βροτούς;.....


gkn20110307_Bx

Παγκόσμιο σοκ για τον πανίσχυρο σεισμό 8,9 βαθμών που έπληξε την Ιαπωνία, προκαλώντας γιγάντιο τσουνάμι που σάρωσε τις βορειοανατολικές ακτές της χώρας σπέρνοντας πανικό και θάνατο. Ανυπολόγιστες είναι οι καταστροφές, ενώ εκτινάσσεται ώρα με την ώρα ο αριθμός των νεκρών με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για εκατοντάδες θύματα. Στις ακτές της Χαβάης έφτασε το τσουνάμι. Προειδοποίηση έχουν εκδώσει δεκάδες χώρες, από τα νησιά του Ειρηνικού και τη Ρωσία μέχρι τις δυτικές ακτές των ΗΠΑ. Εκκενώνεται περιοχή γύρω από πυρηνικό σταθμό στην Ιαπωνία.
Οι σεισμός, μεγέθους 8,9 βαθμών και διάρκειας περίπου 2 λεπτών, σημειώθηκε στις 07:45 ώρα Ελλάδος (14:45 τοπική ώρα) στις βορειοανατολικές ακτές της Ιαπωνίας. Έγινε αισθητός σε μεγάλο τμήμα του Ειρηνικού και προκάλεσε πανικό στο Τόκιο -σε απόσταση 380 χιλιομέτρων από το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης- με τους κατοίκους να βγαίνουν έντρομοι στους δρόμους.
Ακολούθησε τσουνάμι δέκα μέτρων που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του από τις βορειοανατολικές ακτές της Ιαπωνίας. Σπίτια και αυτοκίνητα παρασύρθηκαν από τεράστια κύματα, αυτοκινητόδρομοι καλύφθηκαν από νερό. Συνεχείς ήταν οι μετασεισμοί, οι περισσότεροι μεγέθους άνω των έξι βαθμών.
Εκκενώνεται περιοχή γύρω από πυρηνικό σταθμό
Οι αρμόδιες Αρχές έθεσαν σε κατάσταση συναγερμού την περιοχή γύρω από το πυρηνικό εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας στη Φουκουσίμα, μετά τη δυσλειτουργία στο σύστημα ψύξης του αντιδραστήρα εξαιτίας του καταστροφικού σεισμού.
Περισσότεροι από δύο χιλιάδες κάτοικοι κλήθηκαν να απομακρυνθούν από την περιοχή.
Δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος διαρροής ραδιενέργειας, διαβεβαιώνουν οι Αρχές, ωστόσο η Διεθνής Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) ζητά λεπτομερή ενημέρωση για την κατάσταση στο σταθμό της Φουκουσίμα, σε όλους τους πυρηνικούς σταθμούς και τους ερευνητικούς αντιδραστήρες της χώρας.

plotstations
2
HAARP
Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να κοιτάξω το επαγωγικό μαγνητόμετρο του HAARP του Πανεπιστημίου του Τόκυο για να δω αν άρχισε να «δουλεύει» περίπου την ώρα του σεισμού, μετά από μια εβδομάδα ηλεκτρομαγνητικής σιωπής. Το HAARP «άναψε» περίπου στις 0:00 ώρα στις 9 Μαρτίου 2011 UTC και συνεχίζει έκτοτε δυνατά. Στις εικόνες βλέπετε τα στοιχεία για τις προηγούμενες 36 ώρες !!!
Δείτε επίσης το «Western Bankers Threatened Japan with HAARP Eco-Destruction a Year Before China Quakes.» έχει σχέση με τον σεισμό του 2007 της Niigata.
Σύμφωνα με δήλωση του Benjamin Fullford η επίθεση έγινε από τις υπόγειες βάσεις του Ν. Μεξικού και της Νεβάδας, σύμφωνα με πηγές του από το Πεντάγωνο και της CIA. Ο επόμενος στόχος θα είναι το ρήγμα του Nerw Madrid στις Νοτιοδυτικές Ηνωμένες Πολιτείες σύμφωνα με απειλές, της Φατρίας στην Αμερικανική κυβέρνηση του Τζωρτζ Μπους (πατέρα).
Σύμφωνα με ανακοίνωση του INGV, National Institute of Geophysics and Volcanology, αυξήθηκε η κλίση του άξονα της γης κατά 10 εκατοστά. Αυτό ως γνωστόν σημαίνει ακόμη χειρότερες μελλοντικές συνθήκες στη Γη.
«Οι τραπεζίτες απειλούν με Οικολογική Καταστροφή την Ιαπωνία»
Σας φαίνεται περίεργο ? Αν ναι , τότε δεν καταλαβαίνετε τι σας γίνετε, οπότε δεν μπορείτε να καταλάβετε ούτε το παιχνίδι με το ΔΝΤ στην Ελλάδα, ούτε τις «εξεγέρσεις των λαών» στο Βορειοαφρικανικό Τόξο ! Ούτε τίποτα από αυτά που παίζονται ολοφάνερα μπροστά στα μάτια μας.
Οι Γιαπωνέζοι θέλανε να βγάλουνε τους υπολογιστές τεχνητής ευφυΐας με Αρχαίο Ελληνικό πληκτρολόγιο !!!
Όπως δεν καταλάβατε όταν χρησιμοποιούσατε αλλοδαπούς στις δουλειές σας για «χαμηλό κόστος», τώρα θα το πληρώσετε με αίμα, ΚΑΙ ακόμη ψηφίζετε. Έχει και η βλακεία τα όρια της. Είστε και Έλληνες,;;; Ακόμη ψάχνετε να βρείτε το ιχώρ σας ?

www.miastala.com
Πριν από τον σεισμό στην Niigata, όπως και πριν με τους σεισμούς στην Κίνα και την Χιλή, παράξενα φώτα σαν το Βόρειο Σέλλας φαινόντουσαν στον ουρανό, φώτα που οι ειδικοί στο HAARP έχουν επιβεβαιώσει ότι προκαλούνται από ηλεκτρομαγνητικές διαταραχές. Παρεμπιπτόντως το Τόκυο από το πρωί είχε ένα απίστευτο ψέκασμα σταυρόλεξου !!!
Φταίει  και η  Yakuza (Ιαπωνική Μαφία) που έχει προμηθευθεί βαθμωτά όπλα από την πρώην Σοβιετική Ένωση, τα έχει τεστάρει στις ερήμους της Αυστραλίας, και έχει φτιάξει δικά της φορητά ? Γιατί ? Μα για να εκδικηθεί τους Αμερικανούς για τις ατομικές βόμβες στην Χιροσίμα και το Ναγκασάκι. Και γιατί ξαναχτύπησαν πυρηνικό εργοστάσιο της Ιαπωνίας. Αλλά οι Αμερικανοί, οι Ρώσοι και οι Βορειοκορεάτες και κάποιοι άλλοι διαθέτουν Κβαντικά Όπλα, τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΦΙΑΛΤΗ, τι θα γίνει , θα δούμε. Απλώς να παρατηρούμε με ψυχραιμία τα δρώμενα, γιατί έχει χαθεί κάθε μέτρο και διάθεση μυστικότητας, εκτός αν … μπορέσουν κάποιοι RRR να περάσουν προς τα εδώ !
eq.japan1.03.11.2011
eq.japan5.03.11.2011
google.earth.japan3.03.11.2011
Διάβασε ακόμη σχετικά με το HAARP
Η Πόλωσις του Λυκόφωτος Αποκαλύπτει Αόρατη Ακτινοβολία του HAARP της Κύπρου. Κάναμε ιστιοπλοΐα στο νησί της Αποκαλύψεως. Η Πάτμος είναι ένα μικρό Ελληνικό νησί στην Μεσόγειο όπου σχεδόν δυο χιλιάδες χρόνια πριν, σε μια ομιχλώδη σπηλιά ο Άγιος Ιωάννης οραματίστηκε την Αποκάλυψη. Είχα φτάσει μέσω θαλάσσης με δύο φίλους μου, τον Vranas, ένα εξπέρ τοιχογραφιών και την σύζυγό του Kara, για να εξερευνήσουμε κάποιες ραδιενεργές πηγές νερού, ακριβώς βόρεια της Πάτμου στους Φούρνους. Μια απρόβλεπτη σειρά γεγονότων, ξαφνικά άλλαξε τα σχέδιά μας. Όμως αυτό μας επέτρεψε να φωτογραφίσουμε την “λάμψη” η την υπογραφή από μια πραγματικού χρόνου εκπομπή του Αγγλικού ΗAARP από την Βρετανική βάση στην Κύπρο. Παρακάτω είναι οι χρονολογικές λεπτομέρειες των γεγονότων και μια σύντομη περιγραφή της αποκαλούμενης Βρετανικής στρατιωτικής συσκευής HAARP (High frequency Active Auroral Research Project) στην Νότια Κύπρο :
Θα μπορούσαν αυτά τα περιστατικά να σχετίζονται με κάποιο τρόπο και, θα πρέπει να αρχίσουμε να ανησυχούμε για την επόμενη κίνηση ενός «πειραματικού βασανιστηρίου»?
Θα έπρεπε να ερευνηθεί η πιθανότητα ότι,
ένα τσούρμο «ψυχοπαθών εγκεφάλων»
οι οποίοι τώρα κυβερνούν τον κόσμο,
κανονίζουν τις κηδείες μας ως μάζα?
Σε μία συνέντευξη της Joyce Riley , ένας πρώην κυβερνητικός υπάλληλος των ΗΠΑ έκανε την κορυφαία αποκάλυψη οτι, υπάρχουν Ηχητικοί Βραχίονες ή Παλμικοί Βραχίονες που σχετίζονται με αυτά τα όπλα.
Την τελευταία δεκαετία, άνθρωποι αναφέρουν οτι οι ουρανοί τους ψεκάζονται τακτικά με chemtrails. Αναλύσεις έδειξαν οτι τα chemtrails περιέχουν Βάριο, Αλουμίνιο και πολλά άλλα βαρέα μέταλλα.
Ήταν ο θάνατος των ψαριών αποτέλεσμα τεχνολογικού καιρικού πολέμου που δημιούργησε το HAARP μέσω μαζικών ηλεκτρικών παλμών?
Μπορεί να μην έχουμε τις απαντήσεις ακόμη αλλά είναι προφανές ότι η ανθρώπινη φυλή πρέπει να δράσει τώρα για να αποκαλύψει την πλήρη αλήθεια και να εκθέσει τους ψυχοπαθείς επιστήμονες.
Έλεγα πολλές δεκαετίες πριν για το επερχόμενο Χαλιφάτο και την μοίρα των μαλθακών πλέον Ευρωπαίων. Τώρα η «έγχρωμη επανάσταση» στην Αίγυπτο με την βοήθεια των Illuminati σχεδιάζει να εγκαταστήσει μαριονέτες πιστές στα αφεντικά τους στο Λονδίνο. Την προηγούμενη δεκαετία είδαμε τέτοιες «επαναστάσεις» στην Σερβία, την Γεωργία, την Ουκρανία, το Kyrgyzstan, την Μογγολία και αποτυχημένες στην Burma, το Iran και την Thailand. Τα «ανθρώπινα δικαιώματα» και η «δημοκρατία» είναι πάντα τα προσχήματα των Illuminati , κοιτώντας πίσω στην Γαλλική και την Ρωσική «επανάσταση» !
Λιβύη, το μοναδικό μουσουλμανικό κράτος που οι γυναίκες απολαμβάνουν ελευθερίες φυσιολογικές, που απαγορεύεται ο γάμος πριν τα 20 χρόνια και οι κλειτοριδεκτομές. Γιατί μανιασμένα θέλουν να τα ανατρέψουν όλα αυτά? Διάβασε πίσω από τις λέξεις αυτά που δεν θα ακούσεις ποτέ από τα «έγκυρα» μέσα μετάδοσης ειδήσεων. Ποιός είναι ο Gaddafi και γιατί “ξαφνικά” αποφάσισαν να τον εξουδετερώσουν? Τι τους ενόχλησε ? Όχι φυσικά ο λαός του, ξέρουμε πως για τους λαούς δεν νοιάζονται καθόλου, ούτε τα υποτιθέμενα πολλά χρήματα του ή τα πετρέλαια της χώρας του. Δεν ενδιαφέρονται γι αυτά. Τότε τι?

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και μετά ξύπνησες.........

Ανώνυμος είπε...

τρία πουλάκια κάθονταν.....

Ανώνυμος είπε...

na dw ti allh mlkia tha doume apo ayto to blog...

Ανώνυμος είπε...

Τι ανοησίες είναι αυτές

Το φοβερό είναι ότι κάποιοι ελαφρόμυαλοι μπορεί να

τα πιστέψουν κιόλας διαβάζοντάς τα ...

Ανώνυμος είπε...

Γράψτε εσείς κάτι καλύτερο μαλάκες του φραπέ

Ανώνυμος είπε...

προς 12 Μαρτίου 2011 10:57 π.μ.
μ@λ@κιες ε...τοτε μαλλον ΔΕΝ εχεις διαβασει κι αλλα blogs τα οποια συμπληρωνουν το "καλοστημενο" παζλ!!!

Jim P είπε...

χαχαχαχα, εαν οντως είστε 4 διαφορετικά άτομα χαίρομαι διότι καθήσατε όλοι, ερευνήσατε τις παραμέτρους του αρθρου και μεσα απο τεκμηριωμένες αποδείξεις τις καταρίψατε,

Και δεν έγινε όπως φαντάζομαι, απλά το διαβάσατε, σας φάνηκε παράλογο και αμέσως το αναγάγατε στη σφαίρα της φαντασιας και της μπαρουφολογιας;

ΕΕΕΕΕ;;;;

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά ότι να'ναι αυτό το άρθρο.Από αυτή τη στιγμή σβήνω από τα bookmarks μου αυτό το blog. Καλή συνέχια σε όλους

Ανώνυμος είπε...

ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν ειναι 4 διαφορετικα ατομα αλλα το ιδιο.
να το σβησεις και να μη μας ξαναγραψεις!

Ανώνυμος είπε...

Μην λοιδορήτε μια πιθανότατη εκδοχή του όσων συμβαίνουν. Μπορεί το HARP να μηνείχε τοσο μεγαλη συμβολή σε τέτοια συμβάντα αλλά δεν αποκλείεται η υπαρξη άλλων όπλων π.χ tesla.
Μην απορείτε για κατί που μπορεί τωτα να μην το καταλαβαίνετε, έτσι και οι κάτοικοι της guernika δεν καταλαβαιναν τα βομβαρδιστικά και μετα από λιγο γίνανε σταχτη καθως και πολλά αλλα Ιστορικά παραδείγματα με επιστέγασμα τις Α- Βόμβες το 1945.
Για όλους τους δυσκολόπιστους παραθέτω το ερώτημα , γιατί μία ολόκληρη task forse 2 Αεροπλανοφόρων και πλοίων συνοδείας , αποβατικων πλοίων κλπ κατευθυνεται στην Ιαπωνία ? Για SAR opperations δεν χρειάζονται όλες αυτές οι μονάδες. ΤΙ φοβόνται οι ΗΠΑ???
Εν αναμονή των εξελίξεων ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ η "σκοτεινή ΕΛΙΤ" μας επιβάλει ,όπως επέβαλε στο παρελθόν Δύο ΠΠ και πολλαπλές μικρές συγκρούσεις και πολέμους.
ΙΠΠΙΑΣ Γ.

Unknown είπε...

Διαβαστε για το Νικολα Τεσλα.........

Ανώνυμος είπε...

Εσεις που λετε μπαρουφα αυτο το αρθρο απ οτι φαινεταιδεν εχετε ιδεα τουλαχιστον απο στοιχειωδη φυσικη επομενως αφου τα ψαξετε καλυτερα τοτε να απορριψετε το οτιδηποτε!!!!!

Ανώνυμος είπε...

(ασχετο)
εμενα μου εκανε εντυπωση η πουστια του μακη για τη χρεοκοπια.

Ανώνυμος είπε...

ο πλανήτης είναι ζωντανός φυσικό είναι να κάνει σεισμούς να σκάνε ηφαίστεια να βρέχει να φυσάει.....τώρα αν κάποιοι βλέπουν παντού συνωμοσίες φυσικό είναι να χρειάζονται γιατρό......περαστικά.....

Ανώνυμος είπε...

Θυμήθηκα οταν πήγαν οι
Αμερικανοί στο Αφγανιστάν,το 2001
έκανε ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ σεισμό 7-7,5 ριχτερ!!!
Ειναι δυνατόν???
Τυχαίο??? Δεν νομίζω...

Ανώνυμος είπε...

Κάντε βρε παιδιά ένα trace ip στους ανώνυμους να δείτε το ίδιο ip ξανά και ξανά...έλεος όμως.

Ανώνυμος είπε...

Έλα πάρε mykoniato για να ξεφορτωθείς τους επαναλαμβανόμενους βλάκες απο δώ μέσα

Ανώνυμος είπε...

....ουπς ξέχασα το λινκ http://www.bloggertipsandtricks.com/2006/08/how-to-get-ip-address-of-commentators.html

Ανώνυμος είπε...

amete na xostite oloi sas ....osoi goustarete na diabazete.. diabazete.. mhn ironebeste....oti einai na simbh sto 8a shmbh.... OSOI PISTEBETE STO 8EO....PISTEBETE ME PA8OS!!!SKEYTITE OTI H ZWH TELIONH EINAI MIKRH

Ανώνυμος είπε...

παιδιά μήν ξεχνάτε τι όλοι τον παίρνουμε.

Ανώνυμος είπε...

ολοι οσοι καθονται και λενε τα αρθρα μλκ ας κατσουν πρωτα να διαβασουν πεντε πραγματα και μετα να εκφερουν αποψη.δεν ξερω αν ισχυουν ολα αυτα, αλλα αξιζει να τα επεξεργαστουμε ειναι η αποψη μου. "αποφευγουμε την φρικη της υποδουλωσης διοτι ειναι πολυ επωδυνο να την κοιταξουμε καταματα"ειδα σενα βιντεο,αυτη η φραση ειναι πολυ σοφη.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΙΠΤΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΠΡΩΤΑ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΙΚΟΛΑ ΤΕΣΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ. Η ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ, ΒΟΛΕΥΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Η τεχνολογια για μηχανιματα σεισμου υπαρχουν. Τα haarp υπαρχουν. Ερευνιστε το στο ιντερνετ και θα τα δειτε. Ο Jessie ventura ειχε εκπομπι με αυτα. Το history channel ειχε κανει συνδεςη των ψεκασμων με το χααρπ σε εκπομπι περι νεασ τεχνολογιας οπλων και πολεμου. Ψαξτε τα. Ενιμεροθειτε.

Ανώνυμος είπε...

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ!ΑΙΑΣ.....

Ανώνυμος είπε...

προς ανώνυμο του 10:25 ρε φιλε πρέπει να είσαι οι "εβραίος" η πολύ μα πολύ μαλάκας,αγράμματος,ηλίθιος,μπινές και ότι άλλο πόθοι το "σκατομιαλο" σου βρε μαλακα τι νομίζεις που βρίσκεσαι στον μεσαίωνα ,"καργιολι" ξυπνα πριν να είναι αργά

Ανώνυμος είπε...

Activities that could violate ENMOD include:

Triggering earthquakes
Manipulating ozone levels
Alteration of the ionosphere
Deforestation
Provoking flood or drought
Use of herbicides
Setting fires
Seeding clouds
Introduction of invasive species
Eradication of species
Creation of storms
Manipulation of El Niño / La Niña
Destruction of crops

- Widespread: refers to a geographic area; the environmental modification must cover an area of several hundred square kilometers;

- Long lasting: means effects lasting for a period of months, or over a season;

- Severe: means involving serious or significant disruption or harm to human life, natural and economic resources or other assets

συμπέρασμα

γιατι να κάνουν συμφωνία για τετοια πραγματα αν δεν τα εχουν...

boom again

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΕ ΟΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΕΝΟΣ ΒΟΥΝΟΥ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙ ΟΣΟ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΤΣΙΓΑΡΑ (ΚΙΝΗΤΟ) ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΣΑΝ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΕΚΔΟΧΗ!

Ανώνυμος είπε...

Pigainte edo na ta deite monoi sas

http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=16413