Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

H βίλα στο Πόρτο Χέλι, η "Οχιά" και το "Καραλαμόγιο από την Τρούμπα"!



Πυρηνικές διαστάσεις λαμβάνει ο πόλεμοςΘέμου-Καραμήτσου με τον Σταύρο Ψυχάρη.

Τα Good fellas των εκδόσεων, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται ο Βίκτωρ Ρέστης-φρόντισε ν αγοράσει ποσοστά τόσο του ΔΟΛ, όσου και του Πρώτου Θέματος-,μέσα από το μερακλίδικο και απολαυστικό ξεκατίνιασμά τους,  αποκαλύπτουν ενδιαφέρουσες πτυχές των προσωπικών τους διαδρομών.
Τα μέχρι τώρα επεισόδια του πολέμου, έχουν ως εξής: Τη προηγούμενη Κυριακή ένα σημείωμα στο «Πρώτο Θέμα» έκανε αναφορά στη βίλα του Σταύρου Ψυχάρη στο Πόρτο Χέλι. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

Στα συρτάρια της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ναυπλίου έχει κολλήσει εδώ και περίπου ένα χρόνο-άγνωστο το γιατί-μια αρκετά ενδιαφέρουσα υπόθεση η οποία συνοδεύεται από μια εξίσου πολύ ενδιαφέρουσα μηνυτήρια αναφορά που έχει υποβάλλει η Διεύθυνση Δασών Αργολίδας. Το περιεχόμενό της αφορά σε πολύ γνωστό διαπλεκόμενο πρόσωπο και στις παρανομίες που έχει κάνει στη παραθαλάσσια βίλα-μεγαθήριο που διαθέτει σε μια από τις πιο ακριβές παραθεριστικές περιοχές της χώρας. Παράνομη υλοτομία και παράνομη επέμβαση αναδασωτέας έκτασης είναι οι κατηγορίες που του προσάπτουν οι δασολόγοι της υπηρεσίας που επιχείρησαν επιτόπια αυτοψία στη βίλα του πριν από τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Μάλιστα εξέδωσαν και τα απαιτούμενα από το νόμο πρωτόκολλα κατεδάφισης  προκειμένου να γκρεμιστεί  η  μάντρα-έκτρωμα. Κάποια στιγμή αναγκάστηκε ο ίδιος να τη ρίξει για να γλιτώσει τις συνέπειες. Καταστράφηκαν όμως τα κακόμοιρα τα δεντράκια (έχει προχωρήσει σε καταστροφή του μεγαλύτερου μέρους της φυόμενης δασικής και λοιπής βλάστησης), τα οποία εξαφάνισε μέσα σε μια νύχτα για να χτίσει στη θέση τους πολυτελείς μεζονέτες με εξωτερικό τζακούζι, μπάρμπεκιου κλπ. Αν η υπόθεση αφορούσε κάποιον τυχαίο πολίτη αυτής της χώρας, είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης θα είχε πέσει και μάλιστα θα ήταν βαρύς και ασήκωτος. Α, είναι και το θέμα της offshore πίσω από την οποία κρύβεται ο «επώνυμος». Προσεχώς…

OΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΨΥΧΑΡΗ
Μέσα από τα Μικροπολιτικά των ΝΕΩΝ, ο Σταύρος Ψυχάρης θα εξαπέλυε την αντεπίθεσή του, ξεκινώντας από τα μαύρα εκατομμύρια του Θέμου και φτάνοντας στον Καραμήτσο, τον οποίο αποκαλεί «Καραλαμόγιο από την Τρούμπα»:

(Σημείωμα πρώτο)
Τα μαύρα εκατομμύρια
Θα πάει µακριά η βαλίτσα (µε τα µαύρα) εκατοµµύρια; Διότι το τέρας όλο µοιάζει να κρύβεται στους υπονόµους (πού να τολµήσει να πλησιάσει τη… ζούγκλα) και όλο γρυλίζει. Το Θέµα είναι ότι η υποµονή εξαντλείται και η συνέχεια προµηνύεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα καθώς πολλοί… χορηγοί άρχισαν να λαλούν!
(Σημείωμα δεύτερο)
Κλέφτης Κινηµατογράφων
 Τον… ξέχασαν; Τον καλύπτουν; Και ώς πότε; Και η βαλίτσα µε τα µαύρα εκατοµµύρια; Θα περιµένει πολύ ακόµη η Δίωξη; Το Θέµα είναι ότι το Καρα-λαµόγιο από την Τρούµπα τούς κλέβει όλους κινηµατογραφικά. Λοιπόν έχουµε Θέµα και καθηµερινό σίριαλ: Το Καραλαµόγιο και η Οχιά...
 (Σημείωμα τρίτο)

Δανεικά για... «σπίτι»

 Και σήµερα έχουµε Θέµα. Δηλαδή κάθε εβδοµάδα γίνεται αρπαγή. Ενα άλλο Δηµόσιο λαµόγιο έλεγε ότι όταν µεταφέρεις λεφτά καθ’ οδόν σού πέφτουν µερικά!.. Οµως το Καρα-λαµόγιο (από την Τρούµπα στο Ψυχικό – εξ αγχιστείας…) δεν ξέρει ότι ήδη λαλούν οι «χορηγοί» του και το µεγάλο ψάρι θα φάει το µικρό. Τελικά είτε ο χοντροµ.…ς, όπως αποκαλεί τον συνεταίρο του, είτε ο και πολύ (λέει) βλάκας νεόκοπος χορηγός, πιθανώς και οι δυο µαζί θα τον ξαποστείλουν. Και θα ζητάει πάλι τρία κατοστάρικα από τον κυρ Νίκο για να πάει (επί πληρωµή) σε ένα «σπίτι»!!