Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Ο Καρχιμάκης αποκήρυξε... το facebook



Ο Καρχιμάκης αυτοδιεγράφη από το γκρουπ «Ανεξάρτητη Κρήτη» χθες το πρωΐ
Απολογητικός εμφανίστηκε χθες ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, σχετικά με την αποκάλυψη της «Μ» ότι είναι μέλος του γκρουπ «Ανεξάρτητη Κρήτη» στο facebook!
Tο δημοσίευμα της «Μ» έγινε… ανάρπαστο από δημοσιογραφικά sites και blogs ανά την Ελλάδα, με αποτέλεσμα ο Λασιθιώτης πολιτικός να χάσει τον....



ύπνο του.
Και πώς να μην τον χάσει, όταν ένα προβεβλημένο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και άμεσος συνεργάτης του πρωθυπουργού, εμφανίζεται με τη φωτογραφία του (που παραπέμπει απευθείας στην προσωπική του ιστοσελίδα) στο συγκεκριμένο γκρουπ, που αναφέρει στο προφίλ του: «Δε θέλουμε αφεντικά πάνω από τα κεφάλια μας, το νησί μας μπορεί και έχει τη δύναμη να σταθεί στα πόδια του και μόνο του, έχουμε τη δύναμη, ας αποκτήσουμε και τη φωνή. Η Κρήτη μπορεί!»
Ο κ. Καρχιμάκης που δεν ανταποκρίθηκε στα τηλέφωνα συνεργατών της Μ», που προηγήθηκαν του δημοσιεύματος. Χθες ήταν λαλίστατος λόγω και των διαστάσεων που είχε πάρει το θέμα και άφησε να εννοηθεί ότι το όλο θέμα αφορά σε λάθος ή παράλειψη του διαχειριστή του.
Είναι γεγονός πάντως ότι το πρώτο πράγμα που έκανε χθες το πρωί, οπότε και δημοσιοποιήθηκε το θέμα, ήταν να δώσει εντολή σε συνεργάτη του, για άμεση διαγραφή από το συγκεκριμένο γκρουπ.
Τέτοιες ενέργειες και κινήσεις- τόνισε- όχι μόνο δεν τις επικροτώ, αλλά είμαι και απέναντι σε τέτοιες λογικές, που μόνο κακό μπορούν να κάνουν στο νησί μας. Εχω- πρόσθεσε- 27.000 φίλους στο facebook και είναι λογικό να μην μπορώ ν’ αντιληφθώ όλα όσα γίνονται και αναρτώνται.


http://www.2810.gr

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΗ ΛΕΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ.ΑΙΑΝΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

μπορει να εξηγησει καποιος σ'εμενα το φτωχο χαζο χωριατη τι ζορι τραβανε οι κρητικοι με την ανεξαρτησια της κρητης, πως προεκυψε η σημαια κτλ; εχω χασει επεισοδια μαλλον

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΝΕ ΖΟΡΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΚΩΤΙΝΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΝΧΟΥΝ ΚΑΛΗΤΕΡΑ .ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΩΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΝΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΑΙΑΝΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

To Pasok exei eidi walei tous ypopsifious tou sta diafora kratidia olokliris tis elladas opos fenete gia na tin moirasoun se fetes opos eidi siga siga erxete sto fos ton MME

Ανώνυμος είπε...

Fysika gia na eine efkolo stous Tourkous ke Amerikanous na paroun oti theloun xoris prowlimata!

Ανώνυμος είπε...

Ανγελλιδης..το ονομα μου!!
Δεν περιμενα οτι η αποκαλυψη μου θα εκανε τετοιο μπαχαλο!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα σχέδιά τους προχωράνε. Το νού τους οι Κρητικοί. Ας παλέψουν για την Ελληνικότητα της λεβεντομάνας Κρήτης, έστω και τώρα. Βλέπουν οτι το κόμμα τους τους ξεπουλάει. Γιατί τόσα χρόνια δυστυχώς η Κρήτη έβγαζε το ΠΑΣΟΚ. Ας ΞΥΠΝΉΣΟΥΝ επιτέλους!!!

Ανώνυμος είπε...

παλιο γαμιδι του κερατα παραιτησου και φυγε....αν σε βρω πουθενα θα σε σπαω στο ξυλο