Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ DVD:ΕΤΣΙ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΑ



ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ!

Εκτός από την "Αυριανή",τα ίδια και...χειρότερα γράφει και το "Έθνος":

Μυστική» αποστολή στο Βουκουρέστι πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης. Πήγε με... τραγιάσκα και έφυγε με DVD!

Αποστολή στο Βουκουρέστι


Σαν «πράκτωρ 007», με μαύρο πανωφόρι και δερμάτινη τραγιάσκα, ο Γ. Καρατζαφέρης ταξίδεψε το πρωί του Σαββάτου για τη Ρουμανία. Στο αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου τον περίμενε ένας κουστουμαρισμένος εξηντάρης, με χλωμό πρόσωπο και μαύρα γυαλιά, που αυτός κι αν έμοιαζε με πραγματικό πράκτορα! Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κατέλυσε στο ξενοδοχείο Marriott, όπου στην πριβέ τραπεζαρία γευμάτισε με τον «σκοτεινό» εξηντάρη και δύο άλλους κύριους με παραφουσκωμένα σακάκια, δείγμα ότι οπλοφορούσαν. Βγαίνοντας, ο Γ. Καρατζαφέρης κρατούσε δύο DVD. Προφανώς ετοιμάζεται για... πόλεμο ο αρχηγός του ΛΑΟΣ. Με ποιον άραγε;...
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ:ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ,ΟΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΧΕ ΚΗΡΥΞΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΑΛΑΦΟΥΖΟ!

ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΤΑ DVD ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ;

ΜΗΠΩΣ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΕΥΝΟΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΤΟΥ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥ;;;

ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΡΩΤΗΜΑ:ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ Λαος ΕΧΕΙ ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ ΜΕ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΚΑΙ...ΜΑΦΙΕΣ;

Για όσους πάντως τον...ξέρουν,γνωρίζουν καλά πως ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ-ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ-ο κωλοτούμπας πήγε...μπροστά κι έκανε "μπίζνες" την "χρυσή εποχή" Μητσοτάκη,δηλαδή μεταξύ 1989-'93!
Πρόκειται για μια περίεργη και ΒΡΩΜΙΚΗ υπόθεση:Ας τα βλέπουν αυτά οι ψηφοφόροι του τηλεκόμματος,που νομίζουν πως...ξαφνικά ο Παπαχελάς έγινε...πατριώτης (ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!) και ο ΣΚΑΙ τους...αγάπησε! 

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το καρατζαφερη δε το γουσταρω και δε θελω να ασχολούμαι.ΑΛΛΑ ο συγγραφεας του αρθρου ρε παιδια που ξέρει αυτες τις λεπτομέρειες?Μας δουλεύετται?Ακόμη και τι καφέ παρήγγειλε και τι τιπς εδωσε στο σερβιτόρο στη ρουμανια θα μας πει.Εχουμε γίνει επιστημονικη φαντασια γαμω τη κρίση μου.Ο καθε παπαρας βγαίνει και μάλιστα σκανδαλωδως σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές που εξυπηρετεί το σκοπό κάποιων σίγουρα και λέει μια ιστορία.Ρε δε σωζόμαστε με τπτ!Μάγκες το μόνο που κάνετε είναι να δυναμώνεται αυτό τον απατεώνα καρατζ και νομίζεται οτι τον πολεμάτε.Αν θέλετε να τον πολεμήσετε μιλήστε για το έργο του(που δεν εκανε)και τα ψεματα κωλοτούμπες που σιγουρα θα συνεχίσει γιατί ειναι ενας απλός και μικρός απατεώνας όπως όλοι τους.Όσο για το δξμοσίευμα αρκείνα δούμε την εφημερίδα που δημοσιεύθηκε η οποία μπορούσε να αποτελεί και σειρα του x-files.Γιδια...

Γεώργιος Διάφας είπε...

Μόλις αποκτούν εξουσία τα διάφορα blog και καταλαβαίνουν ότι μπορούν να διαμορφώσουν απόψεις ξεχνούν τι ευαγγελίζονταν και ομοιάζουν με τα υπόλοιπα Μ.Μ.Ε.
Διαπιστώνω πως στο κυνήγι των "κλικ" η ανεξαρτησία και η φερεγγυότητα θα αποτελέσουν παρελθόν.

Ανώνυμος είπε...

Και τωρα εμεις πρεπει να φαμε τις παπαριες του γραφοντος, ο οποιος κι' ολας τα γνωριζει με τοοοοση λεπτομερεια ?
Αιντε ρε τραβατε απο 'δω...

Ανώνυμος είπε...

logios eisai polu swstos! makari oloi na eixan thn antilipsh sou !

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΠΟΙΜΑΝΤΟΡΙΚΗ ΡΑΒΔΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;

Unknown είπε...

Τον Καρατζαφερη,τον γουσταρω παρα πολυ!!!!!!!!!
Ειναι μαγκας,αλανι,αρχιδατος και δεν μασαει,πανω απ'ολα!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

διακρίνω μια εμπάθεια στυλ λαζόπουλου στο μπλογκ σας για το ΛΑΟΣ.δεν εξυπηρετεί κάτι πάντως γιατί ο κόσμος καλώς γνωρίζει την προσφορά του καρατζαφέρη στα εθνικά θέματα και το μεταναστευτικό τουλάχιστον

Ανώνυμος είπε...

ετσι τουλααααχιστον! Γτ τουλάχιστον για εμάς που τον παρακολουθούμε ανελλειπώς εδώ και 11 χρόνια, ξέρουμε πολύ καλά τη δουλειά έκανε, όταν ακόμα ούτε μας άφηναν να μιλήσουμε στα κανάλια, αλλά τώρα μας παρακαλάν μπας και βγάλουν καμμιά είδηση! Όλα τα άλλα τα βλέπω βερεσέ... Το τι έχω διαβάσει εδώ από θαυμαστές και χειριστές των νοημάτων τύπου λάκη και αρβύλα! Και μετά κράζετε το ΜΜΕ και το σύστημα! ΠΟυ αυτή μόνο για την τηλεθέαση, εκτός είναι πρακτοράκια και φαίνεται η εμμονή, προσβάλλουν κάθετι ηθικό και ορθόδοξο! Αλλά θα έρθει και αυτών η ώρα!

Ανώνυμος είπε...

mi psaronete re, ke apo tis dio plevres. oi men krazoun ena blogger, kai oi alloi ena bodybuilder pou tous empezi me lefta i xoris.

gkd

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ κι εγώ με τον Logios. Παιδιά προσέχετε και ελέγχετε λίγο τί ανεβάζετε γιατί σε λίγο θα καταντήσετε όπως τα ΜΜΕ και θα πάψει και ο κόσμος να σας εμπιστεύεται. Είναι κρίμα να χαθεί κι αυτή η δυνατότητα που έχουμε για αντικειμενική ενημέρωση.

Ανώνυμος είπε...

παιδια εγω ενημερωνομαι απο εδω και απο τον φιλουμενο.....ειστε σοβαρο μπλοκ καπια στιγμη θα σασ το κλεισουν αν φοβιθουν αλλα δεν νωμιζω ...χρονια υπαρχει ο λεβεντησ και τον εχουν βγαλει γραφικο...μολισ φοβηθουν τα μπλοκ θα τα ξετιναξουν οπωσ ο σημιτησ τουσ ραδιοσταθμουσ...καλω τουσ διαχιρηστεσ αν τουσ κλεισουν να κανουν τον αγωνα τουσ μεσω φεισμουκ...αν ειμαστε 1-2 μασ απομωνονουν αν ειμαστε εκαντονταδεσ δεν μπορουν να κανουν τιποτα...εχω δυο θεματα για τουσ διαχιριστεσ....πρωτον μηπωσ βιαστηκατε με το χαρπ και τον σχεδιασμο σεισμων...δεχομαι οτι μπορει να υπαρχει τετια τεχνολογια αλλα τι σημαινει οτι ο καθε 9 ριχτερ σεισμοσ ειναι συνωμωσια...???για την ταυλανδη μπορει γιατι δνε πειραχτηκαν κατι βασεισ εκει περα...αλλα η ιαπωνια εχει ιστορικο σεισμων..μην λεμε συνεχεια λογια του αερα...και δευτερον θεμα ο καρατζαφερησ μπορει να ειναι κολοτουμπασ οτι θελει ασ ειναι ...εγω ξερω οτι το 2000 ελεγε για τουσ μετναστεσ ποσοστοση τωρα δικαιωνετε που εχει γεμισει η αθηνα ξενουσ...και εχει σοβαρα στελεχοι...σιγουρα κανει μαγειρεματα ο παπαχελασ δεν τον αγαπησε ξαφνικα...αλλα πιο μου λεει οτι δνε λειτουργει δουρειοσ ιπποσ σαν τον πουτιν...ειναι γατα και εχει καλα στελεχοι ασ τον φωτισει ο θεοσ και ασ μην τον πιστευει ...τον πρευσβεβη.....θεωρω οτι οπιο κομα και να ριξουμε εκτοσ νδ-πασοκ για οφελοσ μασ ειναι...μην τρωγωμαστε ο καρατζαφερησ λελει αληθειεσ και διαπλεκομενοσ να ειναι απο τα 10 θα κανει τα 2 ενω οι αλλοι μασ λενε λεφτα υπαρχουν και μετα μασ ξεπουλανε...ανοιχτα τα μυαλα σασ ρε μαγκεσ...ολουσ εμεσ ενωνη η ελλασ

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση (ρητορική): Ο Καρατζαφέρης τα έχει κανει "πλακάκια" με τον Κουρή;

Ανώνυμος είπε...

Διακρίνω μία εμπάθεια με το ΛΑΟΣ....
Το έχετε αναλάβει εργολαβικά το θέμα από τη Ριγίλης ????Συγνώμη Συγγρού ήθελα να πώ.