Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΤΩΝ BLOGGERS;



Από το : tro-ma-ktiko
Δεν θέλει και πολύ σκέψη. Αν ο Βαρδής Βαρδινογιάννης και ο Γιώργος Μπόμπολας οι οποίοι είναι οι... μεγαλοϊδιοκτήτες του Mega αλλά και μεγαλο-εργολάβοι του Δημοσίου (σημειώστε το αυτό) δεν δίνανε το ΟΚ ώστε να προχωρήσει η συγκεκριμένη αγωγή μέσω του... 

νομικού τμήματος του καναλιού, δεν υπήρχε περίπτωση οι δημοσιογράφοι του Μega να κάνανε μήνυση για κάτι που όλος ο κόσμος παρακολουθεί εξόφθαλμα κάθε βράδυ.

Δηλαδή την απόλυτη προπαγάνδα του Mega υπέρ της συγκεκριμένης Κυβέρνησης αλλά και γενικότερα υπέρ της κάθε κυβέρνησης που εξυπηρετεί τα επιχειρηματικά τους συμφέροντα.

Mόνο το Mega κατά αυτούς έχει το δικαίωμα να κρίνει τους πάντες, από τους φορτηγατζήδες ως τον πρωθυπουργό (αναλόγως συμφερόντων πάντα) και φυσικά κανείς δεν πρέπει να τολμήσει να τους κρίνει για το θεάρεστο έργο που επιτελούν.

Όσο για τους μηνυτές, στους οποίους θίχτηκε η τιμή και η υπόληψη όπως ο διευθυντής ειδήσεων του Mega Χρήστος Παναγιωτόπουλος αλλά και οι 'δημοσιογράφοι' -σχολιαστές του δελτίου (Ολγα Τρέμη, Γιάννης Πρετεντέρης, Π. Τσίμας και Μ. Καψής) , καλά θα κάνουν να αποσύρουν τις μηνύσεις γιατί πλέον ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι και τα γιαουρτάκια δεν θα αργήσουν να μεταφερθούν απο τον χώρο των πολιτικών και σε αυτόν των δημοσιογράφων.