Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Κάτι δεν πάει καλά εκεί στον αέρα!


psekasmoi_1
Την επισήμανση, μου την έκανε στρατιωτικός, ιπτάμενος, ενώ ήδη είχαν σπάσει τα τηλέφωνα στην «ΕΩ» και το elora.gr, καθώς έχουμε κατ’ επανάληψη ασχοληθεί με το θέμα. «Νίκο, εδώ και τέσσερις ημέρες ψεκάζουν συστηματικά την Αθήνα. Ψάξτε το παιδιά, κάτι δεν πάει καθόλου καλά...».
Έγιναν ερωτήσεις στη Βουλή, ρωτήσαμε αρμόδιους στο υπουργείο Μεταφορών, στην ΥΠΑ, τίποτα...
Παντού, βουλωμένα στόματα. Όλα στο σκοτάδι, λες και δεν φαίνονται καθημερινά στο γαλανό αττικό ουρανό οι γραμμές που αφήνουν πίσω τους τα αεροπλάνα των «μάγων του καιρού» και του ελέγχου της (εξεγερτικής;) διάθεσής μας. Α ναι, τα αεροπλάνα που κάποιοι μας λένε ότι δεν πετούν. Υπάρχει μια «αναρχία» τελικά εκεί πάνω...
Παγκόσμια μαφία ορθολογιστών
Τελικά, έχουμε να κάνουμε με μια παγκόσμια μαφία ορθολογιστών, η οποία δεν διστάζει να χειραγωγεί τα πάντα. Τύποι που παριστάνουν τους θεούς... Τώρα, με την κάρτα του πολίτη, απειλούν και τα συνταγματικά δικαιώματά μας, διεισδύοντας σε όλες τις προσωπικές πτυχές της ζωής μας, ώστε να μπορούν να μας ελέγχουν ολοκληρωτικά; Εδώ, ερώτημα υποβάλλουμε.
Τώρα που οσμίστηκαν κίνδυνο, χειραγωγούν με χημικά ακόμα και τη διάθεσή μας; Ερώτημα υποβάλλουμε. Τώρα που το πείραμά τους στην Ελλάδα δεν βγαίνει, τι άλλο θα κάνουν για να μας καταστείλουν; Πάλι ερώτημα υποβάλλουμε. Γιατί κάτι τέτοιο λένε πολλοί ότι συμβαίνει, μιας και το πείραμα «Ελλάδα» απέτυχε και δη παταγωδώς... Ψεκασμοί λοιπόν; Any whistleblowers ή ένα βαθύ λαρύγγι πουθενά, για να μάθει ο κόσμος τι συμβαίνει;
Θεωρίες ή πραγματικότητα;
psekasmoi_2
«Σιγά μη μας ψεκάζουν, θεωρίες συνωμοσίας» θα πουν πολλοί. Έτσι είπαν όταν γράφαμε ότι δεν υπήρχαν όπλα μαζικής καταστροφής στο Ιράκ,. Τελικά, εμείς οι «συνωμοσιολόγοι» είχαμε δίκιο. Η παραδοχή κύριου μάρτυρα της υπόθεσης, «κρύφτηκε» πρόσφατα στις μέσα σελίδες της βρετανικής ημερήσιας εφημερίδας «Guardian». Και τι έγινε, είπαν τα ανθρωπάκια του συστήματος...
Ποιος ασχολείται πια στην Ευρώπη με το Ιράκ και τους 1.300.000 νεκρούς από την ημέρα της ανατροπής του Σαντάμ; Εδώ γίνεται χαμός: Λιβύη, Ιαπωνία, οικονομική κρίση, επεισόδια στο Λονδίνο (καλά, εκεί δεν ψεκάζουν;), νέα ήττα της Μέρκελ, στην Πορτογαλία ο Σόκρατες έπεσε και στο Βέλγιο κοντεύει χρόνος χωρίς κυβέρνηση... Η επικαιρότητα τρέχει και πολλά πράγματα, απλά «ξεχνιούνται».
Εμείς, όσο δεν παίρνουμε απαντήσεις στις ερωτήσεις μας ή τρώμε δούλεμα, τόσο δικαιούμαστε να υποπτευόμαστε ότι κάποιοι εκεί ψηλά στα υψίπεδα της εξουσίας, χρησιμοποιούν εξωφρενικές και ανήθικες μεθόδους, προκειμένου να αποφύγουν το ξέσπασμα της λαϊκής οργής. Πού θα πάει, κάποια στιγμή τα άπλυτά τους θα βγουν στη φόρα...
Ελπίζουμε απλά να μην έχει παρέλθει 20ετία, ώστε να μπορέσουμε να δικάσουμε κάποιον υπεύθυνο. Γιατί ο «προοδευτικός» δολοφόνος Τόνι Μπλερ (η σύζυγος του οποίου παριστάνει τη συνήγορο όσων έχουν υφαρπάξει ελληνικές περιουσίες στην Κύπρο), κόβει βόλτες ανενόχλητος, πουλώντας τις υπηρεσίες του στην υψηλή επιχειρηματική πελατεία την οποία «εξυπηρετούσε» όταν ήταν πρωθυπουργός.
Δεν έχουμε λόγο να πιστεύουμε κανέναν...
Δεν έχουμε πια κανένα λόγο να πιστεύουμε κανέναν τους. Πριν από περίπου ένα χρόνο, ένας παλιός συνάδελφος τον οποίο εκτιμώ πολύ, με άφησε σύξυλο, όταν απορώντας για την έκβαση μιας υπόθεσης τον επισκέφθηκα, λέγοντάς μου ότι «το πρόβλημα με εσάς τους δεξιούς, είναι ότι εμπιστεύεστε τους θεσμούς». Πολλοί, πια, δεν εμπιστεύονται ΚΑΝΕΝΑΝ εκπρόσωπο αρχής της Πολιτείας. Η Δημοκρατία κακοποιείται συστηματικά στη χώρα μας, η εκλεγμένη (ας προσέχαμε) κυβέρνηση της οποίας έχει μετατρέψει το Σύνταγμα σε «σουρωτήρι» (πάλι καλά που υπάρχει και το Συμβούλιο της Επικρατείας), παριστάνοντας τον Προκρούστη. Είμαστε πια αντιμέτωποι με μια νέα μορφή ολοκληρωτισμού.
Καταρρέουν... 
Όπου κι αν κοιτάξω, ακούω ψέματα, βλέπω μια απίστευτη διαστρέβλωση της πραγματικότητας, διαφθορά και μηδενισμό. Το σύστημα νοσεί βαθύτατα και είναι πλέον θέμα χρόνου να πνιγεί μέσα στο βόθρο τον οποίο το ίδιο έστησε. Η κοινωνία μας αργά ή γρήγορα, θα μετατραπεί σε Mad Max κατάσταση. Η εικονική πραγματικότητα, το δημιούργημα των διαπλεκόμενων ΜΜΕ, καταρρέει. Για αυτό και έχουν προσφύγει σε πιο «δραστικά» μέσα...
Νίκος Χιδίρογλου

34 σχόλια:

Γκιαούρης είπε...

Σήμερα από το πρωί το νερό είναι διαφορετικό.. Δεν έχει ακριβώς χώμα μέσα, ούτε χλώριο όπως το καλοκαίρι..

Ανώνυμος είπε...

http://www.rdrinfo.net/
Δείτε τι πετάει πάνω απο τα κεφάλια σας κάθε στιγμή ;)

Ανώνυμος είπε...

Ρε κοθονια εδω και 50 χρονια που ζω βλεπω αυτα στον ουρανο και ειναι απο τους υδρατμους των καυσαεριων.ΠΟΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ηλιθιος πρεπει νασαι για να λετε τετοιες βλακειες.Ρε βλακες αν δεχομασταν οτι ψεκαζανε θα ψεκαζανε και τον εαυτοτους ηλιθιοι.
Ποτε θα σταματησετε να λετε βλακειες.Και μετα διαμαρτυρεστε γιατι εφτασε η ελλαδα εδω που εφτασε.Κοιταχτητε στον καθρευτη και πειτε ποσο μαλακες εισαστε.

Ανώνυμος είπε...

ετσι σε εμαθαν εδω και 50 χρονια και ετσι λες.ζησε στο παραδεισου

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε 11:14 μ.μ.

πρόσεχε μη δαγκώσεις τη γλώσσα σου και φαρμακωθείς από το τόσο μίσος!!δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις στη ζωή σου από το ασχολείσαι με τέτοιες "βλακείες"??

Ανώνυμος είπε...

ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΒΟΘΡΟ ΣΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ
ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΚΛΑΜΠΑΚΙ Η ΣΕ ΚΑΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΠΑΖΟ.

Ανώνυμος είπε...

11:14 ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ BLOG.50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΣΚΑΡΙ ΗΣΟΥΝΑ ΚΑΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ.ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ.Υ.Γ. ΝΑΙ ΜΕ "Κ" ΚΕΦΑΛΑΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΙΝΗΜΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΟΠΛΑ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ?
ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΤΩΡΑ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΞΥΠΝΙΟΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
ΔΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΚΛΑΦΤΟΙ ΜΕ ΤΟΥ Μ...Σ.
ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ: "ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ" ΕΤΣΙ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ.. Μήπως η διαδήλωση που τους "πείραξε" περισσότερο είναι αυτή της 27/3 και άρχισαν τους μαζικούς ψεκασμούς;

Ανώνυμος είπε...

Πάμε για ρέμπελο.
Έμεις θα υποστηρίζουμε την ορθοδοξία και όσοι είναι με τον Χριστό θα μας υποστηρίζουν,όσοι δεν έχουν αξίες θα μας εναντιωθούνε.
Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ:
ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ.
ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ.
ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΔΡΑΣΗ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΙΝΗΜΑ,ΚΑΛΩ ΙΕΡΕΙΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ,ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.
ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ Ή ΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΤΕ ΣΤΟ ΧΑΟΣ.
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ Ή ΜΕ ΕΜΑΣ Ή ΣΤΟ ΧΑΟΣ
ΥΠΟΓΡΑΦΗ
"Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ"

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΕΓΕΝΕΤΟ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΗ...

Ανώνυμος είπε...

12:15 προσεχε ταλογια σου οποιος εχει την ΕΛΛΑΣμεσα του και δεν ειναι χρισ. ορθ πρεπει να χαθει;,το συνταγμα ειναι υπερ της ανεξιθρησκειας μου θυμιζεις τους βυζαντινους ανθελληνες αυτοκρατορες και πατριαρχες που ισοπεδωσαν καθετι αρχαιοελληνικο και το χριστο που λεει,οποιοι δεν πιστευουν σε εμενα φερτετους κκαι κατασφαξτετους εδω μπροστα μου, κατα λουκαν 19:27.Α και κατι ακομη προσεχε γιατι οι πατριαρχες τους επαναστατες τους ΑΦΟΡΙΖΟΥΝ,ΒΛΕΠΕ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 21 ΚΛΠ.....

Ανώνυμος είπε...

Opos ematha protou 2 mines se kapoia poli tis Germanias epeidi mesa se kati lepta allaksa akarieos o kairos oi Metereologoi pou to parakolouithousan ekanan minisi peri Agnostou gia afto to parakseno Fainomeno efoson proigoumenos eixan dei 2 Megala Aeroplana na petoun mazi dipla dipla ke na psekazoun taftoxronosse stil opos i Fotografia epano!
Den eine logiko toso megala Jumbo Jet na petane dipla diplake na psekazoun!! Mipos wriskonte stin Ameriki ke psakazoun Kalamboki?? xaxaxa se teteio ypsos ??? Ase merikoi den exoun parei xambari akoma to ti ginete.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΣΤΟ ΑLTER ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΟΘΗΚΕ . ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΙ ΒΑΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΗΣΟΥΝ ΝΕΦΟΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ,ΕΡΩΤΗΣΗ ... ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΓΟΙ ΚΟΠΑΔΙ..?. ΑΙΑΝΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΕΛΘΕΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΕΓΩ ΖΩ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Η ΦΥΣΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΠΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ. ΠΑΝΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΙΑΝΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά άντε πάτε με καμία γυναίκα γιατί το κακό ζουμί έχει φτάσει στον εγγεφαλοσας και λέτε μαλακιες . Άκου μας ψεκαζουν χαχαχαχα τι άλλη μαλακια θα ακούσουμε θεεμου

Ανώνυμος είπε...

egw auto pou exw na pw meta apo paratetamenous psekasmous ginete xamos me ioseis opws ligo meta ta xristougena!!!ksafnika xekinhsan grhpes kai ioseis egw gia 2 mhnes hmoun seinexeia arwsth.....

Ανώνυμος είπε...

9:05 Μου φαίνεται από τις πολλές "γυναίκες" έχεις χαζέψει.
ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
...και ξυπνήστε και τους υπόλοιπους! Μας κοιμίζουν καθημερινά!

Ανώνυμος είπε...

Μας ψεκάζουν καθημερινά είτε κάποιοι το πιστεύουν είτε όχι. Η εντολή έρχεται από τόσο ψηλά που ακόμα και τα ζώα οι βουλευτές δεν ξέρουν τίποτα ή δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Πολύ φοβάμαι πως μας κρατάνε υπνωτισμένους για όσο καιρό τους συμφέρει. Όταν θελήσουν να μας εξεγείρουν θα το κάνουν. Εξαρτάτε από τα δικά τους συμφέροντα και σχέδια!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε σεις τι μαλακιες λετε και διαφωνειτε?Εγω δεν αρνουμαι καμια θεωρια ΑΛΛΑ δεν ειναι δυνατον εμεις σε αυτο το μπλογκ να ειμαστε οι μονοι ελληνες αληθινοι,καποιος που ασχολειται με τη μετεωρολογια,αεραμυνα ή οτι αλλο υπαρχει θα εβγαινε να το πει αν ισχυε.Προς το παρον ειναι μια θεωρια που υπευθυνα δεν εχει καταγγελθει ως φαινομενο.Και αν μας ψεκαζουν γιατι ειμαστε εδω μεσα και γραφουμε οτι γραφουμε???Δε μας πιανει εμας?Εδω ο αλλος και επανασταση μας ειπε να κανουμε.Ξυπνατε και μονο που ειμαστε σε εγρηγορση αρκει προς το παρον και απο οτι φαινεται ο ελληνας πλεον εχει γυσισει στο ψαξιμο και δε μασαει οτι του πλασαρουν.Όμως εκει υπαρχει ο κινδυνος της παραπληροφορησης και διαστρεβλωσης πραγματικοτητας απο τις οποιες καποιοι βγαζουν χρημα.μη μασατε

Ανώνυμος είπε...

Μηπως μας ψεκαζουν με τεζα γι αυτο και δεν βλεπω κατσαριδες τωρα τελευταια???

Δημήτρης είπε...

Έτσι ήμουν κι εγώ, στη π μου όλα. Όταν άκουγα τέτοια πραγματα έλεγα τι μαλακιες είναι αυτές. Όταν όμως έψαξα λίγο στο διαδίκτυο, είδα γεγονότα, αποδείξεις, φωτογραφίες, βίντεο, μαρτυρίες ανθρώπων, πειράματα και χίλια 2. Οι πληροφορίες ήταν από όλο τον κόσμο, όχι από μια πηγή μόνο. Αν δεν κάνετε έρευνα από μόνοι σας να δείτε τι παίζει, μη μιλάτε για συνομωσίες χωρίς να έχετε αποδείξεις για τίποτα επειδή απλά σας φαίνετα απίστευτο.

Ανώνυμος είπε...

Ωραια και αν δεχτουμε οτι μας ψεκαζουν τοτε γιατι ειμαστε εδω και συζηταμε αυτα αντι να ειμαστε ουφο???Μηπως δεν πηραμε αρκετη δοση?

Ανώνυμος είπε...

OSOI PISTEYOYN KAI AGAPOUN KAI EXOYNE KALI PROTHESI DE TOYS PIANEI.
ESTO KAI AN EINAI OLIGOPISTOI STA SEIMIA TON KAIRON.

ΕΛΛΑΝΙΟΣ13 είπε...

ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΙΚΑΝΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ ΣΠΙΘΑΜΗ ΠΡΟΣ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΝΑΚΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΑΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΗ!!!ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΕΙΑ ΗΛΙΟΒΟΛΤ!!!ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΝΙΣΜΟ ΣΑΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!!!!ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

30/03 11:14 και 31/03 12:09 δες στο Google για chemtrails και contrails και δες τις διαφορές. Και για να σε βοηθήσεω δες το βίντεο. Ξερόλες του κερατά.

Ανώνυμος είπε...

ο 12:09 ειμαι.τα εχς διαβασει λεω αλλά δε μου λεει κατι.επαναλαμβανω οτι τους αεροψεκασμους δε το αμφισβητω καθετα και προσπαθω να μη φαινομαι ξερολας.ΕΣΥ 5:21 που εισαι ξερολας μιας που επειδη τα ξερεις ολα ξερεις οτι ειμαστε και ξερολες απαντησε μου κατι.γιατι δεν επηρεαζομαστε εμεις απο αυτα(πραγμα που ρωτησα και στο ποστ 12:09) και δευτερον ΕΝΑΣ λεω ρε πουστη ΕΝΑΣ ελληνας αληθινος σε μετεωρολικη υπηρεσια,αεραμυνα,γεα κτλ δεν υπαρχει να το "αποκαλυψει"?ειναι ολοι τρολς?φοβουνται μην αναστατωθουμε?δεν ειναι καν ανθρωποι?ειναι πρακτορες?

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω τι ψεκάζουν όμως ένα το ξέρω σίγουρα: 2 μέρες μετά το πέρασμα των αεροπλάνων πάνω από την πόλη που ζω, η κόρη μου είναι άρρωστη με πυρετό και βήχα...!!!! Είμαι πλέον προετοιμασμένη:μόλις δω τ' αεροπλάνα προμηθεύομαι και τα κατάλληλα φάρμακα

Ανώνυμος είπε...

Τι λέτε καλέ; Έδώ, για να πουν ότι στα Ίμια πήρε τη σημαία ο ...αέρας έκαναν τόσα χρόνια και για τα πειράματα που μας κάνουν θα στα ομολογήσουν σήμερα;;; ΧΑΧΑΧΑ. Φίλε ΑΙΑΝΤΑ, επειδή είμαι α΄πο το νησί του ΑΙΑΝΤΟΣ συμφωνώ ότι οι χριστιανο-ορθοδοξο-ελληναρο-μαλάκες να σκάσουν επιτέλους μπας και δούμε άσπρη μέρα! Επιτέλους!!!Ξεκολλήστε! μΗΝ ΞΕΧΝΆΤΕ ΌΤΙ ΜΕΡΙΚΆ ΑΠΌ ΤΑ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΑ ΕΓΚΛΉΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΎ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!! αιαντιδα

Ανώνυμος είπε...

Τα αεροπλάνα είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο εδώ στην Κύπρο. Το πιο κάτω τραγούδι/βίντεοκλιπ αποτελεί τη διαμαρτυρία μιας ομάδας παιδιών από τα βουνά του Τροόδους που με χιουμοριστικό τρόπο καταδικάζουν την όλη κατάσταση καθώς και τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ:
Τίτλος: "Ο Μεγάλος Αδελφός"
http://www.youtube.com/watch?v=aAfHD37bt6k

Ανώνυμος είπε...

estw oti den yparxoyn chemtrails,
poios sas eipe oti ta normal kaysaeria (contrails dil.) einai ofelima gia tin ygeia??

Ανώνυμος είπε...

Μας ψεκάζουν Χαϊβανίτιδα

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα 14 Απριλίου έπεσε πολύ πράγμα πάνω από την Αθήνα!

Ανώνυμος είπε...

λοιπον υπαρχουν διαφορες θεωρίες για τους ψεκασμούς... μια είναι ότι ψεκαζουν χημικα για να αποτρεψουν την ραδιενεργεια (ακτινοβολιες γ), απο αστρα που έχουν σκάσει ή απο τον δικο μας ήλιο, να εισχορησει στη γη. Άλλη είναι ότι προσπαθουν να χαμηλωσουν την θερμοκρασία. Άλλη είναι ότι προσπαθουν να μας αλλειωσουν το DNA. Άλλη είναι ότι μας ψεκαζουν ιούς. Άλλη ότι θέλουν να μας καταστρεψουν συγκεκριμένους υποδοχείς στον εγκεφαλο για να μην ξεσηκωνομαστε. κλπ κλπ και αλλα πολλες τετοιες μαλακίες.. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΊΝΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΟΗΕ Ή ΤΟΥ ΝΑΤΟ (ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΗΚΑΤΟ) ΤΗς BOEING ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΕΚΑΖΟΥΝ .ΤΙ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ,ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΠΙΣΙΜΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ. ΟΙ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥς ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ...