Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Οι πολίτες αυτο-οργανώνονται έξω από κόμματα – Λίστα με κινήσεις και οργανώσεις



Μια λίστα από συνδέσμους, με κινήσεις αυτοοργάνωσης πολιτων, έξω από κόμματα, που μεγαλώνει καθημερινά και σκέφτηκα να την δημοσιεύσω κάπου να υπάρχει και να την εμπλουτίζω κάθε που θα βρίσκω κάποια καινούρια κίνηση.
Το ότι τις δημοσιεύω εδώ δεν σημαίνει ότι προτείνω να γίνουμε μέλη σε κάποια από αυτές, και οφείλω να πω πως για κάποιες κινήσεις έχω αρκετές επιφυλάξεις και τις έχω δημοσιεύσει κιόλας. Επίσης η παράθεση εδώ, καθώς και η κατηγοριοποίηση, δεν έχει το νόημα της....
αξιολόγησης (πρέπει ακόμα να εξηγούμε τα προφανή, και πάλι δεν τη γλυτώνουμε την γκρίνια).
Δεν Πληρώνω – Ακρίβεια – Διόδια
Διάφορα
Εναλλακτικά – Αυτοδιαχείριση
Μηνύσεις
Κερατέα – Λαυρεωτική
Χαλκιδική
Σπίθα – Μίκης Θοδωράκης
Εξωτερικού
Μερικές κινήσεις δεν είναι ακριβώς κινήσεις μια και αποτελούν μεμονωμένες πρωτοβουλίες, όπως οι κινήσεις με τις μηνύσεις.
Αν έχετε κάποιες άλλες κινήσεις υπόψη σας παρακαλώ στείλτε μου λινκ. Κινήσεις πολιτικής αυτοοργάνωσης, όχι κόμματα και οργανώσεις πανελλαδικής εμβέλειας (γιατί μερικοί δεν καταλαβαίνουν κιόλας) και μάλιστα με ιεραρχία και κεντρική ηγεσία.
Αν επίσης κάποιος διαφωνεί για κάποια-ες από τις κινήσεις της λίστας αυτής και πιστεύει ότι δεν πρέπει να συμπεριλαμβάνεται ευχαρίστως να ακουστεί η άποψή του.
Θραξ Αναρμόδιος
ΥΓ. Είμαι σίγουρος πως κάποιος θα βρεθεί να γκρινιάξει για την κατάταξη.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά μακριά από το κίνημα Σπίθα του προδότη Θεοδωράκη.....Ο άνθρωπος είναι πουλημένος..Επίσης, όποιο άλλο κίνημα σχετίζεται με το ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και λοιπές αριστερές οργανώσεις πρέπει να αποφεύγεται..Μην αφήσετε αυτούς τους Αριστερούς προδότες να πλήξουν για μια ακόμα φορά το δίκιο του Ελληνικού λαού μόνο ενωμένοι οι Έλληνες θα κερδίσουν..
Άμα θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα αριστερά καθάρματα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Παναγιώτη Τραϊανού www.eamb.gr.

ΥΓ.Τα παραπάνω δεν αντικατοπτρίζουν το γεγονός οτι είμαι ΛΑΟΣ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ...Όλοι τους ευπηρετούν κάποιο σκοπό και προσωπικά πιστεύω οτι ήρθε η ώρα να τους ξεσκεπάσουμε όλους.

Δημήτρης είπε...

Ακόμα και μέλη της ΧΑ έχουν φύγει απο την οργάνωση και σιγά σιγά φτιάχνουν αυτόνομες εθνικιστικές μη κομματικες ομάδες (συλλογους, σωματεία, οργανωσεις) σε διάφορα μέρη της Ελλάδας που ασχολούνται τοπικά με τα προβλήματα των περιοχών τους (ανεργία, περιβάλλον...).

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΤΟΥ 8,54. ΟΙ ΚΟΥΡΕΛΗΔΕΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΗΣΤΩΝ Κ.Α., ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Π-Ρ-Ο-Σ-Ο-Χ-Η.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μου 8,54 εοισκεφτηκα την ιστοσελιδα που προτενες και περα απο εναν "περιεργο" αντικομμουνισμο δεν διαπιστωσα τιποτα αλλο αξιολογο,καμμια προταση .....Ενωση κεντρωων μου θυμιζει..