Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Η ελληνική χρεοκοπία αναβάλλεται επ' αόριστον.


Το ανώτατο τραπεζικό στέλεχος τελικά είναι... άνεργος εργάτης με φαντασία 

Στις 9 Μαρτίου λάβαμε ως blog το πασίγνωστο πλέον e-mail του ανώτατου τραπεζικού στελέχους που έδινε την ελληνική χρεοκοπία στις 25 Μαρτίου.
Τα στοιχεία του mail του (yahoo) έβγαζαν και ονοματεπώνυμο που ταίριαζε με τα αρχικά Γ.Β (όσοι έχουν λάβει το πρωτότυπο mail το γνωρίζουν).

Μετά το πρώτο σοκ της ανάγνωσης του στείλαμε μια....


απάντηση ζητώντας του τηλέφωνο επικοινωνίας για επιβεβαίωση της ιστορίας.

Οι μέρες πέρασαν και μας ήρθε χτες το βράδυ η εξής εκπληκτική απάντηση :

Παιδιά ηρεμήστε λίγο.
Είμαι το άτομο που έγραψε τα δύο κείμενα και πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να σταματήσει αυτή η πλάκα.

Ότι έγραψα είναι φανταστικό και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Ειλικρινά δεν περίμενα με τίποτα να πάρει τέτοια έκταση το θέμα.
Η αλήθεια είναι ότι είμαι ένας απλός εργάτης αυτής της ταλαίπωρης χώρας και αυτές τις μέρες δεν έχω καθόλου δουλειά. Έτσι προχτές που καθόμουν στον υπολογιστή αποφάσισα να γράψω ότι μου κατέβαινε στο κεφάλι.
Στην αρχή μου φάνηκε διασκεδαστικό η όλη κατάσταση αλλά τώρα συνειδητοποιώ το μέγεθος αυτής.

Γ.Β.

Συμπέρασμα Πρώτο : Πολύ πετυχημένο, απέδειξε ότι ένας απλός εργάτης μπορεί να αναγκάσει ακόμα και τον Στούπα στο capital.gr να ασχοληθεί μαζί του αν το βάλει πείσμα.

Συμπέρασμα δεύτερο : Προσέχουμε τι γράφουμε με το γ@@@μένο το πληκτρολόγιο, ειδικά αυτές τις δύσκολες μέρες, δεν είναι όλα για πλάκα.

Himaira

himaira.blogspot.com

11 σχόλια:

Comitakos7 είπε...

Κάποιος προσπαθεί να μας πείσει για το αντίθετο εδώ...
Δεν έπεισε...
Ωστόσο "Παρασκευή" κοντή γιορτή.

Ανώνυμος είπε...

σαν να μας λέτε ότι αύριο δεν θα ξημερώσει...

Ανώνυμος είπε...

Καλά, βρε ηλίθιοι...
όλα τα σαχλά για τον πωρθυπουργό μας;
Είστε σοβαροί;
Εδώ καράβια χάνονται και...
Έλεος...
Έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε και γινόταν και εσείς χαμπάρι δεν παίρνετε; Τι θέλετε τέλος πάντων;
Μια ζωή τη δεξιά στο σβέρκο σας; Μετά το '40 τόσα χρόνια δε σας έφτασαν; 71 χρόνια δεξιά!
Θέλετε κι άλλα;
Δώστε επι τέλους μια ευκαιρία και σε κανέναν άλλο...
Δεν το δικαιούται;

Ανώνυμος είπε...

ΒΕΒΑΙΑ Ο ΓΑΠ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΩΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ , ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ "ΠΑΣΟΚΙΚΗ" ΔΕΞΙΑ ΟΧΙ "ΔΕΞΙΑ"ΔΕΞΙΑ.
Ο ΓΑΠ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!!!! ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!
ΑΝΤΕ ΚΑΙ Σ'ΑΝΩΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!

Modestus είπε...

Ναι ρε ηλίθιε ανώνυμε η δεξιά σε μάρανε εσένα, πρασινοφρουρέ φίλε του Γιωργάκη. Ας γελάσω έκανε το καλύτερο που μπορούσε να διαλύσει την χώρα και να συντηρεί με τα δάνεια το κρατικοδίαιτο σύστημα σωστά. Ηλίθιε ξύπνα οι ιδεολογίες είναι για τα κορόιδα.

Ανώνυμος είπε...

mprabo me kanate kai gelasa me ton titlo !!! :))))

PTOLIETHRON είπε...

Θυμήθηκα ότι και ο Λουκιανός είχε γράψει κάτι "φανταστικά" πράγματα για ταξίδια στην Σελήνη και έλεγε στα συγγράμματά του ότι δεν πρέπει να πιστέψετε τίποτε. Αλλά πολλά σωστά και περίεργα έκρυβε η ιστορία του. Έτσι και εδώ, μπορεί να λέει ο τύπος μην το πιστέψετε, έκανα πλάκα, αλλά να είναι στην πραγματικότητα εξαιρετικά κοντινό το σενάριο. Διότι σίγουρα θα γίνει η χρεωκοπία. Το πότε δεν ξέρουμε....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ, ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΝΟΗΣΕ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ... ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ... ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ 600 ΔΙΣ, ΠΟΣΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΚΑΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΤΟ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΤΗΝ 25-3-2011 Ή ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ Ή ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΔΡΑΧΜΗ, Ή ΣΤΗ ΜΝΑ, Ή ΣΤΑ ΤΑΛΑΝΤΑ, ΠΑΛΙ ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ: ΑΝ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΑΣ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ., ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΚΙ ΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ... Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ -ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ, ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Παντως ειχε και τα θετικα του η ολη ιστορια πολλοι εβγαλαν τα χρηματα τους απο τις κωλοτραπεζες.....!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕ ΓΕΡΑ Η ΑΝΕΒΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑς ΜΑΛΑΚΙΑ....ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ? ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΟΙ ΑΚΟΥΓΕΣΤΕ? ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΜΕ 60 ΠΑΙΔΙΑ Κ 300 ΕΓΓΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΠΙΤΙ ΦΑΙ Κ ΝΕΡΟ??? ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ???

Ανώνυμος είπε...

Εδωσε απάντηση ο Γ.Β.!!!!!
Προκαλεί Δημόσιο,δικαιοσύνη,Υπουργεία ακόμη
και τον πρωθυπουργό!!! να τον μηνύσουν!!!

Γιατί δεν τη βάζετε???????????