Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Ο Παπούλιας αναγνώρισε κατοχή της Ελλάδας!!!



Κάρολος Παπούλιας: "Ελεύθερη Ελλάδα από κηδεμονίες"

Μόλις 45 λεπτά ήταν η διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης η οποία έγινε ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά χωρίς τη παρουσία του πολιτικού προϊσταμένου των ΕΔ, του ΥΕΘΑ Ευάγγελου Βενιζέλου,ο οποίος προτίμησε την μαθητική παρέλαση στην εκλογική του περιφέρεια ,στη Θεσσαλονίκη.Ποιος εκπροσώπησε τη κυβέρνηση; Ο αντιπρόεδρος Θ.Πάγκαλος,θεωρητικός της άποψης περί μη παραγωγικών ΕΔ.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας,μίλησε για "μια Ελλάδα ελεύθερη από κηδεμονίες" την οποία μπορούμε να πετύχουμε μόνο.....

αξιοποιώντας τις αρετές "της αυταπάρνησης και του άδολου πατριωτισμού που έχουμε δείξει ότι διαθέτουμε".

Στη Θεσααλονίκη ο ΥΕΘΑ ,ρωτήθηκε για τη συμμετοχή μας στις επιχειρήσεις στην Λιβύη και επέμεινε στις γνωστές ελληνικές θέσεις:

"Το πλαίσιο που έχουμε διαμορφώσει ως προς τη συμμετοχή της Ελλάδος είναι σταθερό και δεν μεταβάλλεται από μέρα σε μέρα ή από ώρα σε ώρα.

Αυτή τη στιγμή, έχουμε δύο σημαντικές αποφάσεις του ΝΑΤΟ: μία για το εμπάργκο όπλων και μία για τη ζώνη απαγόρευσης πτήσεων. Εμείς έχουμε πει πως σεβόμαστε απολύτως την απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας, πως θέλουμε να κινηθούμε αυστηρά μέσα στο πλαίσιό της.

Έχουμε πει πως σεβόμαστε τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις μας ως κράτος-μέλος του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Δεν μετέχουμε συνεπώς σε επιχειρήσεις εκτός του πλαισίου αυτού.

Ανταποκρινόμαστε σε συμμαχικά και φιλικά αιτήματα και παρέχουμε διευκολύνσεις, πάντα στο πλαίσιο της απόφασης του Συμβουλίου Ασφαλείας, και τώρα θέλουμε να ελπίζουμε ότι μετά τις αποφάσεις που ελήφθησαν και στο Συμβούλιο του Βορείου Ατλαντικού το ΝΑΤΟ θα αναλάβει τον έλεγχο των επιχειρήσεων, ώστε να υπάρχει σαφήνεια, διαφάνεια και οργανωμένες διαδικασίες που τις ξέρουμε και στις οποίες μετέχουν και τα 28 κράτη-μέλη του ΝΑΤΟ και τα 27 κράτη-μέλη της ΕΕ, στο σκέλος που αφορά την ΕΕ".

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την κατοχή την είχε αναγνωρίσει από το 2005 μπροστά στην Ψαρούδα-Μπενάκη που του τα διάβαζε

Ανώνυμος είπε...

Ποιός πρόεδρος;; Άμα βήξει ο Τσίπρας κρυώνει. Πρόεδρος είναι ο Αμπντούλ.

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο 6:02

Ανώνυμος είπε...

an itan proedros me @@ ke elege ena oxi na dis ti tha ginotan ala opos ipa den ine proedros ke sigoura den exi @@

Ανώνυμος είπε...

kai aytos ton rolo tou paizei , to ypegrapse .....

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΕΣ !
Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
+ ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και
600.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)

Ανώνυμος είπε...

Αυτό τό ανδρείκελο ειναι ο προεδρος των ΕΛΛΗΝΩΝ?Οι πρόεδροι με τίς πράξεις τους κερδίζουν τόν σεβασμό.αυτός τόν εχασε με τήν ψαροκασέλα τήν ΜΠΕΝΆΚΗ