Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Χωρίς εθνόσημο οι ορκομωσίες…δήθεν λόγω κρίσης.


Χωρίς εθνόσημο και τα διακριτικά του Πεζικού διεξήχθη την περασμένη βδομάδα η ορκομωσία των φαντάρων που υπηρετούν στο 2/39 Σ.Ε. Μεσσολογίου!
Απορημένοι οι φαντάροι που πρόσμεναν την ορκομωσία τους δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι θα ορκιστούν με “άδειες” στολές. Όπως κατήγγειλαν συγγενείς των...

ενστόλων, κανείς εκ των ανωτέρων δεν μπορούσε να τους δώσει μια σαφή απάντηση στο ερώτημα “γιατί δεν υπάρχουν εθνόσημα και διακριτικά”.
Έπειτα από αρκετή πίεση, δέχθηκαν την εξής απάντηση: “Δεν προλαβαίναμε να τα ράψουμε”. Ωστόσο, σύμφωνα με τους φαντάρους, οι περικοπές στο στρατό και η έλλειψη χρημάτων είναι τα αίτια της κατάστασης, αφού όπως καταγγέλουν, “λόγω οικονομικής κρίσης…ούτε για εθνόσημα δεν έχουν λεφτά”. Οι αγανακτησμένοι φαντάροι εν τέλει προμηθεύτηκαν τα εθνόσημά τους κατόπιν…ορκομωσίας.

http://hellasxg.blogspot.com/2011/03/blog-post_4866.html

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ

Ανώνυμος είπε...

....ακου ρε... ποσο καραγκιοζηδες μπορει να γινουνε αραγε ακομη; α ρε αρχιδοπουστες, που θα κρυφτειτε οταν θα γινει το μπαμ;

Ανώνυμος είπε...

Εμαθα απο φίλο μου που μπήκε τώρα σε κεντρο στην βόρεια ελλάδα δεν έφτασαν οι παραλλαγές και για λίγες μέρες κυκλοφορούσαν με πολιτικά μέσα στο στρατόπεδο.. Πλήρεις διάλυση λέμε.....

Ανώνυμος είπε...

TO Mεγάλο κόλπο των πουστοπροδοτών είναι να μην ξέρουν οι στρατιώτες μας 'οτι ανμεσά τους θα είανι αργότερα και αλλοδαποί.

Ανώνυμος είπε...

PSEMATA LENE DEN EXI SXESI TA LEFTA POU LENE AFOU PANTA TO ETHNOSIMO DEN ITANE GIA RAPSIMO ALLA OTAN IMOUNA EGO ITANE "KARFITSA"

Ανώνυμος είπε...

οχι ρε εγω που μπήκα το 2009 το εθνόσημο στον μπερέ και στο τζόκει ήταν ραμμένο.. την πρώτη βδομάδα σου έδιναν το σήμα της μονάδας και την σημαία για την στολή εξόδου(τα οποία τα έστελναν σε κάποιο ραφείο της περιοχής)

Ανώνυμος είπε...

ola kala ta lete alla den einai "fantaroi" einai stratiwtes!!!! h leksh fantaros einai tourkikh.