Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Ιαπωνία: Παράδειγμα προς μίμηση...



Η ταχύτητα με την οποία οι Ιάπωνες αντεπεξέρχονται στις ανάγκες της καθημερινότητας και επανακάμπτουν, έχει αφήσει άφωνο τον κόσμο, καθώς μέσα σε έξι ημέρες κατάφεραν να αποκαταστήσουν τις ζημιές σε μία από τις λεωφόρους που είχε υποστεί καθίζηση, όπως δημοσίευσε η Daily Mail.



Η λεωφόρος άνοιξε στα δύο στις 11 Μαρτίου. Οι εργασίες αποκατάστασης ξεκίνησαν στις 17 Μαρτίου κι έξι μέρες αργότερα η Λεωφόρος Great Kanto δόθηκε στην κυκλοφορία.

Πολλοί εργαζόμενοι επέστρεψαν την επόμενη μέρα του σεισμού στις δουλειές τους, ενώ κι επιχειρήσεις στην περιοχή που υπέστη τις μεγαλύτερες καταστροφές , λειτούργησαν κανονικά τις επόμενες μέρες.

Η εντατική επανάκαμψη της Ιαπωνίας έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον μεγαλοεπενδυτών, όπως ο Warren Buffett, οι οποίοι διακηρύττουν ότι είναι «αγοραστική ευκαιρία» στις χρηματιστηριακές αγορές.
Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ''ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ''!!!!!! ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ....
Πηγή

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΘΟΣ ΕΚΦΡΑΣΗ.Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΝΤΙΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΥ ΛΑΟΥ. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

οντως....εδω οχι μετα τις 6 μερες αλλα μετα τους 6 μηνες ακομα τις μιζες δεν θα χανε αποφασισει πως να μοιρασουν τα λαμογια για να ξεκινησουν τα εργα..

Ανώνυμος είπε...

Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...

Ανώνυμος είπε...

καλα δε ντρεπεστε να συγκρινεται την Νεα Ελλαδα με την Ιαπωνια??????Ντροπή σας...

...ενας Ιαπωνας φιλος του site...

Δημήτρης είπε...

Είναι πολύ τσακαλάκια οι Ιάπωνες γι'αυτό και θέλουν να τους γαμήσουν για να μη σηκώσουν κεφάλι στα σχεδια της νέας τάξης.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που τέτοιος σεισμός δεν έχει χτυπήσει ακόμα τη χώρα μας !! Δεν θα έμενε τίποτα όρθιο και φυσικά οι δικοί μας θα τρωγόντουσαν ακόμα ποια εταιρεία θα αναλάβει το έργο και μετά θα δούλευαν οι 5 άνθρωποι και θα επέβλεπαν 10. Αυτά !!!
Υποκλίνομαι στους Ιάπωνες !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΑ ΗΤΝΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ... ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ... ΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟΥ... ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΩΖΗ ?????????? ΑΜΑ ΔΕ ΣΑΡΕΣΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΓΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ! ΠΑΝΕΛΕΥΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ