Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

ΜΕ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ





Μιλάμε για λαϊκισμό άνευ προηγουμένου. Με καπελάκι τουΛΑΟΣ(!) και προτροπές προς τονπρωθυπουργό να κάνει ανασχηματισμό(!) εμφανίστηκε στις κάμερες ο Καρατζαφέρης. Για την θλιβερή εικόνα δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε πολλά. Πρώτη φορά, όμως...
ακούμε αρχηγό πολιτικού κόμματος της αντιπολίτευσης να ζητά από τον πρωθυπουργό να κάνει ανασχηματισμό! Μήπως θέλει να μπει μέσα;

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως το πρόβλημα είναι το ψηλό ποσοστό του χοντρού στο γκάλοπ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΥΦΙΑ. ΑΝΤΕ ΒΑΛΤΕ ΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΡΑ...ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ Μ΄ΑΥΤΟΝ ΕΣΥ.

Ανώνυμος είπε...

Διακρίνω μία εμπάθεια με το ΛΑΟΣ....
Το έχετε αναλάβει εργολαβικά το θέμα από τη Ριγίλης ????Συγνώμη Συγγρού ήθελα να πώ.

Ανώνυμος είπε...

Το ΛΑΟΣ είναι το μόνο το οποίο μιλά για ΑΟΖ, για ΛΑΘΡΟ-μετανάστες,για επιθετική εξωτερική Πολιτική, για προστασία των Ελληνικών μειονοτικών κοινοτήτων της Βορείου Ηπείρου και της Τουρκίας, για μέτρα ανάπτυξης της οικονομίας(βλέπε ομιλίες του Μ. Βορίδη στο κανάλι της Βουλής)για εσωτερική ασφάλεια και πολλά άλλα τα οποία τα λοιπά αριστερά(ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ) κόμματα θα τα ανακαλύψουν το 2021....Σε δέκα χρόνια τα λέμε!!!

Ανώνυμος είπε...

Tο ΛΑΟΣ είναι επίσης αυτό (ο εικονιζόμενος)
που προτιμά -κατά δήλωσή του- την Νέα Τάξη
Πραγμάτων !
Το ΛΑΟΣ είναι επίσης αυτό (ο εικονιζόμενος)
που είναι μέλος της μασωνικής Λέσχης των Αθηνών!

Κανένας βρε παιδιά, κανένας, ούτε αυτός ούτε οι
άλλοι, όλοι προδότες ανθέλληνες είναι. Από τους
σημερινούς πολιτικούς μην περιμένουμε κανένα καλό.

Ανώνυμος είπε...

καλα, με το συμπάθειο δηλαδής, απ΄αυτόν περιμένετε να πάει μπροστά η Ελλάδα;;;Ουχάάάά.χάάά....ουχάά΄΄αά΄.νάστε καλά ρε παιδιά την ευχή μου ν΄άχετε με κάνατε και γέλασα.

Σοβσρευτείτε και πλακώστε τον στις φάπες!!!
Β Λ Α Χ Ο Σ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.dailymotion.com/video/xhj78j_yyyyy-yyyyyyy-fm-90-3-11-03-2011_news αυτοσ ειναι τιμιοσ και δεν τον πρωωθουν πουθενα...προκαλω το μπλοκ....αλλα και το λαοσ απο τα 10 που λεει τα 3 θα τα κανει...ο καρατζαφερησ μπορει να λειτουργι και σαν δουρειοσ ιπποσ εχει αξια στελεχοι...μην καταζικαζετε καπιον που δνε κυβερνησε...αντιθετα να βριζετε τα σογια σασ που χρονια ψηφιζουν βλακωδωσ,,,καλα τα λεει ζωα....

Ανώνυμος είπε...

Μέγα ΕΓΚΛΗΜΑ, βγήκε με το καπελάκι στα παπαγαλάκια του STAR και ενόχλησε την αισθητική των κομματικών blogs της ΝΔ(Φίμωτρο στην προκειμενη περίπτωση).

Αν νομίζει η ΝΔ ότι ασκεί πολιτική με blogs και ύβρεις κούνια που τους κούναγε.

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη αλλά δεν κοιμάται και με το κουστούμι! Ναι αυτόν περιμένουμε να μας σώσει Βλάχε, όπως θα έχεις πληροφορηθεί δεν χρωστάει μία πουθένα, σε καμμία μασονική στοά παραπληροφοριθέντες!

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΩΡ ΘΟΥ ΒΟΥ, ΑΠΟ ΚΟΛΩΝΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΡΟΣ ΒΑΣΗ ΟΒΕΡ!!! ΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΟΥΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μαγκιά του!και εσύ φοράς καπελίνο "δεν πληρώνω δεν πληρώνω" αλλά παπαγαλίζεις υπέρ του συστήματος χωρίς να τα βάλεις μ'αυτό.τις προάλλες υπερασπίστηκες μέχρι και το αλαφουζαίικο και το σκάι επειδή του μάζεψε άπλυτα ο καρατζαφέρης

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΜΙΑ ΝΑΙ.
ΣΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ.
ΚΑΙ ΤΗ ΕΓΕΙΝΕ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ;
ΚΑΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ,
ΛΕΦΤΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,
ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ
ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΕ
Ο ΜΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΑΝΕΙΑ.
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΛΟ ΜΑΣ.
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρατζαφέρης ενοχλεί γιατί λέει αλήθειες.Τον παροκολουθώ καθημερινά γιατί είναι ο μόνος που έχει πολιτικό λόγο.Οι κύριοι που τον βρίζουν καλά θα κάνουν να μιλάνε με επιχειρήματα γιατί αλλιώς υποθέτουμε ότι εξηπηρετουν άλλα συμφέροντα!

Unknown είπε...

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ.ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΣΑΣ.ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΕΛΤΙΚΟ ΣΤΑΥΡΟ ΩΣ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ; ΜΟΥΡΗ ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΑΝΑΘΡΩΠΟΣ; ΑΝ ΗΤΑΝ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΣΤΑΥΡΟ, ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΚΑΛΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Τ΄ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΤΟΥ (ΑΛΛΟ ΚΟΥΜΑΣΙ ΑΥΤΟΣ)ΤΩΝ ΕΓΓΛΕΖΩΝ, ΤΟΝ ΚΕΛΤΙΚΟ ΣΤΑΥΡΟ ΘΑ ΕΒΑΖΕ.ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΜΠΟΡΕΙ.ΑΣ ΜΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΓΑΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΛΕΣΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΗΣΑΝ ΖΑΠΛΟΥΤΟΙ.ΗΘΕΛΑ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΟΥΠΕΡ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ; ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΣΤΑΣΙΑ, ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ. ΑΧ ΛΑΕ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν το έπιασες το σύμβολο πατριώτη! Είναι σταυρός που έχει βέλη , για να δείξει ότι η ορθοδοξία θα απλωθεί σε όλα τα πλάτη και μήκη του πλανήτη...ενημερωθήτε πριν γράψετε.

Ανώνυμος είπε...

ναι δεσ σασ φταιει οι παπαριεσ που ψηφιζατε τοσα χρονια εσεισ παρταλοι και οι οικογενειεσ σασ για να εχετε εναν βουλτευτη για βυσμα οπουδηποτε ,,,ο καρατζαφερησ σασ πειραξε που μιλαει με επιχειρηματα,,,και ναι ψηφισε το μνημονιο γιατι θα γινομασταν ουγκαντα την επομενη...ολα τα εισαγουμε...αλλα τοσο χαζοι ειστε οπιοσ εκτιθετε δεν σασ αρεσει θελετε ο εγωισμοσ σασ να ειναι πισω απο ολα...λεσ και ο κατατζαφερησ σασ χρεωσε ζωααα...παρταλοι εγωιστεσ...