Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Ο Βελόπουλος στο αντι νέα τάξη πραγμάτων...Για όλους και για όλα (Βίντεο)


Μην χάσετε μεθαύριο την πρώτη διαδικτυακή συνέντευξη του Κυριάκου Βελόπουλου στο ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οταν λες συνεντευξη, εννοεις οτι θα ανεβασεις βιντεο με μια συνεντευξη που θα σου εχει παραχωρισει πιο πριν η live;

Ανώνυμος είπε...

na ton rotisete gia ton karatzagferi tin gnomi tou...pezei pexnidi???an dei kati tha figi???kalos ipograpsane to mnimonio i i rosia mporoyse na mas dosei lefta???

Ανώνυμος είπε...

τι θα μας πει και αυτος?κακως φιλοξενειται σε αυτο το BLOG πολιτικους που υπεγραψαν το μνημονιο..δε χωρανε δηκαιολογιες.εκ των υστερων και εγω θα το επαιζα καλος για τα ματια του κοσμου.ντροπη τους

ANTI-NEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. είπε...

NAi me video tha einai

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο ΑΝΤΙ-ΝΤΠ. Ισως ειναι ο μονος που αξιζει να μιλαει. Το αχει αποδειξει και πριν το ΔΝΤ οτι πιστευει αυτα που λεει. Και 12.04 ειναι αστοχο αυτο που λες "εκ των υστερων". 15 χρονια τα λεει...

Ανώνυμος είπε...

12:16 εχεις δηκιο και συμφωνω.αλλα ξερεις τι μου λες.πως αλλα λεει και αλλα κανει απλα.οτι κανει και η σημερινη κυβερνηση.και μην μας πειτε πως δεν ηξερε τι ψηφιζε και υπεγραφε.

Ανώνυμος είπε...

δεν ξερουμε τι πιεσεισ δεχτηκανε ...απο εστινκτο απλα τον θεωρω καλο πολιτικο...αλλα δεν μπορει να ειναι τοσο υποκριτησ εν γνωση του..δηλαδη απατεωνασ μεγιστοσ ...εγω το μονο που θελω να μαθω ειναι αν γινοταν να παρουμε λεφτα απο ρωσια οπωσ λεει ο οικονομολογοσ καζακησ και αν δνε υπογραφαμε μνημονιο αν οντωσ οπωσ λεει ο καζακησ δεν θα μασ ενοιαζε το τραπεζικο συστημα των δανειστων ..αν ειχαμε τελικα λεφτα για μιστουσ και συνταξεισ και την προστασια ρωσιασ...αυτο θελω να ξερω...γιατι για το μνημονιο κατηγορητε το λαοσ...αν δεν εκανε αυτο δεν ξερω δεν θα ειχα αμβιβολιεσ για το κομα...

Modestus είπε...

Αυτός που υποτίθεται τα ψάχνει δεν ακούσαμε την γνώμη του γιατί ψήφισε το μνημόνιο, μιας και περίτρανα αποδεικνύεται πλέον ότι είναι όχι μόνο αργός θάνατος αλλά υποθηκεύει την εδαφική κυριαρχία της πατρίδος μας. Πριν υπογράψουνε δεν το διαβάσανε; Και γιατί δεν διαπραγματεύτηκαν τους όρους μιας και το αγγούρι θα το έτρωγαν οι γαλλικές και γερμανικές τράπεζες αν χρεωκοπούσαμε την συγκεκριμένη στιγμή. Πολύ θολό το τοπίο και δυστυχώς γι αυτόν που φαινόταν ότι ήταν υπεράνω.
Εδώ δεν το ψήφισαν 3 του ΠΑΣΟΚ γιατί το ψήφισε αυτός ε;

Ανώνυμος είπε...

opos kai na'xei einai apo tous ligous pou paei kontra stous malakes, kai gi'uto ena megalo mpravo sto Velopoulo kai se sena gia thn su\sh!
Opws kseroume osoi kai apo istoria osoi exoun paei kontra stous poulhmenous exoun vrei prooro 8anato - apo voyleutes ews poihtes kai tragoudistes kai pri8upourdous - ana xwres.

Ανώνυμος είπε...

Ο Βελόπουλος είναι ο μοναδικός στην Βουλή που κάνει ερωτήσεις, όπου όλοι οι άλλοι κολώνουν! Μπράβο anti-ntp

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΑΣΤΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ANTI-NTP,ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΤΕ. ΛΕΦΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΠΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΕΩΣ 200...240...280...ΔΙΣ. ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ . ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΑΡΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΕΝΟΙ. ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΦΕΙΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ. ΤΩΡΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ BLOG ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ. ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ. ΑΙΑΝΤΑΣ.

elpidab είπε...

συμφωνω απολυτα με τον Αια, απο πανω!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τα περισσότερα σχολια και ερωτήσεις του Κυριάκου αλλά ρε γαμώτο το μνημόνιο ήταν τόσο "αναγκαίο" τελικά;; θα περίμενα να παραιτηθεί όπως το κάνανε οι του πασοκ. θα ήθελα να των ρωτήσετε για τη δανειακή σύμβαση και εάν ισχύει το περί απεμπόλησης εθνικής κυριαρχίας...

Ανώνυμος είπε...

Έπρεπε να μας αφήσουν να πτωχεύσουμε. Η Ευρώπη θα έτρεχε να μας συνδράμει γιατί θα παρασύραμε το ευρώ στα Τάρταρα. Δλδ. μπορούσαμε να τους εκβιάσουμε, (κάτι που θα έκανε η Τουρκία, και καλά θα έκανε) Εμάς έτρεξαν όλοι να μας σκλαβώσουν στο ΔΝΤ. Πιστεύω οτι ο Καρατζαφέρεις ήξερε τι ψήφιζε. Οι άλλοι όμως γιατί τον ακολούθησαν;; Κάποια στελέχη είναι ικανά, γι'αυτό πρέπει να φύγουν. (πρώην ψηφοφόρος του ΛΑΟΣ)

Ανώνυμος είπε...

Τρελλααααααααααααααααααααα

Ανώνυμος είπε...

οπως εγραψα και στην αρχη θα το ξαναπω παλι.συμφωνοντας με τους υπολοιπους θα πω το εξης.ντροπη του και μονο ντροπη που ψηφισε το μνημονιο.οπως ειπε και ο 3.01 δεν το ψηφισαν 3 του πασοκ.ολα του τα λογια ειναι δηκαιλογιες και μονο.οι πολιτικοι κρινοντε απο τις πραξεις τους και οχι απο τα λογια τουσ κυριοι οπως ολοι ξερουμε,ειναι κ αυτος προδοτης σαν αυτους που αποκαλει κ ο ιδιος.κακως του δινετε την δυνατοτητα να δηκαιλογηθει.