Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Προκλητικός ο τούρκος υπουργός: Αποκάλεσε την ΠΓΔΜ "Μακεδονία"



Πλήρης στήριξη στα αιτήματα της ΠΓΔΜ, για ονομασία και ένταξη στην ΕΕ, εξέφρασε η Τουρκία μέσω του τούρκου υπουργού, Εγκεμέν Μπαγίς. Ο τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Εγκεμέν Μπαγίς, κατά την επίσκεψή του στα Σκόπια. εξέφρασε την υποστήριξη της χώρας του στα αιτήματα της ΠΓΔΜ για την ένταξή της στην Ε.Ε αλλά και για την ονομασία. Ο τούρκος υπουργός, σε συνάντησή του με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και.....
αρμόδιο ευρωπαϊκών υποθέσεων, Βάσκο Ναουμόφσκι, δεν δίστασε να ονομάσει τη γειτονική μας χώρα "Μακεδονία" και χαρακτηριστικά να δηλώσει: 
«Η Μακεδονία είναι μια χώρα που δεν έχει μόνο παρελθόντες δεσμούς με τη Τουρκία. Έχουμε επίσης ένα κοινό μέλλον. Είναι τιμή μας να είμαστε μία από τις πρώτες χώρες που αναγνώρισαν την ανεξαρτησία σας και δεν θα περιοριστούμε μόνο στην παροχή στήριξης για την ενσωμάτωση της χώρας σας στην Ε.Ε., αλλά θα επιλύσουμε και προβλήματα από κοινού»και συνέχισε «Όλος ο κόσμος γνωρίζει πως η χώρα που επισκέπτομαι σήμερα είναι η μεγάλη χώρα της Μακεδονίας. Αναγνωρίσαμε το συνταγματικό όνομα της χώρας σας από την πρώτη μέρα και, όπως εμένα δεν έχετε το δικαίωμα να μου αλλάξετε το όνομα μου, έτσι κι εγώ δεν έχω δικαίωμα να αλλάξω το δικό σας. Υπάρχουν δυσκολίες, αλλά είμαι βέβαιος πως θα βρεθεί λύση και η Τουρκία θα παραμείνει στο πλευρό σας», τόνισε ο κ. Μπαγίς. 
Ο Εγκεμέν Μπαγίς επιπλέον δε δίστασε να αναφέρει ότι δεν είναι μόνο η ΠΓΔΜ που αντιμετωπίζει προβλήματα με την Ευρώπη και την ένταξή της, αλλά και η Τουρκία που έχει προβλήματα με την Κύπρο.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ, κ. Ναουμόφσκι, δήλωσε από την πλευρά του, ότι οι δύο χώρες θα πρέπει να συνεχίσουν τη συνεργασία τους καθώς "έρχονται κατά καιρούς αντιμέτωπες με την παραβίαση αρχών εκ μέρους ορισμένων κρατών-μελών της Ε.Ε., οι οποίες λαμβάνουν θέσεις που δεν συνάδουν με τα κοινά ευρωπαϊκά συμφέροντα" και συνεχισε για το θέμα της ονομασίας «Πιστεύουμε ότι αν η Ελλάδα έχει ειλικρινή πρόθεση να λυθεί το θέμα, αυτό είναι δυνατόν να συμβεί στο άμεσο μέλλον, δηλαδή να υπάρξει πρόοδος, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων, κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους»
http://greeknation.blogspot.com/2011/03/blog-post_636.html

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ.Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΤΙ ΛΕΕΙ??

Ανώνυμος είπε...

Ti leei o Mbouloukos Re; i Tourkia thelei na lini ta Prowlimata allon kraton xa xa xa thelei na ginei i Kafetzou tis europis! Ekei den mborei na lysei ta dikatis prowlimata theloun na anagnorizoun alles xores gia na tis exoun argotera stin Reserva gia psyfous stin E.E..

Pantos to kalo pou exoun oi Tourkoi eine oti Boithai o enas ton allon ekselisonte systimatika ke doulewoun gia enan skopo oloi tous pou afto den mboroume na to poume gia tous dikous mas ypourgous(Ta Tsoglania/Remalia tou kerata)!!

Ανώνυμος είπε...

Fysika afti eine diplomatia pou kanoun oxi san tous dikous mas tis Malakies pou kanoun.

Diplomatia = eine Elliniki leksi ke se aftin eine oi Tourkoi poli kaloi opos wlepoume ke se ligo tha tin kanoun tin ellada opos theloun.

Oi Diplomatia gia tous Ellines Esti= MALAKIA giafto den kanoun tipota xa xa xaaaaaaaaaa ke i fasi eine oti oi dikoi mas koitane ta synferonta ton allon kraton alla oxi tis Elladas ke oi Ellines tous afinoun giati na fonazoun tote;

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ είπε...

Μπαγίς άει παράτα μας κι εσύ που αν δεν είχες τους Αμερικάνους από πίσω ακόμα στο πάτωμα θα κοιμόσουν.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΟΒΟ,ΣΕΡΒΙΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΑΠΟ ΕΕ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ .ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ .Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΕΡΑΚ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΟΜΕΝΟ ΗΤΑΝ! ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΛΑΥΟΙ & ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΑΚΑΤΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΤΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ. ΘΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΣ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΜΟΓΓΟΛΑΚΙ; ΑΦΟΥ Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΔΡΕΣ ΣΤΗ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΛΕΑ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΝΤΑΒΕΛΗΔΩΝ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Στήριξη της Τουρκίας στα Σκόπια για ένταξη στην Ε.Ε.....ΩΣ ΤΙ; χαχαχαχαχα.... Ας κοιτάξουν τα μεμέτια πως θα γίνουν πρώτα οι ίδιοι μέλος στην Ε.Ε. και μετα ας δώσουν όση στήριξη θέλουν στα αδερφακια τους στα Σκόπια.

Ανώνυμος είπε...

Άντε και ποντιακό κράτος!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποντιακό κράτος είχε δημιουργηθεί στο παρελθόν, (δεν θυμάμαι ημερομηνίες) αναγνωρίστηκε από πολλά κράτη εκτός (κτατηθείτε) της Ελλάδος. Καταλαβαίνεται πόσα χρόνια κρατάει αυτή η κολώνια (η μπόχα της προδοσίας) Όσο για τα Σκόπια ας μας πει κάποιος Σκοπιανός φωστήρας τι σημαίνουν στην γλώσσα τους οι λέξεις Μακεδονία, Αλέξανδρος ή Φίλιππος!!!
Μακεδονία===Μακεδνών=μακρύς, ψηλός άνθρωπος Αλέξανδρος=αυτός που διώχνει, πολεμάει άντρες Άλεξ=διώχνω εξ ου και αλεξικέραυνο ή αξεξίσφαιρο
Φίλιππος==φίλος των ίππων
Άϊ σιχτίρ γυφτοσκοπιανοί που θέλετε προγόνους και ιστορία πολυτελείας!!!