Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ



fed_reserve_spiderΓια εκείνους που δεν θέλουν να δουν το τι έρχεται, να τους πούμε, ότι πλέον δεν χρειάζεται να διαβάζει κανείς προφητείες, αλλά να διαβάζει τα σημεία των καιρών.
Η νέα μέθοδος λοιπόν είναι η χρήση όλων των ρουφιάνων και των πρακτόρων που η μυστική ελίτ έστειλε μαζί με το κύμα των λαθρομεταναστών σε όλες τις χώρες,
Όλοι αυτοί σε συνεργασία με τα πρόθυμα τρομοκρατημένα ιδεολογικά τσιράκια τους, έθεσαν σε εφαρμογή την νέα μέθοδο κατάληψης της εξουσίας σε όλο τον κόσμο. Θα μπορούσαμε βέβαια την μέθοδο αυτή να την πούμε και παλιά, αν σκεφτούμε το σύνολο των επαναστάσεων στην Ευρώπη μετά το 1750 μ. Χ. με πιο διάσημη την γαλική.

Μετά την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης που είχε κοινή διοίκηση με το ΝΑΤΟ, το λέμε αυτό για εκείνους που είχαν φάει το παραμύθι της δήθεν αντιπαράθεσης και αφού το αντίπαλο δέος εξέλειπε, το ΝΑΤΟ δήλωσε ξεκάθαρα ότι ο νέος σκοπός ύπαρξής του θα ήταν να παρεμβαίνει μέσα σε χώρες στις οποίες οι μειονότητες καταπιέζονται. Στήσανε λοιπόν εκεί που χρειαζότανε μειονότητες παντός τύπου και με ισχύ πολύ μεγάλη και σαν δύναμη κρόνια, "ύβρει πορευομένη", παρεμβαίνουν παντού για να φέρουν κυβερνήσεις μαριονέττες που τις ελέγχουν πλήρως.
Μετά τη Λιβύη, τα φώτα της δημοσιότητας θα πέσουν πάνω στη Συρία και την Ιορδανία και μετά στο Ιράν και την Βόρεια Κορέα.
Όπως γράψαμε και πριν μερικές ημέρες ο κλοιός γύρω από την Ρωσία σφίγγει.
Η Ρωσία θα αναγκαστεί να χτυπήσει πρώτη. Όποιος δεν μπορεί να το δει, δικό του θέμα.
Και μια και είμαστε στην Ελλάδα, στη χώρα της απλοποίησης και του αυτοματισμού, λόγω του νέου εθνικού σπορ στο οποίο έχουν εθιστεί οι πάντες και που ονομάζεται τεμπελιά σκέψης, να ξεκαθαρίσουμε ότι ποτέ δεν είπαμε ότι ο Πούτιν είναι ο εθνικός ήρωας των Ελλήνων και από το πρωί ως το βράδυ σκέφτεται το πως θα προωθήσει το καλό και το μεγαλείο του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας.
Ο Πούτιν μάλιστα, αν κάνατε τον κόπο να διαβάσετε τους τόμους 13-14-15 του "Γιατί και πως ζούν ανάμεσά μας", θα διαπιστώσετε ότι ήταν ακόμη ένας δικός τους άνθρωπος που τους ξέφυγε όμως απόλυτα, έχοντας στο χέρι το μεγαλύτερο πυρηνικό οπλοστάσιο στον κόσμο και πλουτοπαραγωγικές πηγές απίστευτα μεγάλες.
Είναι μάλιστα και ο μόνος ικανός και ευφυής για να ελίσσεται μέσα στις συγκυρίες, αλλά ο κλοιός γύρω του σφίγγει και μέσα στο 2012 θα αρχίσει να σφίγγει το λαμό της ρωσικής αρκούδας .
Όποιος δεν συνειδητοποιεί τα γεγονότα, ας πάρει ένα παγκόσμιο χάρτη και ας αρχίσει να βλέπει τις χώρες στις οποίες ο κόσμος μετά βίας ανέχεται τους πολιτικούς, οι οποίοι πλέον είναι ανεξαρτήτως κομμάτων, οι πλέον αντιπαθείς πολίτες κάθε χώρας.
Το μόνο εύκολο είναι να ανατραπούν όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου μέσα σε ένα δύο μήνες. Παντού θα πέσει πραγματική ανέχεια και πείνα και η εγκληματικότητα θα ανέβει κατακόρυφα.
Τότε θα σταλούν από τον ΟΗΕ τοποτηρητές που θα έχουν στο ένα χέρι κουπόνια συσιτίου και στο άλλο μαστίγιο.
Ο πλανήτης θα χρειάζεται παγκόσμια λύση στο παγκόσμιο πρόβλημα. Τότε θα εμφανιστεί ο "φωτισμένος ηγέτης" και θα χτίσει τον τρίτο ναό του Σολωμόντος, από όπου θα  κυβερνήσει σχεδόν ολόκληρο τον κόσμο. Τότε η Ρωσία θα πιεστεί τα μέγιστα. Τότε το ξανθόν γένος θα κάνει τον πόλεμο.
Θα ήθελα πάρα πολύ όλα τα παραπάνω να μείνουν εκτιμήσεις που θα αποδειχθούν λανθασμένες. Ειλικρινά θα το ήθελα. Τα παγκόσμια λαμόγια όμως, οι αρχαίοι εχθροί των ανθρώπων, έχουν άλλη άποψη.
Μακάρι να μην γίνει τίποτε και απλά όλα αυτά να είναι, ξαναλέω, λάθος εκτιμήσεις και ερμηνείες των γεγονότων που συμβαίνουν και το ΝΑΤΟ να φέρει παντού δημοκρατία και οικολογία και όλοι χαρούμενοι να πηγαίνουμε στις δουλειές μας με τα ποδήλατα περνώντας μέσα από οικολογικά πάρκα γεμάτα λουλουδάκια και ανεμογεννήτριες, σε ένα κόσμο που θα έχει νικήσει τη φτώχεια και την ανεργεία και τη μόλυνση του περιβάλοντος.
Η δική σας διαίσθηση τι λέει; Μέσα σας, βαθιά μέσα σας, τι διαισθάνεστε; Θα μας δώσει ο Ομπάμα από ένα ποδήλατο να κάνουμε βόλτες στα λουλουδάκια; Ή διαισθάνεστε ότι έρχεται βαθιά νύχτα στον πλανήτη;
Όπως και να έχει, ένα είναι το σίγουρο φίλοι μου . Το ότι ο Ηλιος θα λάμψει και θα φωτίσει τα πάντα όσο ποτέ άλλοτε.
Και αυτό δεν είναι υπονοούμενο.
Μετά τιμής
Λιακόπουλος Δημοσθένης
Διαδώστε το στα blogs

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ.

ΑΠΛΟΣΕΛΛΗΝ είπε...

ΠΕΣ'ΤΑ ΒΡΕ ΔΗΜΟ...ΠΕΣ'ΤΑ ! ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΝΕ,Ο ΕΝΑΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟΟΟΟ! ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ !!!! ΔΥΝΑΤΑ ΚΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!

Ανώνυμος είπε...

σιγουρα ηλιος θα φωτισει τα παντα το αππωλονιο φως

Ανώνυμος είπε...

Φιλοι μου το ξανθον γενος το περιμενουμε απο το 1821 θυμαστε ? που το ξανθον γενος θα ερχοταν να κανει την επανασταση για εμας?
Εαν δεν κινηθουμε εμεις ΕΛΛηνες μην περιμενετε απο κανεναν ξενο.
ΣΚΥΘΟΠΟΛΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Τετοια αρθρα,κοιμιζουνε!!Στηριχθειτε στη δυναμη,που κρυβουμε μεσα μας!!!!!