Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Όταν θέλει ο Μπουμπούκος μπορεί..


10 σχόλια:

Unknown είπε...

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!!!
ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ;
ΠΑΛΙΟΤΥΡΟΠΙΤΤΕΣ,Ε ΠΑΛΙΟΤΥΡΟΠΙΤΤΕΣ!!!!!
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΕΤΕΘΕΙΤΕ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ!!!!ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ,ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΣΧΟΛΗ ΚΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ,ΠΙΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πατε καλα ρε παιδια εκει στο ΑΝΤΙ-ΝΤΡ, που σας εχω ξαναπει οτι ειστε και καλη ιστοσελιδα?
Ξερετε πολλους Γεωργιαδηδες να μιλανε με γλωσσα της λογικης εκει μεσα?
Εγω, το κοθωνι, παλια ψηφιζα ΠΑΣΟΚ αλλα αυτον τον ανθρωπο θα τον ψηφισω και για 2η φορα οποτε γινουν ξανα εκλογες.
Ακους εκει "οταν θελει μπορει..."
ΑΝΤΙ-ΝΤΡ, ας ειχαμε κι αλλους σαν αυτον να μας ανοιγει τα ματια...

Ανώνυμος είπε...

Μα ποιός είπε οτι οι ;;άνθρωποι;; που μας κυβερνάνε θέλουν ανάπτυξη; οτι θέλουν να μας βγάλουν από το λούκι όπου μας έριξαν;; Το σχέδιο δεν είναι έτσι. Οι εντολές είναι να βουλιάξουν το καράβι που λέγετε Ελλάδα και μάλιστα αύτανδρο! Όποιος πιστεύει πως οι κυβερμώντες μας είναι ηλίθιοι, ηλίθιος είναι ο ίδιος. Οι άνθρωποι είναι πράκτορες σε εντεταλμένη αποστολή. Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν. Όσο για το λαθρεμπόριο που κλείνει τα μαγαζιά, τι έκαναν οι εμπορικοί σύλλογοι όλης της Ελλάδας;; Μπορούσαν να ενωθούν και να απαιτήσουν από το κράτος να διώξει τους λαθρο με το να μην πληρώσει ΚΑΝΕΝΑΣ μαγαζάτορας φόρο!! Τόσο απλό!! Γιατί δεν το'έκαναν;; Πουλημένοι είναι κι αυτοί;; Που ήταν το ΚΚΕή το ΣΥΡΙΖΑ να νοιαστεί και για τους Έλληνες φουκαράδες;; Αλλά ξέχασα είανι πολύ απασχολημένοι με το να προστατεύουν τους λαθρο. Είναι όμως ηλίθιοι γιατί αν οι Έλληνες πεινάσουν θα πεινάσουν και οι λαθρο αφού εμείς τους συντηρούμε από το ιστέρημά μας βέβαια, γιατί τα δικά μας τα παιδιά μπορεί να πεινάσουν τα δικά τους ποτέ. Εξ άλλου τους έβγαλαν τώρα και σύνταξη 335 ευρώ τα οποία κόβουν από μας Μπράβο κορόϊδο Έλληνα!!

Ανώνυμος είπε...

Α ΡΕ ΑΔΩΝΙ ΜΠΡΑΒΟ!!! ΕΧΕΙΣ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΣΑΝ ΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΖΑΜΠΙΔΗ.ΧΩΣΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΟΚ ΑΟΥΤ!!!

Ανώνυμος είπε...

H προπαγάνδα που γίνεται στο πρόσωπο του Καρατζαφέρη και του ΛΑΟΣ είναι είτε εσκεμένη ή γίνεται από άγνοια.Ο Καρατζαφέρης και οι βουλευτές του ειναι οι μόνοι που κάνουν σοβαρή αντιπολίτευση και έχουν και προτάσεις.Όποιος θέλει να ενημερωθεί και να σχηματίσει γνώμη για το ΛΑΟΣ και τον Καρατζαφέρη ας ενημερωθεί από πρώτο χέρι απο το κανάλι του το ΤΗΛΕΑΣΤΥ κάθε μεσημέρι στην εκπομπή του 3-5 το απόγευμα και ας τον κρίνει.Είμαστε άξιοι της μοίρας μας! Εμείς φέραμε στην βουλή αυτούς που μας κυβερνούν. Τώρα ακούς όλοι να φωνάζουν και να βρίζουν αφού "φάγαν" καλά την προπαγάνδα της αποχής στις εκλογές.Δυστυχώς δεν ακούω από κανένα άλλο πολιτικό πρόσωπο να λέει αυτά που λεει ο "ακραίος" και "κωλοτούμπας" Καρατζαφέρης και γενικά το ΛΑΟΣ.

elpidab είπε...

ο καρατζαφερης και οι υπολοιποι του ΛΑΟΣ λενε πολλες αληθειες και γι' αυτο τους ακουμε αλλωστε...
ΑΛΛΑ, ειναι και κωλοτουμπες γιατι 1) εχουν επανειλημμενως υποστηριξει και το ΠΑΣΟΚ και το μνημονιο και την ΝΤΠ, 2) καπηλευονται τη θρησκεια των Ορθοδοξων Χριστιανων κι αυτο φαινεται απο την ελειψη θεσεων υπερ της.
Λογω αυτων απλα αρκουμαι στο να τους ακουω και να τους πιστευω πολλες φορες αλλα ΟΧΙ να τους εμπιστευομαι...

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ . Κάποιον όμως πρέπει να διαλέξω.Να διαλέξω αυτόν που λέει πολλές αλήθειες ή κάποιον που δεν λέει τα πράγματα ξεκάθαρα γιατί φοβάται τα αφεντικά του.

Ανώνυμος είπε...

Το μη χείρον βέλτιστον...Γί' αυτό ψηφίζουμε ΛΑΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

τετράγωνη λογική.ψηφίζω αυτόν που μου χαϊδεύει τα αυτιά, με αυτά που θέλω να ακούω, γνωρίζοντας ότι στο τέλος θα με προδώσει.ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ 298 ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΕΝΑΣ ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε 2:18, το ΛΑΟΣ είναι το μόνο κόμμα που δε χαϊδεύει τ' αυτιά όπως όλοι οι άλλοι. Αν ήταν έτσι θα είχε ακολουθήσει τη λαϊκίστικη αντιμνημονιακή πολιτική του Σαμαρα και τα ψέματα του "λεφτά υπάρχουν".