Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Η παλιαδερφή ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ Ο.Υ.Κάδες ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ!


Σε δίκη παραπέμπονται οι 39 λιμενικοί της ομάδας ΟΥΚ
λόγω των ρατσιστικών συνθημάτων που εκφώνησαν κατά τη διάρκεια της παρέλασης της 25ης Μαρτίου του 2010 στην Αθήνα...
σύμφωνα με ανακοίνωση του Ελληνικού Παρατηρητηρίου Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ). Η εκδίκαση της υπόθεσης είναι προγραμματισμένη για τις 20 Σεπτεμβρίου 2011 στο Ναυτοδικείο Πειραιά και τη μηνυτήρια αναφορά είχε υποβάλει το ΕΣΠΕ, το οποίο έκανε λόγο για "σημαντική εξέλιξη".


"Πρόκειται για πράξεις που κυρίως προσβάλλουν την ανθρωπιά μας, καταπατούν κάθε δικαίωμα των μεταναστών και εκθέτουν την χώρα ανεπανόρθωτα", τονίζει σε σχετική ανακοίνωση το Παρατηρητήριο, προσθέτοντας ότι ο ελληνικός στρατός χρησιμοποιώντας μία ρητορική μίσους παραβιάζει κατάφωρα τον αντιρατσιστικό νόμο, ο οποίος διώκει αυτεπάγγελτα τέτοιες ενέργειες.

Υπενθυμίζει ταυτόχρονα, πως εδώ και αρκετό καιρό έχει ψηφιστεί νόμος στη Βουλή για την απόδοση ιθαγένειας στους μετανάστες και όπως "είναι γνωστό οι μετανάστες μπορούν να συμμετέχουν στις αντίστοιχες μαθητικές παρελάσεις και μάλιστα ως σημαιοφόροι".

Το χρονικό του συμβάντος

Οι άνδρες της ΟΥΚ, μόλις προσπέρασαν τις εξέδρες των επισήμων στο Σύνταγμα και έστριψαν προς την Πανεπιστημίου, ξεκίνησαν να φωνάζουν συνθήματα όπως "Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ", "Τους λένε Σκοπιανούς, τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματ’ απ’ αυτούς", αλλά και πολλά άλλα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τη γραμμή για τα συνθήματα την έδιναν άντρες με πολιτικά, οι οποίοι ακολουθούσαν την παρέλαση από την πλευρά των θεατών. Μάλιστα ένας άνδρας πηγαινοερχόταν με ιδιαίτερη άνεση μεταξύ αυτών που παρήλαυναν αλλά και του κόσμου που παρακολουθούσε, φωνάζοντας πρώτος τα συνθήματα που επαναλάμβαναν οι καταδρομείς.

thebest.gr

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ..

darko είπε...

λογικο να τους υποστιριζει ο βαλιανατος,αφου με αυτους ειναι καθε μερα κ ψωνιζεται!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!
ΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΠΑΕΙ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΟΙΟΙ; ΟΙ ΟΥΚ!!! ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΟΥΚ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ!! ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ ΑΝΤΡΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΑΝΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ!!! ΕΕΕΕ, ΡΕ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ...

Ανώνυμος είπε...

mono alvanoi k pakistania paloukonoun to valianato k tis files tou..einai ta agoria tous...giauto thymosan ta koritsia

Ανώνυμος είπε...

Ρε δεν φταιει ο ξεκωλιαρης, ο Λυκουργος φταιει που πεθανε και δεν λειτουργει ο καιαδας.

Ανώνυμος είπε...

Θα σας πω εγώ τι έγινε με τον Βαλιανάτο. Επειδή δεν τον πηδήξανε μαζικά οι ΟΥΚαδες τους εκβιάζει τώρα να τον γαμήσουνε. Αλλά τι να περιμένει κανείς από μια παλιαδερφή!

Ανώνυμος είπε...

aderfes kai palikaria giname malia kouvaria.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ σας θέλω παλλικάρια μου. Εξω από το δικαστήριο στις 20 Σεπτεμβρίου 2011, σε συμπαράσταση των ΟΥΚ. Όχι μόνο λόγια, αλλά και πράξεις!!!

Ανώνυμος είπε...

Βαλιανατε μπινε τουρκαλβανε παλιοπακιστανι ευχομαι να σε πετυχουν στο δρομο και να γαμησουν αναποδα...μαλακα παλιοαδερφη...σου γαμω την μανα ρε πουστη...να γαμουν την μανα σου και τον κωλο του πατερα σου 10000 πακιστανια...τουρκος καλος μονο νεκρος...
Διας

Ανώνυμος είπε...

ποιος ειναι αυτος ο βαλλιανατος ρες παιδια???

Ανώνυμος είπε...

μεχρι τις 20 σεπτεμβριου ισως να μην προλαβει καν να γινει η δικη...θα τους εχουν προλαβει αλλα γεγονοτα ολους τους ανθελληνες κ τα τσιρακια τους..

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟ; ΠΕΦΤΕΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ Η ΠΟΥΣΤΡΟΥ ΤΟΥΣ ΟΥΚ.

Ανώνυμος είπε...

Ώρα να αναλάβει δικηγόρος ο Κ΄Πλεύρης να κάνει το 2-0 Πλευρης-Παρατηρητήριο

Atmovat είπε...

Βλέπεις τα ΟΥΚ είπαν κάτι "άσχημο" και θα τους πάνε στο δικαστήριο.

Γιατί όμως δεν πάνε στο δικαστήριο αυτούς που αρχίζουν να χαρίζουν στην Τουρκία το Αιγαίο,ή αυτούς που δεν αντιδρούν στις δηλώσεις υπουργών της Αλβανίας για σχέδια μιας "μεγάλης" Αλβανίας που περιλαμβάνει μέρη της Ηπείρου,ή ακόμα αυτούς που δεν αντιδρούν στις δηλώσεις προσώπων και αναφορές στον τύπο και το internet όπου αποκαλείται η ΠΓΔΜ ως Μακεδονία.

Τελικά ποία είναι η ρατσιστική στάση?

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ, τα συνθήματα ήταν "ρατσιστικά"... Όμως...:
1. "Έλληνες είστε και φαίνεστε"
2. "Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του"
3. "Πατριώτες,F-16 να 'ναι οι ώρες σας"
4. "Φασίστες, κουφάλες, έρχονται κρεμάλες"
5. "ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ"
6. Το κάψιμο της Ελληνικής σημαίας
7. Τα γκαζάκια σε Ορθόδοξες Εκκλησίες
8. Οι ξυλοδαρμοί ενός από 30...
ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ???

Ανώνυμος είπε...

sas gamw olous.....kryfopoustakia oykades

Ανώνυμος είπε...

ΗΛΙΘΙΕ 10.49... ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΕΝΑ ΑΠΛΟ Alt+shift ΕΙΝΑΙ...
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΙΣ ΟΥΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ, ΘΑ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ ΑΚΡΑΤΙΑ! ΓΙ ΑΥΤΟ, ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ, ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΡΒΙΕΤΑ ΣΤΟ ΝΕΣΕΣΕΡ ΣΟΥ...!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ εκει περα στην κυβερνηση και μην κανετε βλακειες ..

Μπορει χιλιαδες κοσμου να μην σας ενδιαφερουν σε μια πορεια προς την Βουλη . αλλα αυτους τους 39 δεν θα τους ακουσετε καν .

Δεν ειμαι ενας απο αυτους και δεν λεω κατι για να απειλησω , απλως δεν θα θελα να ειμαι στην θεση σας και να εχω απεναντι μου οχι 39 αλλα ουτε μισο ΟΥΚ Α

ΠΡΟΣΕΧΤΕ !!!! Δεν εχω να πω τιποτε αλλο.

Ίκαρος είπε...

Ρε παλιοπουσταριά θα έρθει κι εσάς η ώρα σας.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΧΥΣΟΥΜΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑ. ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΘΑ ΡΑΨΩ ΜΕ ΔΕΡΜΑΤ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ . ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΛΦΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΕΙΝΗ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ. ΑΙΑΝΤΑΣ. ΟΥΚ . ΟΥΚ . ΟΥΚ.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά πιάστε τον και κάντε του ένα υποβρύχιο ξεκώλιασμα,και χώστε του κι ένα καμάκι στον πισινό του, του βρωμοποστάρα που μολύνει την Ελλάδα με την παρουσία του ο συφιλιασμένος προδότης.

Ανώνυμος είπε...

ζητω το ελληνικο εθνος,οι προδοτες θα πληρωσουν ερχεται η ωρα τους

Ανώνυμος είπε...

20 Σεπτεμβρίου όλοι έξω από τα δικαστήρια. Υποστηρίζουμε τα ΟΥΚ και κράζουμε τον Βαλιανάτο!!!

Ανώνυμος είπε...

eksoria sta poustrakiaaaaaa!!!!!!!!!!